Inlägg

Inlägg som ddog har skrivit i forumet
Av ddog

http://i.imgur.com/xN0s4d5.png

med dator i sign. Dock ingen överklock på grafikkortet än. Har inte riktigt orkat ta tag i det.

Av ddog

@LarsPal: Den är ju egentligen bara nedsatt 500 från datorn TS skrev om. Den har ju också gammal processor så skulle gissa på att du nästan kan bygga en egen med dagens för ungefär samma pris

Av ddog

Mig veterligen så ska fläktarna gå igen direkt. Det gjorde dom när jag hade D15 förra året. Stäng av och se över om du har fått fast dom ordentligt i adaptern eller något liknande.
Datorn bör väl annars inte starta om den inte känner av cpu fläktar korrekt?

Av ddog

jag har läst 1 år på informationstekniksutbildning med en macbook pro 13" med touchbar. Det har än så länge fungerat utan problem. Det har hittills bara varit ett program som fungerat dåligt på mac och körde en Windows Vm utan problem.

Jag har däremot som andra nämnt tryckt på med 16GB ram och 512 SSD. Ska du öka macbooksens prestanda så sticker tusenlapparna snabbt iväg.

Jag velade länge precis som dig. Jag kollade länge på Lenovo X1 Carbon som några i klassen senare köpt. Nackdelen med de som använde windows var att läraren istället pushade på linux. Vi med MacOS behövde inte den övergången, kunde istället fokusera på kursen i fråga.

Av ddog

@heyymel: på telefonen ligger den för mig under inställningar > allmänt > fjärde alternativet upp ifrån.

Sedan behöver de vara samma iCloud konto på både datorn och telefonen. Båda behöver också vara anslutna till samma nätverk.
Hur man gör på datorn är jag osäker på just nu. Men googla Mac hands off så lär du hitta grejer

Av ddog

Precis som du säger så kommer den bytas ut.

Jag har varit med om att vissa försäkringsbolag får för sig att den ska lagas istället men skulle dom nämna detta så ska du stå på dig. Tycker inte man ska få en oauktoriserad service vid försäkringsärende.

Då kan du åtminstone titta på Tradera eller liknande och se vad dessa går för i nyskick.

Av ddog

inte spelat jätte många matcher sen dom resetta men ganska nöjd med mina stats:
https://pubg.me/player/madmattss

Av ddog

kör med en ESD-Matta lägg allt du jobbar med på mattan och fäst dig själv i mattan.

http://www.sweclockers.com/forum/trad/1120165-esd-matta

Av ddog

Som de andra skriver, har du Apple lur och dator så här detta att lösa.
Funktionen heter hands off om jag minns rätt. Detta möjliggör att du får både samtal sms osv på datorn så länge som du är ansluten till samma wifi.

@p.jönns
Ja du kan svara på smsen också. Jag använder knappt min mobil längre eftersom allt går till laptopen

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

har du kopplat bildkabeln till grafikkortet? (inte i moderkortet).

Av ddog

@Aeig: eftersom det är enbart block så är den ju så tyst du vill att den ska vara
Om det är så att du menar coilwhine upplever jag faktist inget alls. Dock ligger mitt kort på ca 1980 standard utan någon klock eller höjd volt. Tänkte sätta mig någon helg när jag har tid och se hur högt jag kan skjuta upp den.

Av ddog
Skrivet av Knertenmoffe:

Hej igen, tänkte jag skulle avsluta denna tråden med att säga att jag fick tag i ett GTX970 på tradera för 1850kr! Tack för hjälpen

Om du inte redan köpt de så tycker jag personligen att 1850 för ett 970 är väldigt mycket. Du skulle kunna gå ett 980 för dom pengarna här på marknaden.

Skickades från m.sweclockers.com

Av ddog

Annars finns MSI 1080 ti SeaHawk EK X.

Detta har jag, har dock inte försökt överklocka än men det sitter 2x8 pcb på kortet så bör väl gå att trycka på en del ström.
Då slipper du även att fundera på garanti osv. då vattenblock är förmonterat. Nackdelen är att du då inte kan gå "tillbaka" till luft den dagen du önskar det.

Av ddog

jag skulle kunna tänka mig att detta är för att det ska bli lättare att visa hur mycket garanti man har.

När jag arbetade inom en av de större hemelektronikkedjorna kunde vi utan problem kolla i ett internt system exakt hur många år eller månaders garanti varje tillverkade lämnade på respektive vara.
Det som däremot gällde alla (kan funnits någon som inte) men de hade 1 år. Sedan fanns det givetvis andra som hade längre och då skötte man det som garantiärende ändå.

Sedan gällde näst intill samma sak vid reklamation. Många tillverkare är inte bökiga att ha och göra med vid reklamation så länge en vara inte har yttre åverkan.

En sista notis skulle vara att Apple som många hatar enbart har 1 års garanti men i mitt tycke var dom absolut enklast att ha och göra med när det gällde reklamationer. (Gällde inte när InfoCare hanterade Apple)

Observera att några ovan skriver att ex. Inet lämnar 2 års garanti, detta gäller inte för alla varor.

Av ddog

mig veterligen kan man inte nyttja SLI till WoW. Tror till och med jag hade sämre prestanda när jag tidigare körde SLI i det spelet.

Till Witcher finns de väl något mod/program som gör att man kan trycka upp grafiken mer. Minns dock inte vad det hette men borde gå att få fram lätt om man googlar lite.

Av ddog

hade tänkt 1800 för kort med fläkt och 2100 för kort med block, och med block ingår givetvis fläkt.
@XenophobiaSw3
@HappySwedishGuy

Av ddog

@maweric: då tycker jag du lämnar in den till butiken. Ev. att dom kanske kan testa den på plats med ett telenor sim.

Av ddog

Vill minnas när jag jobbade i en elektronikbutik för ett par år sedan så fick vi in ett par lumia enheter som hade problem med just simkort-läsaren. I dom fallen byttes någon komponent på dom så googla de och se om du kan beställa någon på eBay typ.

Men skulle absolut testa med ett telenor sim först om säljarn trotts allt sa att den va operatörslåst.

Av ddog

200 kr

Av ddog

Lägger 600 + hämtning för res+pump combo