Inlägg

Inlägg som makerspace har skrivit i forumet
Av makerspace
Skrivet av 1r1d1um:

Internet skapades för att spionera på folk så detta är knappast någon nyhet. Imponerande dock att de lyckas komma åt ej anslutna enheter på detta sätt. Går säkert att skydda sig, men krångligt lär det bli.

Internet skapades inte för att spionera på folk. Spioner skapades för att vara internet på folk.

Internet skulle blivit till med eller utan intentionen till att spionera på människor! Vi låter folk samla åt sig så mycket resurser så det går inte att styra. Folk har varnat för bankerna i många år. Presidenter, rådgivare, alla möjliga typer varnat om att låta folk samla åt sig resurser.

Varför gör vi inget åt saken?

Axplock från sida:

If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks…will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered…. The issuing power should be taken from the banks and restored to the people, to whom it properly belongs. – Thomas Jefferson in the debate over the Re-charter of the Bank Bill (1809)

“I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies.” – Thomas Jefferson

… The modern theory of the perpetuation of debt has drenched the earth with blood, and crushed its inhabitants under burdens ever accumulating. -Thomas Jefferson

The real truth of the matter is,as you and I know, that a financial
element in the large centers has owned the government ever since
the days of Andrew Jackson… -Franklin D. Roosevelt

History records that the money changers have used every form of abuse, intrigue, deceit, and violent means possible to maintain their control over governments by controlling money and its issuance. -James Madison
Läs mer på:

http://www.themoneymasters.com/the-money-masters/famous-quota...

Av makerspace
Skrivet av anon81912:

Det var faktiskt inte så oväntat. Det har ju redan kommit upp misstankar om att detta hänt men det är ju "kul" att få det bekräftat.

Jag antar alltid att någon kan läsa allt som händer på någon dator jag sitter vid, vilket är lite tråkigt men säkert också sant

Jag gör alltid det. Det är tråkigt att behöva vara medveten om det. Vilka har mest pengar? Vad kan dom göra med dom pengarna? Allt man kan tänka sig, säkert.

Av makerspace

vill bara skratta så fort jag ser the piratebay i en nyhetsartikel. lägg ner nu. internet är inte regeringens. internet är vårt!

Av makerspace

Det måste komma 3d till desktop för att Virtual Reality är snart här!

Av makerspace

spelar titanfall lite! Heter maijkr på origin. om nån vill spela så lägg till! har mic och är 26 år gammal

Av makerspace
Skrivet av stormense:

Blev bättre med SSD men på mekanisk hårddisk tog det lång tid att först öppna Steam och logga in, sedan logga in på Rockstar social club för att näst sist logga in även på Windows live. Kolla en halvminut på en tecknad tjej med stora tuttar och sedan äntligen få spela om man inte råkade ut för uppdateringar av de ställena man måste logga in på. Rockstar gjorde det ännu jäkligare ett tag med att man även skulle koppla sitt spel till en annan tjänst (tror det var Playstation eller Xbox-tjänster) men då blev det surkatt på olika forum och de tog bort det.

Kul spel GTA IV på PC men tror Rockstar till och med brädade DICE (Origin+Battlelog eventuellt Steam också) med att göra det djävulusiskt fär kunden att spela sitt spel.

Jo visst. Testat BF3 på origin och det funkar ju med deras system. Gillade det inte från början men det funkar iallafall.

Här kan alla skriva på en petition för att fixa GTA IV, skrev nyss på:
https://www.change.org/p/remove-gfwl-from-gta-4-and-gta-eflc/...

Här finns en GTA IV multiplayermod från MTA gänget(tror jag) som jag inte testat än:
http://gtaforums.com/topic/705730-wipiv-citizenmpiv-the-multi...

Hur svårt kan det vara att släppa lös en serverklient till GTA IV?! Kanske jättesvårt, men det är ju inte som att det drar in massa pengar för tillfället. Blää! Om dom inte vill lägga ner pengar, ge det till MTA gänget och låt dom göra en fungerande multiplayer.

Varför gör dom på detta viset? Och går det ens att spela GTA IV multiplayer nu?

