Inlägg

Inlägg som Release har skrivit i forumet
Skrivet av Dreijer:

Ser grymt suspekt ut när "s" i superlative sitter ihop med "u". Om du inte har originaldokumentationen, så har du nog blivit lurad.

Borde inte vara allt för svårt att kontrollera, men jag tycker inte det ser fel ut. Bilden är tagen i lite vinkel, texten är förhöjd på urtavlan och safir-glaset har en (jag vet inte vad det heter i klock-språk men jag skulle beskriva det som en "sunburst") textur som kan lura dig om du sneglar på mobil-fotot i komprimerad visning. Det ser inte ut som att S och U sitter ihop om man tittar på bilden i original-zoom.

Skrivet av dudukun:

Sitter nån antik velociraptor och snurrar sporadiskt i maskinen. Har självklart inga spel eller operativet på den.

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har samma upplevelse och vanor som tidigare kommentarer, in på förstasidan och sedan Min Profil-sidan (tror jag den hette) för att kolla nya inlägg från följda användare och trådar. Trodde jag klickat fel fem gånger innan jag kollade om någon annan upplever samma sak.

Skrivet av Nortek:

True Wireless. Någon som har provat? vad tyckte ni?

(Har android, ej Iphone)

Priset på cirka 600 SEK inkl frakt känns som en bra deal om de är av hyfsad kvalitét dvs.

https://blxcksweden.com/

Tittade på din länk och det ser lite skumt ut.

Det finns inget bolag registrerat i Sverige under det där namnet vad jag kan hitta.
De har angett ett lägenhetshus som address och ett ofullständigt telefonnummer som kontaktuppgifter.

Citat:

Kungstensgatan 56
113 29 Stockholm
+467855548

De har ett stort instagram-konto, visst, och de listar en massa selfies med folk som säger att de är glada att de fått sina lurar (alla kommentarer berör lurarnas eller casets utseende eller leveranstid, ingen säger något om ljudet).
De listar "global fri frakt" och att de inte betalar för eventuella importkostnader, och de verkar skeppa från någon annanstans än Sverige (Kina?).
De har otroligt låga betyg på trustpilot (vet inte hur mycket det säger om ett företag egentligen, men det var oroväckande läsning).

Ser väldigt sketchy ut, och det verkar som det finns väldigt många leverantörer av diverse billiga kopior med snarlik stavning samt missledande instagram/blogg-referralkampanjer som använder deras logga också. Har du lyckats hitta vilka "blxcksweden" är, vem som är firmatecknare och vilka andra bolag de varit involverade i?

@loefet: de ska hänga med bordet, så tyvärr är väggfästen inte ett alternativ. Bra input i övrigt, det lutar åt M200 som tidigare länkades.

@Farthinder: Det kanske den gör. Budgetmässigt tänker jag mig väl att det får kosta vad det kostar, men helst inte över 2000 kr. Skärmarna blir en ca 24" i portrait och en 27" i landscape. Osäker på vad de väger just nu.

Poängen med setupen jag visat är att dölja stativet och kablage, det jag vill säkerställa med eventuella stativ är att de klarar den snedfördelade vikten om jag sätter upp det såhär.

Skärmstativ för två skärmar på bord - finns något för den här setupen?

Hej!

Jag har två skärmar jag vill sätta upp på ett bordsstativ enligt nedan setup:

Jag verkar inte lyckas hitta något skärmstativ som stödjer det, har någon av er sett något som liknar det?

Skrivet av Nizr:

@Release: Och sedan på med 3,5mm vinklade hanar?

Jag har köpt 20 cm av med med raka hanar tidigare, fråga dem? Vet inte vad de har för kontaktversioner, men kjell har de här vinklad hane 79:90 om du kan löda själv.

Edit - @Azathoth: smurf!

Men vet inte exakt vad du ska ha det här till så jag slutar med rådgivningen nu, mitt första svar var bara en impuls för att jag själv köpt korta custom-kablage från hifi-klubben tidigare.

Skrivet av mrqaffe:

Det är jättelätt att klippa till kabel men omöjlig/skitsvårt att kontaktera om man ska kunna få på skydden runt kontakterna.
Det går kanske att gjuta, tejpa, krympslang över för att skydda men fundera på hur kapslingen ska kunna komma på plats om det gäller superkorta kabelstumpar för det är inte så lätt att få det att fungera i praktiken.

Det är säkert pilligt jobb, och antaligen bäst att beställa från någon som löder småkablar/stereodelar professionellt. Det finns små ljudteknik-firmor som säkert kan göra sådant i de flesta svenska städer, man jag vet inte var trådskaparen bor, och det riskerar att kosta mer än det smakar.

@Nizr: På HiFi-klubben kan du ju köpa kabelmeter i den längd du vill ha, borde inte vara några konstigheter att be dem klippa vid tre cm.

Men alltså, om både fot och vesa-fästa är tillval, vad gör man om man bara köper skärmen? Lutar den mot väggen?

@okkivas & @phedd:

Helt rätt, sorry. Jag vet inte varför jag trodde Duckys set var Cherryprofil.

@okkivas: https://www.maxgaming.se/tangentbord-tillbehor/keycaps

Filtrera på "PBT". Inet har haft ducky-set tidigare, webhallen nån gång de med. Sedan finns en uppsjö av tyska, finska och brittiska tangentbords-butiker med större utbud (som candykeys, kbparadise etc.), men maxgaming är nog enklast om du inte har specifika krav på färger och fonter.

@Leafo: Kul med Marathon! Jag spelade ett par av dem på nittiotalet och de är minst lika bra som Doom och Duke Nukem. Kul onödig fakta: i Beck-filmen "Spår I Mörker" är det just Marathon som seriemördar-kidsen i tunnelbanan spelar i sin nedlagda industrilokal, men i filmen kallas det "Final Doom.

@wasted: Lakrits och Ocean hintar om att de är köpta i Göteborg, så jag får väl pallra mig till Nordstan om de inte fördelar någon av Lervig-burkarna till Linné. Tack för tipset!