Inlägg

Inlägg som Frystpingvin har skrivit i forumet
Av Frystpingvin
Skrivet av CSM101:

Sidan är helt legit. De säljer produkter som har mindre skavanker, vissa produkter får inte ha några skador alls förutom på själva emballaget. Har vänner som köpt vitvaror i flera omgångar från dessa.

Tack för info. Sökt runt en del och verkar mest vara positiva omdömen om butiken. Klickade hem datorn, ska bli kul att börja spela igen! Nu måste jag bara skaffa skärm, mus och tangentbord också 😅

Av Frystpingvin

Hej! Finns skärmen kvar?

Av Frystpingvin

Tack för input! Har inte hunnit kolla upp butiken så mycket, ska kolla lite mer. Men enl. prisjakt ser det lovande ut.

Tror det här är samma paket, så ser ut som det är 3200mhz minnen om det stämmer.

Funderar på om jag ska köpa en CPU-kylare också. Vad tror ni om Be Quiet! Pure Rock 2?

Av Frystpingvin

Speldator 8-10k

Hej!

Lite sugen på att skaffa en speldator igen efter att inte ha haft någon på flera år. Eftersom jag inte haft en speldator på en stund så har jag inte speciellt bra koll på vilka komponenter som är bra nu för tiden.

Snokade runt lite i köpråden här för att få inspiration och hittade då någon som länkade till El-fynd där jag hittade denna dator. Vad tror ni om den? För mig är det värt lite att jag slipper spendera tid på att sätta ihop komponenter som passar själv och bara kan köpa en dator direkt som jag kan bygga ihop.

Av Frystpingvin
Skrivet av mojomaka2:

Är den 144hz?

Skickades från m.sweclockers.com

Nej, det är en 60hz skärm

Av Frystpingvin

ASUS PB278Q 2560x1440

Hej!

Säljer min ASUS PB278Q. Är en 27-tummars skärm med PLS-panel (liknande bildegenskaper som IPS) och upplösning på 2560x1440. Den är i fint skick och fungerar felfritt! Om ni vill meta mer om skärmen så kan ni fråga mig eller kolla SweClockers test här.

Läs hela annonsen här

Av Frystpingvin

Filco Majestouch 2 med numerisk knappsats utan skal

Hej!

Säljer ett Filco Majestouch 2 utan skal med amerikansk layout och numerisk knappsats. Fungerar jättebra, det enda som saknas är just skalet.

Läs hela annonsen här

Av Frystpingvin

Hej! Behöver lite kloka tips; flyttade in i en ny lägenhet för någon månad sen på ca 70kvm och tog med mig en gammal router från kontoret som stod och dammade. Föga förvånande så är den relativt ostabil, och funderar på om jag ska köpa ny router innan jag åker tillbaka till grannlandet på torsdag. Lite inne på en Airport express då jag hade min mamma som fungerade alldeles ypperligt, men vill egentligen spendera liten mindre pengar. Kan få något bra runt 500?

Hastighet är inte så viktigt, vi har 30/10 i lägenheten men prissätter stabilitet väldigt högt. Den routern vi har nu bråkar massor med chromecasts, så det är viktigt att den är stabil även till det.

Tack på förhand!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Frystpingvin

Hej! Tar gärna en invite för 64GB om någon har.

Av Frystpingvin
Skrivet av Lanfranc:

Blev telefonen såld eller finns den kvar?

Skrivet av johan_hagglund:

Min nexus 4 har precis tvärdött så även jag är intresserad.

Skrivet av groven87:

Köper den om den är kvar. För jag behöver en telefon omgående! MVH

Förlåt för sent svar, men telefonen är såld.

Av Frystpingvin

@Gustaft: endast O2.

Av Frystpingvin

@igelfors: Låter topp! Kanske ska med bil upp till Stockholm nästa vecka (vet nog det imorgon), så då skulle jag kunna köra in i Norrköping och mötas upp?

Av Frystpingvin
Skrivet av Broder Truck:

@Frystpingvin:
Budar 3k, hämtar

Skrivet av snusen:

Bjuder 3500kr om vi kan mötas i Stockholm.

Skrivet av BlueFlux:

Bjuder 4000 och kan hämta

Noterat alla bud, är i Stockholm på jobb i veckan så datorn är @BlueFlux om ingen budar högre innan lördag.

Av Frystpingvin

Dator i5 2500K, GTX 680, 8GB, 250GB SSD

Hej!

Säljer min gamla stationära dator då jag inte använder den längre. Nämnvärt med datorn är att en del av hårddiskburen är borttagen för att göra plats för grafikkortet. Följer även med en Windows 8 licens.

