Inlägg

Inlägg som makerspace har skrivit i forumet
Av makerspace
Av makerspace
Skrivet av Oneone:

Såg nu att ThePiratebay gör reklam för en ny Svensk tjänst, som kryptet all trafik , gratis. Någon som testat denna?

https://www.frootvpn.com/faq/general-15.html

funkar skitbra, tillsammans med Vuze torrent (programmet gör det automatiskt) så kan man ställa in att den bara använder frootnätverket. går snabbt också.

Angående datalagring och avlyssning. Det är förjävligt. Vilken jävla kränkning på friheten. Den enda goda sida är den negativa. Censur, datalagring och avlyssning är ett hinder för vetenskap, sanning, frihet och godhet. Man får helt enkelt svälja det faktum att ondska finns och jag har den rätten att vara fri. Det är det enda goda med det, att man ser hur skruvad makten (LÄS PENGAR) är. Lagarna finns där för att scamma människor på enorm skala(inte bara, såklart).

Av makerspace
Skrivet av Veerz:

MVH VeerZ

Csgo har haft problem med en sak som jag tror heter minnesläcka. Den tuggar upp allt minne på grafikkortet och så sjunker fpsen till extremt låga siffror. Det sjönk sakta men säkert över nån timme. Men det var länge sen. Kanske det är tillbaks nu med halloween. BUuuh.

Av makerspace

byter magicka key mot hitman blood money key

Av makerspace

Folk gnäller på användningen av ordet "optimalt". Fallout New Vegas funkar inte på för hög FPS heller. Det är därför optimalt att använda lägre FPS. Ordet optimalt betyder inte det ni verkar tro att det gör. Dom säger bara att spelet funkar inte på högre FPS. Ni verkar använda ordet i den meningen " COOL DUDE!" där ordet cool inte längre betyder kallt.

Av makerspace

Det började med ett helt galet kopieringsskydd till splinter cell och slutar med 30 fps = bra spelkänsla.

Av makerspace
Av makerspace

undrar hur mycket quake och t.ex. cs:go har i den där uppdateringsfrekvensen...! någon som vet? motorerna borde bli mer precisa rent träffmässigt och inte mer flashiga i grafiken. det har jag tänkt ofta. en motor som uppdaterar snabbt som tusan men med många hitboxar borde ju vara häftigt som fan.

Av makerspace
Skrivet av Damodred:

Jag blir faktiskt inte riktigt klok på ENBs, ingen är liksom bra nog. Oftast faller det på inomhusmiljöer som är för mörka eller där ljuset blir helt fel. I dagsljus är det helt ok. Solen reflekteras riktigt aggressivt i snön men sen när mörkret kommer så blir allt rött istället

Se länk
http://imgur.com/a/l4Bzo

Det finns en Climates of Tamriel weather patch, som man kan ställa in snöns ljusstyrka till - 40% ... sen har jag sett att det finns särskilda texturer för marken som är till för ENB som borde ta bort för starka reflektioner. Typ snö texturer för ENB. (det kanske bara var den weatherpatchen som jag nämnde, som fixar för ljus snö.)
Sen så kan man ju ställa in alla inställningar själv, bara man orkar leta upp dom. Typ Realvision får man ju välja vilken typ av sol man vill ha.

http://wiki.step-project.com/STEP:2.2.9 <--- Det är kanske den bästa modsamlingen, realvision på skyrim nexus har också en fin modsamling. Ska avinstallera skyrim och testa step och se om det är bra.

Av makerspace

Det finns en Vivid and landscapes - Dungeons and Ruins med SMIM Patch och ELFX patch, det borde väl fixa färgproblemen inomhus. För övrigt måste jag säga att jag vill inte spela utan Realvision ENB, (dock den enda jag testat hittills), men bilden blir så jävla bra med Lush trees och den ambient occlusion som följer med ENB. Det är inte värt att spela utan, hur kass fpsen än blir.

Av makerspace

Intervju med totemchefen. Han låter lite trött. https://www.youtube.com/watch?v=yG7-FkSbSzI

Av makerspace

Hoppas han vill hjälpa till att utveckla SOLUS http://www.solusthegame.com/

Av makerspace
Skrivet av Ninotramp:

Jag kör nu en ny gubbe. Skippade Distant Lands helt och hållet. Fick 14 fps hur jag än gjorde. Stängde av distant lands och vips 60 direkt. Fan vad jag skulle gett mycket att få börja om med Morrowind helt grön!!

Är helt grön. Är det här den bästa automatiska installationsgrejen eller måste man pilla själv? Gillar inte att pilla med mods, men jag gillar modsen i sig.

Av makerspace

Om man är van att spela mediokert och inte anstränga sig så mycket, så är det det man blir bra på, även om man försöker anstränga sig senare. Man blir bra på det man gör. Så om man hela tiden försöker spela sitt bästa så övar man sig på det och blir därför bra på det. Jag spelar ofta mediokert och med spelare som också gör det då blir man inte så bra, men om man hela tiden övar på att spela bra så blir man bra. Inte för en sekund slappa i spelandet. Och hur man går tillväga får man nog ta reda på själv. Jag håller med en kommentar ovan att ta en paus från spelet i några dagar. Det hjälpte mig vid ett tillfälle. Man fick lättare tillbaks det här "suget att spela det bästa" och "mediokervanan" var svagare.

