Inlägg

Inlägg som Strogvor har skrivit i forumet
Av Strogvor

Alla buggar åt sidan så är spelet fruktansvärt kul på maxlevel. Dungeonsen känns som raids både till svårighetsgrad och mechanics.

Av Strogvor
Skrivet av _tekken_:

Tack.
----

Utöver detta vilken tidpunkt öppnas servers upp och man kan börja spela den 31a????

Tror det var klockan 9 på lördag

Av Strogvor
Skrivet av v1ctory:

Man kommer inte behöva oroa sig för stunder av ensamhet på Hazak vad det verkar...

Förstår inte riktigt hur de kan skapa 2 tyska PvE servrar men bara 1 engelsk PvP server. Känns som att de kommer vara tvungna att utöka serverantalet lite.

Av Strogvor
Skrivet av spda242:

Jag hoppas själv att svåra dungeons och avsaknaden på LFR kommer göra spelet bättre. Förhoppningsvis så söker sig fler spelare till guilds för att kunna göra dungeons och raids och på så vis så blir det starkare server communities. Carbine har sagt att de ska släppa content till alla spelare men att raids ska vara HC, får väl se hur de håller det löftet...

Av Strogvor
Skrivet av Mars SSX:

Tack för din kontribution till diskussionen. Utvägen är till höger.

Inte han du citerar, men får man inte kritisera spel längre? Ser ingen poäng i ditt svar.

Av Strogvor

Började spela idag, verkar som ett roligt spel. Hoppas att det blir bättre ju mer man sätter sig in i det.

Av Strogvor

Säg åt dina klasskamrater att sluta flooda forumet med onödiga trådar, tänk ut något vettigt att skriva först.

Av Strogvor
Skrivet av HazZarD:

den som vill köra utan ah gör ju det så att man är tvungen att använda det är ju skitsnack, alla är inte hardcore spelare hade inte ah funnits hade jag nog aldrig haft orken att klara inferno så jag tycker det är bra ,sen är det ju bara roligt om man hittar något och får det sålt och kan sen uppgradera sin karaktär, jag har inte tid att sitta å nöta ett spel 10 timmar om dagen för att komma nånstans, man har ju ett liv också utanför datorn.

Men med loot 2.0 kommer du inte behöva sitta 10 timmar om dagen. Auction House tillsammans med loot 2.0 skulle leda till samma löjliga hyperinflation som du försvarar, vilket i slutändan bara är roligt för en liten mängd spelare. Om du sen inte gillar spelet efter 18 mars så är det bara att sluta, om du vill ha en ekonomi-simulator kan du lika gärna spela ett MMO.

Av Strogvor
Skrivet av moire:

Lever inte på internet/swec som andra kanske gör , detta var nyheter för mig.

Ändrar inte det faktum att du kan kolla efter liknande trådar innan du postar, men ja det ser väldigt intressant ut.

Av Strogvor

Förstår inte varför folk klagar på konsumenterna och menar att det är deras "fel" att detta sker samt att de är bakåtsträvande. Det enda som fick M$ att ändra DRM policies var antagligen det faktum att ps4 fick långt fler förbokningar än xbone.

Av Strogvor
Skrivet av Maysay:

Jag spelar PC än så länge så jag vet inte.

Ingen jävla kamera som läser av rummet 24/7. (Ja den ser även i ett becksvart rum.)
Ingen jävla mikrofon som är på och registrerar ljud 24/7.
Ingen jävla kamera som måste vara aktiverad för att man ens ska kunna använda konsolen.
Inget jävla spionprogram från NSA ala PRISM som lagrar data om dig.

Dessa saker är ju bara löjliga att ha med. Det roliga är han säkert har sin telefon bredvid sig och han har säkert ett facebook konto eller gmail m.m.

Äh jag orkar inte med folk längre.... Ni vill att det bara ska vara en aktör så varsågoda. Alla spelar PS4. Fungerar lika bra som att enbart Intel tillverkar processorer. Utvecklingen går framåt

Förstår dig och håller med dig på vissa punkter. Å andra sidan så vet jag inte riktigt vad du förväntade dig att kommentarerna skulle handla om

Av Strogvor
Skrivet av RambOFreAc:

jag lovar dig, det finns en stor idiotisk hake hos ps4 som alla kommer börja grina över när dom får reda på den.
Redan efter en vecka kommer det finnas videos och hat texter över internet.
Detta är något som alltid förekommer så fort det är ett krig mellan två saker.
Och jag återigen LOVAR att xbox one kommer få bättre försäljnings siffror, och vi kan även ta upp dina dumma argument här.

