Inlägg

Inlägg som klirre har skrivit i forumet
Av klirre
Skrivet av Ostbullen:

Prova att switcha över till japanska. Gjorde det själv kvickare än kvickt när de började snacka.

Samma här, gjorde likadant i BotW. Då är det i alla fall bara en massa ljud man inte förstår...

Av klirre
Skrivet av j0mppie:

Någon som fått hem totk som de förbokat?

Nope, har förväntad leverans imorgon till min brevlåda från PostMord, hoppas inte jag jinxar det med denna posten

Av klirre
Skrivet av Frager:

Tja!

Någon som vet om dom kommer släppa en officiell game-guide till nya zelda? Likt det som finns till tidigare zeldaspel. Har sökt men hittar inget?

Skrivet av perost:

Webhallen har precis lagt upp den för förhandsbokning om någon är intresserad, fortfarande releasedatum i mitten av juni dock.

Köpte guiden till förra, tänbkte använda den för att klara spelet 100% men insåg att det finns svinbra interaktiva kartor på nätet så jag använde aldrig boken. Men den är fin att titta på

Av klirre
Skrivet av wargreymon:

Exakt, och bara 2017-modellen kan man göra det på ett smidigt sätt, så dess värde är högre. Brukar gå för ~2500:-, så det blir ju lite dyrare att köpa en begagnad OLED, men i mitt tycke en stor uppgradering. Att flytta sparfiler/konton är sjukt smidigt (bäst att ha bägge konsoler samtidigt vid flytt).

Kvittar det om man uppgraderat mjukvaran på switchen eller inte? Har en relativt tidig 2017-modell, inte ens funderat på att installera CFW men kan ju va värt att hålla koll på ifall jag vill sälja den i framtiden.

Av klirre

Annonsen är avslutad

Av klirre

Har inte kollat på PS el xbox som alternativ till PC en enda gång sen jag hittade tillbaka till Nintendo. Har insett att Switch är min konsolplattform, gillar spelutbuted som skiljer sig markant från PC.

Datorn används mindre och mindre numera, men är absolut inte beredd att överge den helt. Vissa spel ska spelas på PC helt enkelt.

Av klirre
Skrivet av mikoto:

1000 kr ink frakt ger jag gärna!

PM

Av klirre
Skrivet av Crustlust:

Använd vilken e-postadress du vill.

Använd vilket betalningsmedel du vill.

Köp aldrig under några omständigheter av keyshops.

This.

Kör själv med samma slaskmail som hängt med i många år. Kör lösenordshanterare för att minimera risken att lösenorden läcker och ställer till för stor oreda.

Betalar med ett separat kreditkort som jag bara använder på nätet.

Är spelen för dyra inväntar jag rea ifall jag inte prompt vill spela nu, keyshops har jag krånglat med när jag var fattig student men numera är det inte ens värt besväret. Handlar typ bara på steam och nintendos eshop, båda är riktigt smidiga att använda.

Av klirre
Skrivet av Fritsson:

700 kr +frakt

Noterat, hoppas dock på lite mer än 700. 😕

Av klirre
Skrivet av ppr74:

SNÄLLA! Ni som bor i södra Sverige. Sluta skriv "imon"
Okej att vi pratar så, men det ser FAN INTE KLOKT ut i text.

Tack
/Bleking

Kan fylla på med alla dårar som skriver aaa istället för JA.

Jag pratar som om jag har gröt i munnen men skriver svenska. Undantaget när jag skriver dialekt på skoj till polare, men då är det ömsesidigt.

/Sydskåning

Av klirre
Skrivet av Valteros:

800 kr + frakt?

Noterat 😃

Av klirre

AMD Ryzen 3700X utan kylare

Säljer min 3700X, har uppgraderat till 5800X3D.

Har körts standardklockad och kyld med NH U12S, bara klockat upp RAM med AMDs XMP-motsvarighet.

Inköpt december 2019 från webhallen.

Finns för upphämtning i Mjölby eller skickas, köpare står för frakt och risken att PostNord pajar nåt. Alla lådor och manualer kan skickas med vid intresse.

Prisidé 1000:-.

Läs hela annonsen här

Av klirre
Skrivet av serafim:

Är inte "jävligt kristen" en motsägelse?