Säljer den endast hel, förutom de mekaniska hårddiskarna som jag kan tänka mig att sälja separat. Säljes i Linköping, men kan alternativt även frakta upp den till Stockholm då jag åker upp dit med jobbet relativt ofta.

Specs:
Moderkort: ASUS P67 Sabertooth
Processor: Intel i5 2500K
RAM: Corsair Vengeance 1600mhz
Grafikkort: ASUS GTX 680 DC2T
SSD 1: 250GB Samsung 240
SSD 2: 40GB OCZ Agility 2
HDD 1: 2TB WD Green
HDD 2: 640GB WB Black
Nätaggregat: XFX Pro Series 650W
Chassi: Fractal Design Define R3
CD-läsare

Läs hela annonsen här

Av Frystpingvin

Objective2 Hörlursförstärkare

Hej!

Säljer min Objective2 (O2) hörlursförstärkare som jag har köpt från head'n'hifi. Den är i fantastiskt bra skick och nätadapter följer med. Kan tänka mig att skicka den med Posten, och då står köparen för frakt.

Läs hela annonsen här

Av Frystpingvin

Nexus 7 (2013) 32GB Defekt

Hej!

Säljer min Nexus 7 32GB som dessvärre är defekt. Tror att det är flashminnet som är dött, så säljer den till någon som antingen vill försöka reparera den eller använda delar (exempelvis skärmen) för att reparera en annan Nexus 7. Problemet med den är att den fastnar på Googla-loggan när man försöker boota den. Om man försöker flasha om Android/Bootloader via dator så ger den "Flash write failure" som varning. Om ni har några frågor så hör av er i tråden!

Läs hela annonsen här

Av Frystpingvin

Nexus 4 16GB

Hej!

Säljer min Nexus 4 med 16GB utrymme. Den är i gott skick, förutom att det är glapp i hörlursutgången så det är endast ljud på en sida om du kopplar in högtalare/hörlurar. Estetiskt sett så har färgen vid kanten på skärmen börjat flagna av. På baksidan sitter ett dbrand-skin, men även glaset på baksidan är i fint skick.

Kan tänka mig att frakta telefonen med Posten, och då står köparen för frakten.

Läs hela annonsen här

Av Frystpingvin

Xperia Tablet Z3 Compact finns ju också, kan ju vara intressant att kolla på också.

Av Frystpingvin

Nexus 7 2013 död - "flash write error"?

Hejsan alla!

Har en Nexus 7 Wifi som verkar ha gett upp på mig. För cirkus två veckor sedan så tog batteriet slut, så tryckte i laddaren och lät den ladda upp. När jag startade den så fastnade den i en bootloop med Kitkat-cirklarna som snurrar runt och lyckades inte hitta någon lösning trots att jag kollade runt på nätet som en tok. Då den hade upplåst bootloader sedan förra ägaren (köpte plattan begagnad) tänkte jag att jag utan problem kunde installera om eftersom jag gjort det några gånger förr på min Nexus 4. Fick då till min förvåning "flash write error" när jag försökte image-filerna.

Testade med två olika USB-kablar men det hjälpte inte, testade även att installera om den via Windows istället för OS X och då verkar som att den har lyckats radera den gamla installationen av Android, eftersom plattan nu fastnar på Google-loggan istället för cirklarna (kommer inte åt recovery längre heller). Men däremot får jag fortfarande "flash write error" så fort den försöker skriva något. Är det någon som vet vad det kan vara för problem och/eller om det finns någon lösning till det?

Har googlat runt lite, och visa påstår att det kan vara flashlagringen som är defekt. Isåfall är det ganska segt då jag inte kan fixa problemet själv. Ifall det visar sig att det är ett hårdvarufel så har jag tänkt att kontakta Bazula och se vad de säger, om jag har tur så kanske de går med på en reklamation trots att den är köpt begagnad. Är det någon på här inne på Swec som har erfarenhet av att lämna in begagnade varor för reklamation/garanti (gärna med Bazula)?

TL;DR:
Nexus 7 fast i bootloop, när jag försöker flasha in Android på nytt får jag "flash write error" med två olika USB-kablar. Den ena USB-kabeln har fungerat felfritt till en Nexus 4 innan. Något som vet vad det kan vara för problem och om det fins någon lösning på det? Kan flashlagringen vara defekt?

Tack på förhand!

Av Frystpingvin
Skrivet av LokaCrush:

Men oavsett om inte någon av telefonerna klarar 4k så är det intressant att Alphan visar bättre (mycket bättre) bild än iphonen under klippet.

Nja, tveksamt. Köper du telefon för att visa 4K-video tycker jag att du är ute efter fel pryl överhuvudtaget.