Ingen jävla aktivering av spel online.
Ingen jävla begränsning av begagnade spel. (Så köp inte begagnade spel)
Ingen jävla obligatorisk installering av spel på en hårddisk.
Ingen jävla avgift för begagnade spel. (Återigen, köp inga begagnade!)
Ingen jävla regionlåsning. (Se till o inte bo på dessa ställen då, vi som bor i Sverige kan ju hålla käft om detta, spelar ingen roll)
Ingen jävla kamera som läser av rummet 24/7. (Ja den ser även i ett becksvart rum.) (ställ den så den kollar in mot väggen och sluta böla för fan)
Ingen jävla mikrofon som är på och registrerar ljud 24/7. (stäng av den)
Ingen jävla kamera som måste vara aktiverad för att man ens ska kunna använda konsolen. (återigen, ställ den in mot väggen)
Inget jävla spionprogram från NSA ala PRISM som lagrar data om dig. (Vad fan spelar det för roll? gömmer du barnporr på datorn eller? Sluta böla)
Inget jävla internet som måste vara aktiverat, samt att man måste registrera konsolen mot M$'s servrar var 24:e timme. (Är det så jävla farligt att ha en internet sladd inkopplad i ditt xbox hela tiden? )
Jävla tattare, dina argument är invalida
btw http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1688895
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1932481
skillnaden är marginal

Vad är det för hake du talar om? Sedan så är inte priserna justerade än och varför köpa en i mångas mening sämre konsol för att sedan rätta till allt själv? Föresten så förstår jag inte ditt motargument för spionprogram, personlig integritet?

Av Strogvor

Underbart spel, köp!

Av Strogvor
Skrivet av Ceogar:

Samma sida som jag använt mig av så är nog båda! Vilken server spelar du på?

Om du menar mig så spelar jag på Evernight då folk verkar gilla den servern här

Av Strogvor

Testade detta spel igen efter att ha ratat det för 2 år sedan. Denna gång blev det rak motsatt effekt och jag har börjat älska spelet :).

Min fråga är nu sådan att jag har bestämt mig för att köpa 12 månaders vip, som man nu kan få för endast 99$, men gäller detta för även europa eller bara USA?
Tacksam för svar!

EDIT: länk : http://store.turbine.com/store/turbine/en_US/pd/ThemeID.28979...

Av Strogvor
Skrivet av pilsner-ronk:

det gör det nog, chassiet är ganska stort verkar det som.

men ditt nätagg...är 100w för svagt för att driva ditt grafikkort . ajajaj! :c

Nätagget funkar fint, 650w för 7870? :/

Av Strogvor

The walking dead kanske? Mer som en interaktiv tv-serie där dina val påverkar handlingen Vet inte om det tilltalar dig men värt att kolla upp iallafall.

Av Strogvor
Skrivet av Uvania:

du missförstod mig, john bauer är slappt om du inte vill göra något och kan vara väldigt bra om du har någorlunda disciplin och vill plugga för då har lärarna tid över till dig som vill någonstans i livet och lägger mindre energi på latmaskarna som bara vill spela CS och dricka cola.

på kommunala skolor jagar dom dig och ser till att du får allting gjort ändå om du inte vill det, så det är kommunala som inte är slappa precis.. och där ska alla behandlas lika..

hoppade själv av en kommunal skola och började på john bauer och gled igenom gymnasiet genom att göra så lite som möjligt och fick mitt slutbetyg

Edit: med silverfat menar jag att oavsett hur lat du är så motiverar och jagar lärarna dig tills du iaf uppnår ett godkänt och kontaktar dina föräldrar direkt när de märker att de går dåligt, detta händer inte på friskolorna!

tack för förklaringen Jo kan hålla med dig på det där, men vet inte om jag skulle kalla det silverfat =P

Av Strogvor
Skrivet av Uvania:

John Bauer's IT-Program är riktigt jävla bra om du är en motiverad elev
om du vill ha allt serverat på ett silverfat ska du välja en kommunal skola där de jagar dig med mattpiskor om du inte gör dina uppgifter
på John Bauer är det upp till dig själv att göra det du ska eftersom de går efter PBL (Problembaserat lärande)

gick john bauers it-program 2007-2010 och alla mina klasskompisar som gjorde något mer under lektionstid än att spela CS och klaga på dåliga lärare jobbar inom IT eller studerar på högskolan!

