Inlägg

Inlägg som leadc4ge har skrivit i forumet
Av leadc4ge

Har en också! Yamakasi Catleap Q270 alltså, och den har inga döda/stuck pixels eller problem med blb. Den har aningen ojämn färgtemperatur om man ska klaga på något (varmare i nederkant). Ca 2500 inkl svensk moms pröjsade jag för en IPS 2560x1440 med låg latens, not bad at all.

Av leadc4ge

Träskruv med tillräckligt liten skalle för att inte nå moderkortet efter det monterats på distanserna?

Av leadc4ge

Ett litet tips: fr o m idag den 16e Januari går det nog inte att använda Mumble v 1.2.3 eller tidigare längre. Pga av verifikatproblem får man felmeddelandet "a referral was returned from the server" när man startar applikationen. Läs mer och ladda hem ny version här: http://blog.mumble.info/important-update-to-mumble-1-2-3a/

Av leadc4ge

Kärvande powerknapp borde kunna orsaka dylikt problem. Prova att koppla bort sladdarna till chassits powerknapp och starta datorn med power-knappen på moderkortet om dylikt finnes. Annars kan du mäta upp med en multimeter om powerknappen i chassit verkligen fungerar. Har drabbat mig iaf en gång.

Även strömkabeln till processorn är (som nämnt ovan) värt att dubbelkolla.

Sen kan man ju prova att ta bort kylaren och processorn och montera alltihop igen.

Hoppas du får till det!

Av leadc4ge
Skrivet av stoffeboffe:

Var riktigt skoj att lira lite ikväll....

Japp det var det! Satt uppe till halv tre på SweCs server och bättrade på statsen jag.

Av de två alternativ för kommunikation som provades igår (teamspeak och mumble) så föredrar jag mumble. Open source, märkbart bättre ljudkvalitet och positionering av ljud (så man hör riktning var polarna pratar ifrån).

Av leadc4ge

Hej!

Jag vill vara med! Har precis ansökt om medlemskap i battlelog. Nickar leadcage och är 35 bast.

Har en livlig dotter på 12 månader och nästa på väg i mars så inte jättemycket tid över - men jag vill gärna ha några att lira med lite återkommande.

Har lirat alldeles för mycket quake 3 arena och left 4 dead 1 och 2 tidigare.

Av leadc4ge

Jag kan ju passa på att skriva av mig också då.

Härligt steg framåt grafikmässigt, otroligt bra ljud. Beroendeframkallande gameplay (bara en till omgång.... oj, är klockan 3 på natten). Kommer bli bra detta bara följande buggar jag märkt hittils ordnas:

1) Time out från servern helt random trots att spelet flutit på bra. Inte servern som kraschar såvitt jag kan se. Men jag förstår mig inte riktigt på serverbrowsern ännu å andra sidan.
2) Några ordentliga krascher till desktop och till svart skärm. Misstänker grafikdrivisarna.
3) Att man faller genom marken i metro (jag vet att det är nämnt en miljard gånger)
4) Att man måste vara in-game för att lira runt med grafikinställningarna
5) Går inte göra mouse-binds
6) Hela skärmen blinkar till ibland (oftast grönt vill jag minnas)
7) Vsync verkar inte vara aktiverat trots att det är aktiverat i options.
8) Granater som fastnar i löv när du ligger ner i en buske och kastar en granat.
9) Korruption i grafiken ibland, mest i starten om man är attacker på metro. Svårt att beskriva men det liknar de effekter man kan få om man överklockar för hårt med långa objekt som sticker ut ur omgivningen. Mina GTX580 i SLI är inte överklockade, har bra kylning och bra nätagg så jag tror inte de överhettar eller dylikt. Händer ej på caspian border vilken förmodligen är tyngre för grafikkortet.

Jag har sett att andra har dessa problem också så det är väl bara att vänta på uppdaterad version. Joinade SweC's klan också för jag behöver lite polare att lira med. Körde ett par fantastiskt roliga omgångar igår med en squad som höll ihop rätt bra. Jag börjar förstå att BF3 är helt annorlunda de shooters jag spelat tidigare, men jag gillar verkligen det lite lugnare tempot och möjligheterna till teamplay.

Av leadc4ge

näe... köpte en sist. Jag avvaktar.

Cred till komplett ändå! De är roliga dessa 1337-dagar.

Av leadc4ge

kom igen nu då

Av leadc4ge

Jag hade problem med (lite) stutter och (mycket) inputlagg på min SLI 580GTX-rigg när jag började lira deus ex. Eftersom jag inte vill spela utan vsync så testade jag vad jag alltid brukar göra när jag märker av inputlagg: Använder nividia inspector för att forcera SFR istf AFR2 som SLI-mode. Det gör jag för att triple buffering skall fungera. Därefter använder jag d3doverrider eller spelets egna options för att se till så triple buffering är påslaget.

Funkade fint i deus ex hr för mig iaf. Känner inget inputlag och heller inget stutter (bara första sekunden efter inladdning av ny map).

(ställ ner muskänsligheten också i in-game options för att minska utjämningen av musrörelser)

Av leadc4ge

Interface till spotify/squeezebox vie ex apparna Squeezepad eller iPeng. Om inte klockrent så iaf bra nära...

Lite dyrt för en glorifierad fjärrkontroll kanske, men men....

Av leadc4ge

Var nere på Kjell (Farsta) på lunchen och plockade upp en transformer 4 med 1155-fäste, lödstation, batteriladdare & massa batterier, fotoskanner och SD-kortsläsare/USB-hubb för det roliga priset 604:- Mer sånt tack!!

Av leadc4ge

"Skickad" som status för mig med.

Registrerade här på SC bara för att tacka för påminnelsen om detta erbjudande. Jag hade lätt missat detta annars.

Jag skulle gissa att denna blir en operativsystemdisk och att min gamla intel x25-160GB G2 blir speldisk fr o m nu.

Kul med sådana kampanjer! Gör iaf mig mer sugen på att beställa i framtiden av samma företag.