Av makerspace
Skrivet av n_sandstrom:

Vad spelar det för roll? Det är en digital utgåva, jag kan lova att den inte kommer ta slut hur sent du än är ute med att köpa det.
Det är alla j*vla pre-orders som snudd på förstört spelbranschen idag.

Skickades från m.sweclockers.com

Ja är böjd att hålla med... förköpa kläder skulle kännas lite makabert, eller en parfym...! Det måste ju ligga en i smaken. Om man inte gillar att spendera pengar på saker man inte vet.... Jag vet nu....... Gamers har förstört spelbranchen.... spela på lotterier, gambling, casinos... dom har förstört allt. Dom gillar alla att köpa grisen i säcken!

Jag ska vänta med att köpa spelet tills det är släppt. Som sagt digitala utgåvor tar inte slut och isåfall rör det sig om timmar, inte dagar.

Något som jag oroar mig för är hur jävla dåligt GTA IV sköttes med windows live, rockstar social club, och hur extremt dålig det funkade att sikta med musen. Det var uppenbart en slags "xbox controller converter to mouse.". Det innebär att man kan röra musen långsamt över hela musmattan utan att spelet reagerar över huvudtaget. Så ska det ju inte vara.

Av makerspace

God Jul!

Av makerspace

Hittade spöket, det var lite krångligt att hitta vilket certifikat som nu inte godkändes. Försökte vara klok och installera antivirus så snabbt som möjligt, men det var den som var boven!

I webläsaren måste man klicka på ägg till undantag, sen trycka på några knappar så att man får se vilket certifikat det är som inte godkänns av webläsaren.

Antivirusskyddet Avast! trycker in ett certifikat på något sätt och är inte godkända av webläsarna.

Av makerspace

This Connection is Untrusted, overdriven certifiering, https hijack eller vad?

Fixat. Avast bytte ut alla certifikat till alla sidor och webläsarna godkände det inte.

Av makerspace

kan nagon forklara varfor man ska inaktivera kryptering for trafiken over lex integrity?
@11. Gå tillfliken ”Säkerhet” och under ”Datakryptering” välj ”Ingen kryptering
tillåts (server kopplar från om kryptering krävs)” klicka sedan på ”OK”.@

Av makerspace
Skrivet av TuHack:

Hoppas nu att TPB ligger nere i åtminstone en månad eller mer. Då får vi kanske en ledtråd ifall piratkopiering är bra eller inte.

Går försäljningen ner så har piraterna rätt (minskad reklam) och om inte så har producenterna rätt (minskade intäkter).

Vad tror ni? Kommer försäljningen gå upp eller ner? Får t.ex. Netflix nu fler kunder eller färre? osv

Netflix får inga fler kunder. Man kan använda googles sökmotor för att se på serier, och filmer går bra att se på flera svenska streamingsidor. Det blir inget nytt som introduceras i bilden. Andra torrentsidor finns. Andra streamingsidor finns. Ta bort piratebay för alltid och netflix får inga fler kunder bara för det. Netflix kan man använda och stödja bara för att dom är bra. Dom är nytänkande, öppensinnade, och så vidare och tjänsten är ju finemang. Supply and demand gäller alltid! Supply finns det inget mindre av och demand är samma.

Angående biosalonger: Man borde lagstifta om en lägsta standard på biosalonger för att uppmuntra biotittande och på så sätt generera pengar. I Luleå finns det SF, och deras biosalong är inte särskilt fin. Imax eller bättre i varje lagom stor stad borde vara standarden. Det är mycket trevligare att se film hemma än på bion IMO! Varför se på en grynig projektorduk med skitljud när jag kan se perfekt bild med bluray hemma och bra hörlurar?