Edit: PLUGGA MATEMATIK! så mycket du bara kan!

På vilket sätt är kommunala skolor samma sak som att bli serverad på ett silverfat? Att lärarna och skolan ser till att du faktiskt gör uppgifterna är väl inte ens nära på samma sak.

Jag tror att John Bauers typ av inlärning säkert funkar bra och har flera vänner som gått där och som säger att det var bra, men skulle verkligen inte kalla kommunala skolorna för slappa.

Av Strogvor
Skrivet av LinusNeuman:

Jag förstår att folk som gått på kassa friskolor sprider sanningen och det leder till att folk blir skeptiska vilket gör folk rädda för friskolor, men det är inget ni ska vara.

Jag har gått på LBS Jönköping i ett halvår och jag har aldrig trivts så bra någon annan stans som jag gör här, det är sjukt orättvist att folk klangrar ner på alla friskolor för att det finns ett par kassa friskolor som är allmänt dåliga. Är det något jag hatar mer än dåliga drivrutiner så är det kommunala skolor. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv som jag gjort på alla kommunala skolor jag gått på genom tiderna, lågstadiet, högstadiet you name it. Högstadiet var hemskt. Jönköpings läns största högstadie skola, med det minsta uppehållsrummet än vad någon annan skola i hela Jönköpings län. Vi hade inte ens någon. Vi hade tre inlåsta pingisbord, som vi inte fick gå in i för att en annan årskurs inte hade skött sig. De visste vem som gjort det, men de använder sig utav kollektiv bestraffning. Maten var kass, vi fick flugor och annat läskigt i maten. En polare fick en tand. En jävla tand i maten.
Lektionerna var värst, inte nog med att lärarna var sjukt kassa på att upprätthålla arbetsro, så var man tvungen att sitta i det där äckliga klassrummen. Alla skrek och sprang runt hejvilt och ibland slogs och snackade skit om varann. Jag har inte vart på en enda lektion på högstadiet som det inte vart liv och personliga påhopp på. Mobbing var ännu värre, fyfan vill inte ens prata om det. Inte nog med att lektionerna var dåliga, och att maten sög, och att vi inte hade något uppehållsrum, och att klassen var hemsk. Så var lärarna riktigt efterblivna. De trodde inte att jag hade gjort alla arbeten som lämnats in, mina föräldrar fick gå dit o övertyga dom om att ingen annan gjort dom "Det var för hög kvalitet för att ha kommit från Linus, det här är ju för fan högskole nivå", men nej. Det var helt enkelt inte jag som gjort det enligt dom. Fick MVG efter MVG på uppsatserna men då "det inte fanns bevis från att jag gjort dom" så fick jag inga betyg på dem. Jag lämnade in en novell en gång, jag fick bara G och undrade vad som var fel, läraren sa att jag skrev fruktanvsvärt fult. Den var bra, innehållet var VG, men jag skrev fruktanvsört fult. Jag har tourettes, jag har problem med handstil. Det var en hemsk tid. Lärarna kallade mig allt från "är du dum i huvudet?" och brydde sig inte när andra elever förstörde mina anteckningsblock.
Vi snackar om Jönköpings läns största högstadieskola, och ni säger att man ska gå på kommunala gymnasieskola? Över min döda kropp.

På gymnasiet här så trivs jag något enormt, lärarna är sjukt trevliga, eleverna också. Atmosfären är underbar, och jag får underbara betyg på mina uppsatser.

Lite hycklande att skriva att folk inte ska vara rädda för friskolor för att några är kassa och sedan dra en exakt likadan ryshistoria fast om en kommunal skola...