Vi övar oss på att spela mediokert för det mesta, tror jag. Då blir vi bra på det. Ta in alla känslor som man får när man gör något bra i spelet. Att minnas dom träffarna man gör för att få upp självförtroendet så att säga. Man ska ta in det goda var än det finns i livet, samma gäller med CS, minns man bara alla missar så blir man inte så taggad kanske. Minns man bara alla sköna och bra kommentarer och träffar man fått i spelet så spelar man nog en miljon gånger bättre. Så att hålla kvar sin uppmärksamhet på det man gör rätt och bra lite längre kanske hjälper! Vad jag menar är att man måste lägga mer tid och uppmärksamhet och ansträngning i början på det "bra", för vi är ofta vana att fokusera på det negativa mer.

Buddhister förändrar sina strukturer i hjärnan på det här sättet. När man tänker på någon och får en känsla av att man vill dom väl, så lägger man uppmärksamheten på den känslan så omstruktureras hjärnan i den riktningen. Ju längre tid och fokus man kan lägga på den desto snabbare förändras hjärnans strukturer.

Lycka till!

Av makerspace

Funkar HDMI Hona till DVI Hane i detta fall?

Funkar HDMI Hona till DVI Hane i detta fall?

Jag har en TV med DVI anslutning. Jag har också en vanlig HDMI kabel hane till hane. Jag vill köra från datorns HDMI utgång till tvns DVI ingång. Funkar det att med en converter som sådan:

http://www.ebay.com/itm/DVI-Male-to-HDMI-Female-M-F-Adapter-G...

Jag ser bara att dom pratar om DVI Utgång till HDMI, men inte tvärt om.

Finns ju lite alternativ på kjell och company, ska gå dit och fråga.

Citerar kjell och company (varför är dom så luddiga och skriver rent tekniskt?):
"Rent tekniskt är det också möjligt att skicka signal från en HDMI-utgång till en DVI-ingång, men det är en synnerligen ovanlig lösning i hembiosammanhang (den används däremot i datorsammanhang)."

Av makerspace

Har haft så här i en längre period men den är över nu. Kanske med lite ansträngning i början att sätta sig in i storyn i t.ex. divinity original sin kan få en att bli sugen på att fortsätta. Det funkade för mig... tycker om att titta på spel och se om det kommit nytt och prova, men inte alls det där vansinniga tillståndet. Man får acceptera att det finns inte mycket bra spel, eller spel som intresserar en.

Jag misstänker att spelen är helt enkelt halvbra som ni vill spela. Typ GTA 5 kommer jag spela för att det är ju ett bra spel helt enkelt med säkert bra story, divinity original sin är det bästa rpgt på flera år, så därför kan jag spela det. Dom flesta spelen är ganska mediokra idag. Om inte dom bästa 10/10 spelen funkar så, får man tvinga sig ta det lugnt, läsa och fundera, långsamt, som när man var mindre. Filosofera, sätta sig in i spelet, förundras över världen man är i, Var som barn, som jesus säger. med lite ansträngning i början går det säkert! Ta en paus är ju också att rekommendera, sluta helt tänka på spel och gör något annat ett spel ska ju fånga en och uppsluka ens uppmärksamhet som en bra film eller bok! Jag tror att om man har sett en film på senaste tiden och kunnat njuta av den, så finns det spel där ute som man också kan njuta av. Spelen är för dåliga för stunden helt enkelt. Det blir ointressant och allting känns gammalt. Och som bruce lee sade; "Empty your mind, be like water." om man inga förväntningar har blir det säkert roligt!

Av makerspace

notch måste fortsätta göra experimentella spel och hålla sig till det så kanske det blir two hit wonder ;D

Av makerspace

Spela mycket och fullt fokus på spelet så går det snabbare, man märker hur man måste skjuta med varje vapen och vart gränserna går för dom, typ p250 kan man panga jävligt hårt med bara man vet var gränserna går för den. Två skott i huvudet på långt håll är inte svårt, om man bara vet om att det är möjligt. Man måste veta hur tätt inpå man kan klicka igen för att skotten ska gå spikrakt, mellanrakt och så vidare. (Hur snabbt kan jag klicka för att garantera ett HS?) sen så kan man ju gambla också, men det måste vara ett hyffsat medvetet val så man inte bara agerar ur panik. Man måste veta hur vapnena agerar i alla situationer. Om man kan använda vapnet till sin yttre gräns har man bemästrat dom. Måste vara uppmärksam. För lagspel måste man ha ett lag och hålla sig till dom, man lär känna dom och vet när man måste täcka och så vidare. Just denna bit är särskilt viktig. Att kunna tima in en rörelse med en partner är sällsynt i matchmaking och med casual spelare. "När jag går ut här går du ut där för att täcka alla vinklar" eller "När jag börjar skjuta går du fram och skjuter" Hitta gränserna och var uppmärksam!

Av makerspace

Ganska roligt! Lyckades finta en spelare rejält och fick han till sist. Mycket tillfredsställande!

Av makerspace

Ja det är ett spel som hackar.