Inlägg

Inlägg som leadc4ge har skrivit i forumet
Av leadc4ge

25 timmar spelat och klienten har kraschat 7 ggr. Dock endast i loadingskärmen mellan två maps vad jag kommer ihåg. Ingen krasch efter senaste patchrundan.

Dock betydligt fler server disconnects/krascher. Jag är nu nere i 10% (ofrivilliga) quits från nästan 40% från början.

Av leadc4ge

OP, länken i din signatur och din qr-avatar säger allt i detta fall.

Fast jag hoppas det är på riktigt för det är ännu roligare

Av leadc4ge
Skrivet av tvåpunktnoll:

Känns som sådana här funktioner borde finnas i bios.. kollar..

Om jag inte är helt ute och cyklar kan man lika gärna slå av C6 i Bios och åstadkomma samma sak. Har alltid kört med C1 aktiverat men c3 och c6 deaktiverat och tror inte jag sett någon processorkärna "parkerat". SSDer reagerar negativt på core parking också.

Av leadc4ge

Har någon information om när uppgraderingspaketet kommer finnas i butiker?

Av leadc4ge

Så nu skruvade jag upp minnet från orignal 1600MHz till 2133 MHz iaf. Aldrig brytt mig om att överklocka minnena men detta var tydligen en tillräcklig anledning för mig (även om jag ser med viss skepsis också på corsairs siffror tills vidare).

Av leadc4ge
Skrivet av Saandberg:

Den enda funktionen jag saknar på battlelog är att kunna ändra ingame configs för ett spel så som detaljrikedom och upplösning.

Lite OT och du kanske redan vet men men annars tipsar jag gärna om BF4 settings editor: http://battlefield.realmware.co.uk/bf4-settings-editor/

Av leadc4ge
Skrivet av Boss302:

Najs... magen vänder sig i vissa av övningarna trots att jag sitter komfortabelt i min stol.

Av leadc4ge

Tvungen köra en omgång till. Slutade i servert disconnect dock. Mem usage på en gtx780, Ultra settings 2,4 Gb enl nvidia inspector. mVidia 331.40 drivisar

http://img42.com/gmWN1+

Av leadc4ge

wohoo, first win! Skraltiga 4/4 K/D med default keybinds. Körde Ultra settings på 20% överklockad GTX780 (64 players) opch det kändes smooth. 75% GPU användning ca.

Back to work! GLHF!

Av leadc4ge

glhf

Av leadc4ge

*Tagga tagga tagga* 4 minuter kvar...

Av leadc4ge
Skrivet av Oggaaaa:

verkar inte vara billigt via mexikansk proxy nu. 499$ för BF4 och 399$ för premium.

edit: wtf, det står verkligen 499 och 399, lite dyrt hehe

mexikanska pesos har den valutasymbolen. Motsvarar ca 450 spänn

Av leadc4ge

Ta chansen till ett jätteroligt projekt för att lära sig valfritt språk. (som phz säger). Jag skrev en liknande applikation för att hämta data från webben, tolka det, lägga in det i en mysql databas, knyta det till metadata och presentera det genom inbyggd webbserver. Tar lite research för att hitta lämpliga libraries i c/c++ men sen börjar det roliga.. Vore lite coolt kanske att i slutändan ha en app på din smartphone som visar dig exakt det du behöver när du behöver det.

Av leadc4ge

Jag använder CM Storm Quickfire TK. Lite smalare än ett fullsize (skönt när man spelar), vit belysning, Cherry MX brown. Relativt prisvärt.

Om jag skulle valt ett annat skulle det blivit ducky shine 3, bruna switchar, lila eller vit belysning. Gärna tenkeyless.

Av leadc4ge

Jag har provat massor av möss för att komma fram till att alla lasermöss dras med ett eller flera av följande problem: negativ acceleration vid små rörelser, jitter eller att muspekaren flyttas vid lift-off. Dessutom har massor av Logitechs möss problem med en outhärdlig "coil-whine". Provade att dra på icke konduktivt lim på min gamla g9x för att minska pipet men det funkade inte. Inte alla som har hörseln för att höra detta men det höll på att driva mig till vansinne dock.

Det blev en razer deathadder 2013 som funkar perfekt. Så definitivt inte en lasermus i dagsläget är min åsikt.

Av leadc4ge

En av varje!!! Köp begagnat om du måste.

Men om budgeten/utrymmet inte tillåter så är det tveklöst 120Hz som gäller för shooters som CS, BF3 osv. IPS är toppen för allt utom snabba shooters där det blir lite väl mycket fördröjning.

Av leadc4ge

Angående nVidia 310.70 och Far Cry 3. Om jag använder nvidia inspector och tvingar SFR SLI istf AFR/AFR2 SLI så minskar problemet med microstuttering betydligt. Jag har ej undersökt om FPS minskar eller ökar (jag upplever att den ökar, men GPU användningen går ner) men microstuttering blir betydligt bättre för mig. Någon annan som testat och kan verifiera?

Av leadc4ge

Edit: flyttade mitt inlägg till far cry 3 prestandatråden

Av leadc4ge

EDIT: hmm, ser nu att detta kanske inte var en windows fråga. sorry isf.

Du kan använde devcon.

Kan vara lite klurigt att hitta en 64-bitars version, läs här: http://social.technet.microsoft.com/wiki/contents/articles/18...

Men om du googlar kommer du hitta den som separat download.

Jag använder ex följande i en bat-fil för att starta om en usb hub:

@ECHO OFF D:\downloads\devcon-64\devcon remove "USB\ROOT_HUB20" ping 127.0.0.1 -n 5 > nul D:\downloads\devcon-64\devcon rescan

Finns mycket att läsa om devcon på nätet.

Av leadc4ge
Skrivet av strejf:

Det är en vanlig återkommande fråga. Gå till Windows Store. Ta fram "charms-menyn" till höger, klicka på inställningar och alternativ. Där ska du kunna stänga av "visa appar som är anpassade för mitt språk".

Åh fan, det blev skillnad det! Tackar! Jag hade inte tänkt på att titta där!