Inlägg

Inlägg som jecretur har skrivit i forumet
Av jecretur

Kommentaren om chopperwhores är tragisk. Det visar bara att DICE inte spelar sina spel. De kommer säkert göra det värre i BF3.
Tracer vs counter measures. Balanserat? Nej.
Instant chopper respawn. Balanserat? Nej.
o.s.v.

Av jecretur

Hoppas bara deras DLCer för BF3 blir nya banor/vapen/gadgets istället för något som Vietnam. Ändå om jag har V så känner jag ingen lust att spela det, jag är dock endast på level 34 ännu.

Citat:

Mao, offline med eller utan bottar är bra för att folk ska kunna öva sig på olika fordon och koncept i spelet.

Varför inte använda tomma servrar till det? Fast jag antar om flera vill öva något tillsammans så kan servern snabbt fyllas.

Av jecretur

Kommer modverktyg till BF3? Vore trevligt om man kunde få officiella coummunity maps typ varannan månad.

Av jecretur

Jag köpte aldrig något från DB efter deras konkurs. Jag tror jag nog kommer undvika Inet också nu.

Av jecretur

Vad använde de betan till då? Den verkar ju fortfarande pågå. Visst, Paradox Interactive är ökända för att släppa buggiga spel men det verkar ganska löjligt.

Av jecretur

Steam-versionen fungerar inte tydligen med andra versioner. Jag tycker det borde stå en varningstext på Steam. Fast det är kanske inte ovanligt för Steam-spel. Men det kan ju vara bra att varna ändå för folk som nyss börjat använda Steam, vilket jag gjorde i julrean.

Citat:

So here's the deal. The Steam version of the game is ready and shipped (steam will activate it on the 25th or 26th).

The non-steam version is not ready yet, we still have a few network issues to resolve.

I won't get into the technical stuff too much but the steam version uses steamworks (game browser , LAN, and direct IP) and the non-steam has another solution for online play (which supports LAN and direct IP).

We decided we didn't want to release the non-steam unless it was as stable as the steam version). We don't think it's fair to you guys to start selling a game unless the online play works fine.

So we offered our partners a choice, wait for the non-steam version (no ETA atm) or take the steam version. Most opted for the latter since that'd mean they'd can be a part of the release.

We'll get back to you as soon as we can with more info. But this week is steam week if you want to play Magicka.

I know this will piss some people off, I'd be pissed too. But I know that a lot more people would be pissed if there was no release at all.

Regards, Shams

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?514444-Ste...

Av jecretur

Tror det är någon bugg. Jag hade samma sak och var tvungen att se introt igen, själva spelet fortsatte dock där jag var sist.

Av jecretur

Nepp. "Maintenance work on Tuesday" http://blogs.battlefield.ea.com/

Av jecretur
Skrivet av darkmoon:

De verkar ha glömt kvinnor i det där spelet

Det var det första jag tänkte på när jag sett klart alla filmerna. Inte för att jag väljer kvinna när jag spelar eller bryr mig så mycket men det verkar konstigt. Brink är ju inte direkt BFBC2 med fyra klasser som ser exakt likadana ut. De själva tycker ju att kunna skräddarsy spelaren och handlingen är viktiga kännemärken för spelet. Dåligt att då utelämna kvinnor. De har tydligen gjort det för att spara pengar, annars skulle man inte kunna skräddarsy männen lika bra.

Av jecretur

Worms Reloaded 50% rabatt
90 kr. Billigast på EU-sajten (95 kr @ Steam UK).

Av jecretur
Skrivet av AkUs:

Fick en gång en faktura 10 månader sen (Ja ni läste rätt 300 dagar försent). Deras ursäkt var

Det är alltid kundens skyldighet att se till att räkningar betalas, ändå om företaget inte skickat någon faktura. Fast visst kan man missa det om man använder autogiro.

