Inlägg

Inlägg som Frystpingvin har skrivit i forumet
Av Frystpingvin
Skrivet av TR1N1T7:

Jag har hört att man kan hå nån slags video recorder så att man kan spela in när man spelar på konsol på tvn. Går det att kompletera?

Fattar inte riktigt vad du menar, men det vanligaste för att spela in gameplay på konsol är att använda sig av ett Capture Card. Det vanligaste som används om du vill spela in i 720p är väl att använda en Hauppage HD PVR. Om du menar att du vill ha något att komplettera med så du kan recorda via datorn har jag ingen aning om det går.

Av Frystpingvin

Okej, men förstår inte riktigt det här med livslängden på dem, har SSD en dålig livslängd jämfört med mekaniska HDD eftersom att datan kan gå förlorad efter (enligt vissa) några månader?

Av Frystpingvin

Har dålig koll på det här med SSD hårddiskar, men hade tänkt att fixa en till mitt OS i nya datan, men vilken borde man välja av dessa två: Corsair Nova Series V32 32GB (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=614387) eller OCZ Agility 2 Series SATA II 40GB (http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=678046)?

Av Frystpingvin

På tal om det, någon som vet om Black låter något i ett R3 chassi?

Av Frystpingvin
Skrivet av Hotcpu6:

Det beror ofta på hur layouten på moderkortet ser ut, och om du sätter fläkten på sidan mot minnesbankerna. Men i de flesta fall ska det inte vara något problem.

Okej, tack!

Av Frystpingvin

Lånar den här tråden lite eftersom det är nästan samma sak jag ska fråga om Får Vengance minnena plats med den här kylaren? http://www.inet.se/artikel/5321604/cooler-master-hyper-212-pl...

Av Frystpingvin

Tack för snabba svar! Kanske tar ett 650W då, ifall det skulle vara bra med lite mer kraft från grafikkorten i BF3 och Skyrim

Av Frystpingvin

Räcker detta nätagg?

Hej!

Hade tänkt att sätta ihop min första dator snart, men undrar om detta 550W nätagg (http://www.inet.se/artikel/6900305/fractal-design-tesla-550w-...) räcker till de här komponenterna: http://www.inet.se/kundvagn/visa/318819/hejhej Och ja, jag har tänkt att överklocka processorn och grafikkortet lite!

Eller ska man ha ett 650W nätagg?

Av Frystpingvin

Dem jag använder mest är:

L96 med Variable Scope och Extended Mags
Python med Speed Reloader
Tomahawk
Ch4
Stun
Ghost
Warlord
Marathon/Ninja

SPAS-12 med Silencer
Lightweight
SoH/Steady Aim
Marathon

AK47 med Dual Mag
Frag
Smoke
C4
Hardline/Flak Jacket
Hardened/Steady Aim
Marathon/Ninja

Håller förövrigt med om vad Razzay sa

Av Frystpingvin

Kul att folk svarar? Aja, men har undrar om det skulle passa med nätagget som är i kundvagnen till överklockning av i5:an och möjligtvis med Crossfire någon gång i framtiden? Är förresten första gången jag ska bygga ihop en dator, så är det något speciellt jag borde tänka på?

Av Frystpingvin

Spel- och Redigeringsdator för max 8000!

Tjenare!

Är helt ny som medlem på Sweclockers, men har kollat hit då och då för att hitta info om lite olika saker!

Men nu är det så att jag är sugen på att skaffa en ny dator, som gärna ska kunna klara av en del spel som Crysis och Battlefield och klara av program som Adobe After Effects, Sony Vegas och enklare 3d animationer i 3ds Max. Som sagt ligger min budget på max 8000 utan OS.

Kollat runt lite och skulle gärna velat ha ett Radeon HD 6870 (http://www.webhallen.com/hardvara/126816-sapphire_radeon_hd_6...).

Jag har satt ihop en inköpslista som jag skulle vilja få lite åsikter på: http://www.inet.se/kundvagn/visa/318807/banan.

Tack på förhand!