En oxymoron likt jätteliten, skitfin etc.

Av klirre
Skrivet av Izak80:

Hej, har precis köpt en begagnad Nintendo Switch (i närmast nyskick) för att kunna spela Metroid Prime Remastered och tänkte höra med er hur ni gör för att inte skrapa själva plattan när ni sätter i och tar ur plattan ur dockan (både baksida och skärm). Det sitter redan på ett skärmskydd (härdat glas) på skärmen men tänkte att jag frågar ändå. Såg en video på nätet (se nedan) där han klistrar fast smala remsor av typ "filtväv" men det är kanske att ta det ett steg för långt?

https://www.youtube.com/watch?v=akUagw6RHYE&t=229s

Har haft skärmskydd i glas på min sen jag köpte den ny i maj 2017. Inga repor att tala om än. Jag är generellt rädd om mina grejer och switchen bor i dockan mestadels, men jag tror inte du behöver vara rädd.

Av klirre

Nyare spel:
Hollow Knight av Christopher Larkin

Klassiker:
Banjo Kazooie av Grant Kirkhope
Och Conker's Bad Fur Day

Av klirre
Skrivet av Wiinis:

Hur menar du nu? Är det gnället som håller priset uppe? Du menar att den här tråden har bidragit till Sveriges inflation?

Moderator lås tråden!

Hoppas du skämtar med mig, har lite svårt att läsa sånt ibland på forum, men du för ett seriöst svar ändå:

Jag menar att så länge priserna på insatsmedel i jordbruket är höga måste produkterna kosta därefter. Sen drog jag en parallell till allt gnäll i media och allmänt i samhället på att dessa medel blivit dyrare, för att underlätta för er som inte är insyltade i branchen att identifiera när en prisminskning kan tänkas komma. 🙂

TL DR, dyr el, gas och diesel => dyr mat

Av klirre
Skrivet av hockexx:

Jag var tvungen att kika på Silospen då jag inte trodde dig, men det stämmer det du säger. Jag måste ha haft väldigt tur eller så droppade amuletten mycket oftare på 1.09.
https://dropcalc.silospen.com

Vill man verkligen hitta den kan man targetfarma Andy i nm, där har man störst chans att hitta soj också. Men eftersom jag kör holy grail och vill hitta allt är det effektivare att nöta Ancient Tunnels, då har man hela tiden möjlighet att hitta de riktigt sällsynta grejerna som Tyraels.

Av klirre
Skrivet av Robiban:

Japp. Armor har så pass hög ilvl att den bara droppar på vissa ställen (alvl 85+)

Stämmer, men på alvl85 är det lättare att hitta armorn än amuletten.

Av klirre
Skrivet av Selmalagerlöf:

ajdå, om du vill göra all content med en sorc så kommer du behöva farma ett tag, därför rekommenderade jag att göra specifika gubbar för specifika ändamål så du mycket snabbare kan farma ihop gear så du kan göra all content på 1 och samma gubbe :). Ska du göra uber trist med en sorc så är det enklast att farma ett helt tal set, då tål du tillräckligt och gör nog med skada för att döda bossarna om du tar din tid på dig

Full tal är omöjlig att hitta, amuletten droppar aldrig enligt min erfarenhet 😅

Min holy grail sorc är uppe i 90.32% av alla uniques och setdelar, ingen tal amu i sikte än. Verkar vara lika svår som SoJ ungefär.

Av klirre
Skrivet av hockexx:

Jag har faktiskt aldrig hittat en Zod men jag hade jävligt tur mer runor i D2R vid release. Första CTA jag snickrade ihop rollade 6/6/4 med. Hittade två Ber, en Jah på 3 dagar och en hel drös med Ohm och en hel del Pul+. Vill inte minnas att runor droppade så pass ofta i 1.09.

Polaren som bottade hårt ett år på pindle kan jag inte minnas att han hittade särskilt mycket Zod-runes. Lootade även min första "Shako" precis när jag sa till polaren att NU, nu kommer Shakon! Det var rätt kul!

Det är makalöst vilka minnen man har av d2, inte konstigt att så många fortfarande uppskattar det.

Långt ifrån allt är perfekt, vissa grejer har de dock fixat till d2r, men helheten håller fortfarande över 20 år senare.