Av jecretur

Jag hade BB2 för ett par år sedan. Men eftersom de slängde all mejl de fick (vad gjorde de annars?) så sa bytte jag till Bahnhof. Det var aldrig några problem med själva bredbandet.
Bahnhof brukar svara mejl inom 24h och mitt 100/100 har fungerat bra. Dock begränsade Bahnhof upload till Telia i ~1 år (2008/2009) p.g.a. de inte ville betala peering, vilket nästan fick mig att byta ISP.

Av jecretur
Skrivet av vibrax:

känns inte som att det bara var slumpen när jag installerade om datorn och så försvann allt, det är nog någon information från datorn som borde finnas men inte finns som strulat till det med battle net.

Jag tvivlar att ett spel skulle försvinna från ett onlinekonto vid ominstallation, troligen någon BNET-bugg bara.

Av jecretur

Är det verkligen så viktigt att de är identiska? Jag tycker det är så tråkigt att alla (även Blizzard) i princip bara gör en halv karta. Visst, det är lättare att balansera men man skulle kunna göra kartor som hade sidor som i princip är lika men inte identiska.
Sedan skulle man kunna göra kartor som inte är identiska alls, men jag antar att det då lätt skulle favorisera/vara dåligt om man som ras X hamnar på sida Y.

Du kan kolla SC2Mapsters wiki och forum:
SC2Mapster.com Wiki - Galaxy / Tutorials - StarCraft 2 Maps - SC2Mapster.com

Av jecretur

Nej.

Av jecretur
Skrivet av Pappy:

En tråd med lite listade diskar vad gäller TLER/ERC/CCTL Vi borde starta en egen på Swec.
TLER / CCTL - Storage Forums

Om du läser sida 7 så verkar det bättre att använda ett bra kontrollerkort.
TLER-värdet förloras vid elförlust (ej reboot) och går oftast inte att ändra på hårddiskar i en array.

Av jecretur

Vilken idiot som helst kan vara feeder. Feeding är inte "all in rush".
StarCraft II Beta - English (NA) Forums -> Feeding has no place in competitive arenas.

Av jecretur

Vet du ens vad jag menar? Feeding är inte samma sak som att dela lite resurser.

Som sagt, varför inte tillåta att med ett konto kontrollera flera spelare. Det är i princip samma sak som att tillåta feeding. Den enda begränsningen resursdelning har är att de måste vänta 5 min till att överföra tusentals resurser.

Av jecretur

Feeding är löjligt

Jag kollade en replay för 2vs2 jag spelat och upptäckte att tydligen det enda i princip terran gjorde var att bygga en barracks och en CC. Sedan SSSSSSSSSSSSSS. 5 min senare transfer till prot och SSSSSSSSSSSSS o.s.v.

Har någon sett Blizzard kommentera feeding? Om det inte blir någon ändring för resource sharing innan betan tar slut kommer jag nog avbeställa. Kampanjerna och 1vs1 räcker inte. Jag vill kunna spela 2vs2/3vs3/4vs4 utan det här löjliga feeding.

Jag bryr mig inte om att man kan scouta, i många fall kan man inte upptäckta det innan 5 min ändå p.g.a. blockering och försvar. Det som stör mig det mesta är att när en av spelaren t.ex. bara bygger CC och SCVs kan man knappast kalla det 2vs2 längre utan snarare 2vs1. Då borde Blizzard göra det möjligt att med ett konto hantera 2-4 spelare, det är ju ingen skillnad jämfört med feeding.

Av jecretur
Skrivet av Grillmeister:

Utvecklingen ska framåt, annars är du en bakåtsträvare.

Som sagt, lycka till att få bättre än 720p strömmat. Jag tvivlar vi att kommer se 1080p med bitrate runt 10-12 Mbps strömmat de närmaste åren. 10-12 Mbps är ändå bara en 1080p MKV, inte ens BD. BD-kvalitet kan man glömma få strömmat. Det om något är att sträva bakåt.