Inlägg

Inlägg som Farthinder har skrivit i forumet
Av Farthinder

@Vickevire9: om man kört med slangar innan så får man tänka på att fittingsen är olika för soft/hard tube, och köp hellre en meter extra rör, det kan behövas, speciellt om man är ny på det @Zoyadog här på forumet har gjort en bra "Guide till att böja akrylrör" på detta om det är det du söker?

Av Farthinder

@Forsberg Customs: har inte tålamod eller öga för de små delatjerna, är mer en metalsmetare ( svetsare ) där känner man sig mer hemma

Av Farthinder

@Icte: glöm inte att de säkerligen drar liv i den gamla benämningen "ultra" snart också xD

Av Farthinder

strålande

Av Farthinder

jäklar va sweet! tänk om man hade haft en sån artistisk sida xD sjukt imponerande men... LOK'TAR OGAR!

Av Farthinder

ny uppdatering i mjukvaran som ställt om fläktkurvorna?

Av Farthinder
Av Farthinder

ser lite trångt ut i fronten på chassit, skulle vara om fläktarna satte på "utsidan" och radiatorn på insidan om du förstår hur jag menar, men vet inte hur mycket plats det är imellan HDD och fronten.

https://imgur.com/a/l8L2d i detta fallet har personen valt att modifiera toppen, men då känns det vettigare att göra som @Vzano sa: vilka temps har du nu?
mig veterligen så ligger la 9900K på hyffsat höga temps?
då kanske det går att lösa med lite ny kylpasta istället för +1500~ Kr för en ny kylare när det kanske inte ens behövs?
Själv kör jag med en AiO och tycker det är nice, det ända jag stör mig på är att slangarna nästan alltid är för långa eller korta för att dra dem på ett snyggt sätt ( kanske lite lätt OCD på det )

Av Farthinder

gör ett arbete där du försöker få crysis att fungera

Av Farthinder

man kan ju se det på olika sätt, personligen tycker jag att deras agerande är lite magstark till att börja med, men sen kan man se det som så att spelaren använder sig av sin "maktposition" för att sprida sin politiska ställning? men vad vet jag, har nog inte hållt med om större delen som blizzard gjort sen Blizzard North gick i graven

Av Farthinder
Skrivet av robalm:

"Fria returer
Om du behöver skicka tillbaka en produkt, antingen i retur eller för service, så står vi självklart för returfrakten."

Vilket inte stämmer. Det borde stå..
Om du behöver skicka tillbaka en produkt, antingen i retur eller för service, så står vi självklart för returfrakten om vi godkänner vilket tar 1 till 3 dagar.

din argumentation känns inte rimlig... att sagt företag skulle ha x antal anställda som ska svara direkt, samma sekund och skicka en frakthandling kan man ju räkna ut mellan tummen och pekfingret att det inte är realistiskt.
Sen kan inte ett företag beräkna hur många som skickar in ärenden, det kan va 5 idag och 500 ärenden imorn?
man får räkna med ledtid. oavsett var du handlar.

Har själv gjort ett Återköp på inet ett par gånger, sist så tog det ca 1h så hade jag allt jag behövde, valde dock att åka in med kortet direkt istället och fick det löst på 1,5h TOTALT.

så nja, du får nog lugnt vänta lite på att de bearbetar din förfrågan, att det kan ta tid kan eventuellt bero på om de vill ha mer info om de t.ex. måste skicka in hårdvaran på RMA, om det nu skulle vara så att hårdvaran är trasig.
eller om det handlar om ett enkelt återköp.

Av Farthinder

@Clibben: oj! bra fråga xD kommer inte ihåg vad den heter (fick den av en polare, då han köpte ännu värre men man märkte en liten skillnad, speciellt efter att ha vägt in den rätt, där blev det en helt annan ljudbild.
Den största skillnaden var framförallt typ symbaler o.dyl de blev lite mer separerade, de "flöt" liksom inte ihop med andra ljud

Av Farthinder

kör själv med en gammal marantz förstärkare ( typ 2k på blocket nypris ca 10k) och ett par XTZ golvhögtalare ( också 2k på blocket ).
Dessa är ca 10 år vadera och de gör grannen 2 våningar upp ganska missnöjd ibland

skivspelare har jag en Argon Skivspelare ( Hi-Fi klubbens billigare segment ) fast jag hade en lite bättre pick-up och lånade en nålvåg av en kollega.
Värt att notera: rekommenderar INTE att köpa en med inbyggd RIAA Förstärkare, utan köp isåfall en extern ( om det nu inte finns inbyggt i din förstärkare, det gjorde det ej i min ) har inte en Dedikerad Skivspelarutgång ("MM")
samt att om du skulle vilja/behöva byta spelaren så slipper man fixa en med inbyggd nästa gång

jag får ut trevligt ljud men kan dock inte styra det så bra i min Reciver ( mer ämnat för 7.1 ljud )
utan hade hellre köpt en lite enklare typ Denon/NAD med de klassiska Bas/treble vreden, men sen är jag långt ifrån en expert

man behöver definitivt inte köpa nytt, mycket bra Hi-Fi Grejor finns ute på blocket för småsummor, och typ Myrorna, Erikshjälpen o.dyl. kan man göra rediga brakfynd på.

hoppas det hjälper lite iaf

Av Farthinder

i våran miljö kör vi med en Cisco ASA, samt att vi lagt in spärrar så att användarna inte kan installera mjukvaror själva, så något sådant kanske kan vara en plan? att man lägger en spärr eller en behöright på användarnivå, så att kalle karlsson inte kan lägga in viaplay på datorn utan att fråga IT

Sen kan man Konfa ASA:n så den blir väldigt restriktivt, detta har jag dock ingen erfarenhet av, det gör min kollega så bra så han får sköta det xD

Av Farthinder

@DasIch: jo men precis, antar att det är lite det han är ute efter

Av Farthinder

snor tråden lite, polaren sitter i samma tankar, att skaffa ny ratt. Han sitter med en Logitchratt ( G27 tror jag ) och vill ha en ratt som inte har ett typ " styrvinkel stopp " dvs ratten bara kan köra 270 grader, då han kör mycket drifting spel och vill kunna " kasta " ratten (freewheel?) han har dock alltid kör Logitch så han vet inte så mycket mer, har trustmaster något end to end stop? eller kan man veva ratten 2-3 varv åt vadera sida? eller är det ett fett Nej?

Av Farthinder

@Stefflo: kanske inte är hos bahnoff det är fel? kolla vem som svetsat och grävt fibern?

Av Farthinder

@Necrodude: rent spontant, så hade det sätt roligt ut om sahara öknen blivit geggamoja

men lite mer on topic, så tror jag som en del skrivit ovan, det är rätt svårt att kunna räkna ut hur stor effekten skulle kunna tänkas bli.

Av Farthinder
Skrivet av smkr:

Minns inte när jag åt pizza senast, men ska jag gräva i arkivet så får det bli:
Pizzeria: Nisses Pizzeria
Stad: Kållered
Pizza: Kebab pizza + stark sås.

Denna var världsklass för 15 år sedan i alla fall

tyvärr bytt ägare ett par ggr så nu är pizzan ätbar, men klart medioker :/

Av Farthinder

haha 3 av 10 xD kan det vara för att man promt vägrar byta chassi, utan hellre sätter dremmeln i det och får det att funka istället?