Inlägg

Inlägg som Elcentralen har skrivit i forumet
Av Elcentralen

The evil with in 2. när jag fick det gratis från epic. annars dying light 2. spelar nästan bara epic gratis spel. inte presis som jag är allt för imponerad av de flesta titlar idag.

Av Elcentralen

Uppskalning i 4k med dlss 2,5 eller nyare kommer alltid att vara på i min dator. Alldrig haft så bra upplevelse. I sämmre titlar där man får ghosting i vissa rörelser så är det dortfarande att föredra över lägre fps med stegande pixlar och konstiga blänk som inte borde vara där. Även om datorn klarar native 4k så går jag hällre över 4k och låter dlss sänka upplösningen om det är möjligt.

Av Elcentralen

Fold 5

Chrome webbläsare

Av Elcentralen

sitter och väntat på att steam os blir mer kompatibelt med fler spel. Så jag enkligen kan kasta ut windows. efter det är det upp till villket gpu som lirar best på det operativsystemet.

Av Elcentralen

jobbar service med hög ljudvolym från maskiner och bilresor. har kört Aftershockz i runt 6 år nu. väldigt bra när man kan enkelt sätta i öronproppar. kör den nyas open com med mic som kommer närmare munnen. klarar att prata i förvånads värt höga ljud volymer innan personer börjar klaga på att dom har svårt att höra mig. har på dom runt 10 timmar per dag i streck utan att märka att jag har dom på mig. negativa är att jag tycker att dom är för dyra men det finns inget annat headset som kommer nära.

Av Elcentralen

Min dator är inte kompatibel så slipper reklam. Men jag antar att det är någon typ av betalning att gå över. Och efter microsoft köpt blizzard som har 5 år köp förbud kvar för hong kong insedenten dvs om dom inte går ut med en tydlig ursäkt så ärver microsoft allt köp förbud. Det och all sexuella trackaserier som microsoft nu har på sina händer så kan jag inte säga att jag vill ge dom pengar.

Av Elcentralen

Hp skrivaren förstörde ennu en patron som har 50% bläck kvar så istället för att köpa ny bläck beställde jag en Epson Eco tank. Sålde billigt på Skandinavien photo. 1990kr med frakt för epson et-2816. Ser ut som epson var mycket bettre val då svampen var billig att byta. Till skillnad från hp där du får skicka in hela maskinen för byte av en svamp som tar upp spill från rengörings syklerna

Av Elcentralen

kommer antagligen bli en steam deck 2 när den kommer

Av Elcentralen

spelet ser bra ut men inte 4090 bra ut som det ser ut a kräva för att komma upp till fps med bra grafik. känns som att det går att optimera till åtminstone dubbelt fps utan problem. Alan wake 1 och american nightmare är två av mina absoluta favorit spel. köpte remaken också som jag rekommenderar att man inte skall spela. fruktansvärt dåligt både på buggar och optimeringar. köper Alan wake 2 om ett par år när min dator skall uppdateras och spelet är billigare kanske till och med färdigt.

Av Elcentralen

Är inte betrod med windows 11 så då är det windows 10 som blir. Skall köra denna cpu:n i 12 månader till så har ingen bråska. Får se om black friday 2024 ger lite bra priser annar blir det 2025 någon gång.

Av Elcentralen

8-10

inte illa för någon som aldrig ägt en Microsoft konsol

Av Elcentralen

Man blit mindre och mindre villig att uppgradera till windows 11, dock så har ju microsoft artificiell blockerat min 6core 4,5ghz cpu så kan ju inte uppgradera endå. Får nog bli windos 10 i minst 2 år till.

Av Elcentralen

Hemma semester

Kampibg och trollhätta

Av Elcentralen

Skulle tycka sund on dom men dom är inköps stoppade från mig tills dom ber om ursäkt för deras sviniga beteende från Hong Kong debaklet, Även sexuella trackaserier som företaget tydligen tycker är en del av arbetsplattsen. Inte den svinigaste spelbolaget ute men dom är inte roliga att ha och göra med.

Av Elcentralen

6 år gammal 6core i7 som tuffar på på 4,5ghz. Klarat sig länge då jag gick från 1440p med 780ti till 1440p ultrawide 1080 och nu senast till 4k 3080ti. Men den börjar närma sig slutet nu. Det går inte att köra raytracing på nästan något spel då cpun inte klarar det. Lägger gpun på 68% och vissa titlar som är mer krävande på cpun känns väldigt fort av.

Av Elcentralen

Nvidia 3d glasögon var riktigt bra. Hoppades på att dom skulle få suport för 160hz monitor men dom la ner.

Av Elcentralen

med tanke på hur trasigt spelet är idag när man försöker spela det så kommer det vara kul att kunna spela det igen

Av Elcentralen

Brukar betala allt på en gång men 3080ti kortet kosta 14.000 förra året så den fick gå på avbetalning

Av Elcentralen

Har haft både el sparkcyckel och elcyckel. Har du platsen rekommenderar jag alltid elcyckel. Om du skall köpa elsparkcyckel rekomenderar jag att köpa ett större batteri en du tror. För lite batteri på cyckel inga problem bara cyckla. Förlite batteri på sparkcyckel välkommen till att lunka runt med ett tungt objekt. Båda två är roliga. Rekomebderar minimum 250w på elcyckel 500w är bra. Rekomebderar minimum 800w på sparkcyckel väldigt branta backar kan behöva mer om du är 100+ kg.

Av Elcentralen
Skrivet av ekhyddan:

Ryobi Sekatör
https://i.postimg.cc/SRtgGkMh/20230420-172348.jpg

Nu slipper jag ömma händer efter jag beskärt äppleträden.

Äger ochså en sådan. Väldigt bra redskap