Angående Hollywoodfilmer, det är verkligen en skitmaskin som sprutar skit. Dom vill sälja grisen i säcken. Dom lever på grisen i säcken. Det är så hela den här MAFFIARÖRELSEN arbetar. Antipirater stödjer grisen-i-säckenfenomenet. Dom stödjer indrivning med våld. Hela rörelsen är fruktansvärt våldsam. Dom vill sälja produkter med fin utsida, men med innehållslös, destruktiv, fragmenterande och bakåtsträvande innehåll. Big Brother är verkligen en rolig term. Programmet big brother på TV och begreppets andra bemärkelse övervakarna, det är lustigt på hur lika dom arbetar nivåmässigt, förfallna, korrumperade, maffiametoder, utdaterade och separerande. Jävla as. Antipirater stödjer att folk som laddat ner enstaka mp3 låtar få böta helt-omöjliga-att-återbetala-miljonbelopp. Antipirater är självgoda och ger sig själva en klapp på axeln när dom samlas och håller med varandra och inte diskuterar problematiken. Dom sitter i ring och fiser och andas in sina egna fisar. Precis som människor som är Anti"knark". Helt hjärndött.

Antipirater är Antikrist.

Av makerspace

Rekommenderar att se dokumentären TPB:AFK.

Av makerspace

Er guild låter perfekt men är på alliance, och går det verkligen att invita över alla realms? Jag har iofs en 90 boost som jag kan använda.

Av makerspace

Den har fastnat nu på retreiving character list... kan logga in på några servrar men inte andra, och särskilt inte på den jag har mina gubbar på... har provat logga in och ut, stänga av och sånt, logga in på andra servrar, inget funkar...! Har iofs kunnat spela hela dagen.

Av makerspace

Ja det blev en jävla kö, loggade ut för att göra laga mat, lyssna på lite wow lore och nu kommer man inte in. ooändlig kö på shattered hand, säkert mer.. Inte värst men ändå illa. Den låg ju på medium pop för två-tre dagar sen. Alla servrar har typ locked status.

man kan ju spela warcraft 3 story under tiden

Av makerspace

Här är en som spelar ganska bra i advanced warfare och berättar om hur man bör spela. https://www.youtube.com/watch?v=F87IL_zRzLs&list=UUYVinkwSX7s...

Av makerspace

Många glömmer kanske bort att företag tjänar pengar på att lura kunder. Man gör jättebra reklam för en produkt och sen så får man inte prova den först, för att se om man vill spela vidare. Jag menar 20 minuter av en 12 timmars eller 1000 timmars gametime är väl rimligt? Lägger man inte ut demos och kör på DRM, och tar 700kr för sin produkt, då har man inte rent mjöl i påsen på tal om rent mjöl i påsen. Det är inte piraternas fel, det är en form av marknadsföring som orsakar DRM skydd och så vidare. Ursprunget handlar om att tjäna så smutsiga pengar som möjligt, inte ärliga pengar. Skulle folk veta vilken skitprodukt dom krängde skulle ingen köpa!

Av makerspace
Skrivet av Camridge:

Bra detta om det fungerar som det skall.

Folk måste lära sig ta ansvar och inte som nu då man vill klaga och gnälla som mindre barn i en sandlåda.

Det är folk som inte vill betala och göra rätt för sig som förstör för alla andra.

Jag är ett barn.... och jag gillar sandlådor i digital form.... så du menar att... jag måste ta mitt ansvar och inse faktum:
DRM skyddet anländer magiskt i spelet med hjälp av spöket..... laban? och förstör spelet för att det finns folk som inte vill betala...... ja du har nog rätt. Spöken finns nog.

Det är DRM skyddet som förstör för alla andra inte kopiering.

Haha

Av makerspace

Anledningen till att jag inte spelar splinter cell och alla andra spel med kopieringsskydd är för att det är så jävla dåligt för hela spelet. Det blir buggigt, dålig prestanda, långa laddningstider, svårt att starta, svårt att spela. Produkten blir sämre. Ska dom släppa en produkt och göra den sämre med flit? Vad är det för galenskap. Gör en bra produkt så kommer folk att köpa det. Jävla cash cow grinder ninjor. Kan jag hålla mig från att köpa det? Jag vet inte, det är ju typ det största spelet som släpps 2015 till PC.

Gta IV är också ett jävla skämt. Man måste logga in för att kunna spara spelet, sen så sparar dom inte mina sparfiler som jag har varit tvungen att logga in för att jävla spela. J ä v l a s k i t D R M.

Förbud mot viss fildelning, förbud viss droganvändning, världen blir bara sämre. Legalisera fildelning.