Inlägg

Inlägg som makerspace har skrivit i forumet
Av makerspace

ett tips är ju att leta efter orspel till android, där finns det nog flest nya, sedan se om dom finns till windows. i värsta fall kan man köra android emulator och spela ordspelen på den...! Eller i bästa fall. Vad man nu är ute efter.

http://www.svd.se/ordspelen-som-tar-over-efter-wordfeud

Rumble är ganska roligt. Köp en android platta till mamma så slipper hon skit datorn. Datorer är för ungdomar!

Av makerspace

vilka knappar kan man ha till cherry mx black?

Av makerspace

Har inte stött på en enda fuskare! Och den där rape grejen är ju bara löjlig.

Av makerspace

Utan att läsa i tråden så är det här för att förbereda inför HL3 och nya sourcemotorn..! Om ingen påpekat det blir jag ledsen!

EDIT: Jag blir mycket ledsen.

Av makerspace
Skrivet av Mumu55:

Kabel eller adapter?

Skickades från m.sweclockers.com

en adapter

Av makerspace

söker 6.3 hona till 3.5 hane, gärna frifrakt och okej kvalitet, 100kr typ. några rekommendationer?

Av makerspace

På vilket sätt orsakar 120Hz att prestandan tar stopp?

"Det finns dock vissa orosmoln för den som satsar på spelande vid 120 eller 144 Hz. Redaktionen når helt enkelt inte upp till stabila resultat på de nivåerna utan att processorn tar stopp, oavsett grafikkonfiguration. "

Av makerspace
Skrivet av Veen:

Skapade en "crew" om ni vill joina så gå med så kan vi ha lite svenskt spel tillsammans sen http://socialclub.rockstargames.com/crew/code_404

Jag har gått med nu och invitat dom som jag vet ska spela. Undrar om det finns en större grupp? Isåfall borde vi ju joina den? Finns massa sweden gruppar och finns en swec grupp. Men ... jag ser inte varför den här inte kan bli stor? SÅ joina den nu alla!

Av makerspace
Skrivet av n_sandstrom:

Jag tror du glömde signera din wall of text med "MVH en som inte köpte GTA4 PC vid release"

Det var verkligen verkligen färdigslaktat när det kom. I allt annat än positiv bemärkelse

Hahahaha. Jag vet. Jag ska nog signera den så. Men såhär blir det, om dom nu inte levererar en rolig produkt.
Då kan dom inte få mer av mig i framtiden.

Okej om den inte funkar 100% i början. När det gäller GTA bryr jag mig inte. Inte heller CS GO, inget spel är så jäkla viktigt att det funkar felfritt. Men om dom ger mig en tidig alpha utan stöd för directx11 eller nåt sånt vansinnigt..! då!

Av makerspace

Wall of text:

Det är stor skillnad på att förhandsboka/köpa vilket spel som helst och att förhandsboka GTA V.

Man köper inte grisen i säcken när man köper GTA V! Man köper en färdigslaktad produkt från en leverantör man handlat med tidigare, produkten är inte exakt samma som tidigare, men leverantören lovar att den är bra. Nog skulle jag våga köpa en gris då.

Dessutom så finns det inget bättre i horisonten som kommer i närheten av GTA V. Om man överhuvudtaget kan förbättra och förstora dom digitala världar vi kan vara i, såklart att jag vill ge dom pengar.

Om man tar Cube World som exempel. Där kan man snacka köpa grisen i säcken. Nån random kille med fru som söker snabb peng. Hoppas pizzan smakade gott din jävel..! Borde laddat ner det olagligt istället. Han kommer ju fan inte tjäna nå mer pengar på mig iallafall. Stöld är vad det är, bedrägeri! Dom som inte skapar bra produkter skjuter sig själva i foten. Ubisoft kommer aldrig att få mina pengar.

Tacka vet jag Humble Bundle där man kan välja att ge pengarna till välgörenhet istället, om en produkt skulle råka vara Ubisoft, eller EA games..

Dold text

MVH en som inte köpte GTA4 PC vid release (lol)

Av makerspace

Många felstavningar på ordet fysisk! "fyfisk", "fysksisk".. "fysikt", har jag missat någon?

Världen är kanske inte så fyfisk... fyskisk... fysikt... FYSISK som vi tror! Så köp det på Steam!

Av makerspace

Grupper för GTA V med engelsktalande människor hade jag tänkt mig!

http://steamcommunity.com/groups/GTAV-EU

Finns det någon annan grupp kanske?

Av makerspace

IRL

Av makerspace
Skrivet av NoToes:

Kan väl sammanfatta det såhär, Hade spelet haft en officiell EU server hade jag garanterat gett det en chans. Den ryska servern låg dock så långt efter med uppdateringar, och den kinesiska servern hade jag väldigt hög ping till.

Spelet har dock en intressant artstyle och combat är riktigt rolig. Dock så valde jag att inte fortsätta då jag inte såg något riktigt mål att sträva efter på en privatserver

Trodde det skulle känna töntigt, eller larvigt, med sån här combat, men det är riktigt bra! Jag undrar hur långt efter dom är med uppdateringar? Den engelska översättningen är ingen höjdare kan man säga..! Men introduktionen till spelet, allting är så filmatiserat och dramatiskt, verkligen fångande. Jag kan beskriva det som crouching tiger hidden dragon möter street fighter 4 möter tera. Och artstylen och combaten är verkligen bra som du säger!

Av makerspace

Ska ge det ett försök!

Av makerspace
Skrivet av carll:

Snart har vi virtuell verklighet i linser i ögonen. Snart låter vi tekniken tänka åt oss. Våra hjärnor kommer att bli deformerade.

Vad händer när vi slipper oroa oss menar du? Tekniken och vetenskaplig metod kan oroa sig åt oss, vi behöver snart inte längre. Vi kan ägna tanken åt saker som är roligt istället. Vi gör så många tankefel redan nu så att, det kan inte bli sämre direkt!

Teknikförstärkt mindfulness är vad jag ser framför mig!

Skrivet av Solaris:

Själv är jag mer intresserad om Oculus kommer kräva att du antingen loggar in på ditt Facebook konto eller registrerar ett konto för jag har väldigt svårt att se vad Zuckerberg & co har att vinna på köpet av Oculus annars.

Jag undrar också om det. Då blir det ingen oculus rift för min del. Det ska vara som att köpa vilka datordelar som helst. Ett tangentbord, skärm och så vidare.. Kräver dom login kan dom glömma mina pengar och räkna med en motståndare! Zuckerberg är lite som en skurk, så man vet ju aldrig. Makt korrumperar!

Av makerspace

PC MASTER RACE.

Av makerspace

Bästa jag sett på länge!

Av makerspace

Det blir ju bara bra, då kan jag testa Elder Scrolls Online F2P under tiden!

Fast lite synd att Mortal Kombat X släpps den 14 april. Det blir dyrt med två stora titlar!

Tänk om GTA V är så fruktansvärt dåligt till PC att det enda sättet dom kan tjäna pengar på det, är att mjölka förköpen..!?

Av makerspace

jävla rövhål som håller tillbaks utvecklingen..!