Inlägg

Inlägg som Neroth har skrivit i forumet
Av Neroth

Trist läsning. Kört Firefox med Duckduckgo som primär sökmotor i många år nu. Funkar perfa, inga prestandarelaterade klagomål heller.

Av Neroth

Aldrig förstått det här med att kort max får dra si och så mycket. Skiter väl jag i vad mitt grafikkort drar eller?

Inte direkt så att det kostar så jäkla mycket i ström alltså. Några spänn i månaden typ.

Och vid vanligt användande så ligger ju inte kortet på maxbelastning 24/7 heller.

Dock så förutsätter detta att prestanda per watt blir bättre, annars är det ju lite av en flopp á la Bulldozer.

Av Neroth

Lustigt att detta test dök upp nu, precis ett par veckor efter att jag köpt en ny SSD.

Nåja, det bekräftade i vart fall mina slutsatser angående laddtider i spel. Jag klarar mig utmärkt med en 870 QVO, då det uppenbarligen inte ger något större hopp att köra M.2 för de flesta spel. Så 960'n kan jag spara till annat, som faktiskt drar nytta av hastigheten.

Av Neroth

Kör alltid AMD, kommer nog alltid att göra, såvida ting inte ändrar sig drastiskt. Principsak, eftersom jag inte gillar Nvidias fulspel med att göra allting proprietärt. Gillar att AMD för det mesta kör open source.

Av Neroth

Drygt att installera om alla program som pajar när registret ryker, så det blir så sällan som möjligt för min del. Som regel i samband med byte av moderkort/processor, men jag testar alltid att inte installera om. Har gått bra för det mesta.

Av Neroth
Skrivet av nikka:

Programmen fylls på till höger och puttar befintliga ikoner åt vänster. Lyckligtvis går det att vänsterjustera alltihop så att det blir som vanligt.

Ah, soft. Då kanske det går att använda, om man nu måste.

Av Neroth

Satan vad fult.

Och jävlar var störande med startmenyn i mitten. Vem fan tyckte det var en smart idé? Hur blir det när man har en massa program öppna? Hamnar de på båda sidor då eller?

Fick lite Windows XP-vibbar av utseendet på filutforskaren.

Av Neroth
Skrivet av Tiller:

Ville bara säga det att bilarna kunde du köpa med Bitcoin
och ja, de upphävde detta som betalningsmedel. ETH har jag däremot inte hört något om.

Ah, ja. Det var BTC jag tänkte på. Blandade ihop dem bara.

Av Neroth

Kan tänka mig att deras idé är lite av en gamble, men med tanke på hur utvecklingen av krypto har gått så bör väl risken vara tämligen minimal.

Men min tankegång är som följer:

Om det är gratis att använda tjänsten och flytta pengarna så är det väl så att Norton förväntar sig att folk tar ut ETH i USD, som då Norton tillhandahåller. De kan då stoppa ETH i egen ficka och möjligen åtnjuta värdeökning den vägen, på sikt.

Är väl lite samma sak som att Tesla lät folk betala för sina bilar med ETH ett tag. (Tror de slutade nyligen?)

Av Neroth

Kul tråd!

https://www.youtube.com/channel/UC8kf0zcrJkz7muZg2C_J-XQ Angry Foreigner - En snubbe som snackar en del om typ politik och politiska händelser i Sverige, men också runt om i världen.

https://www.youtube.com/channel/UCX_t3BvnQtS5IHzto_y7tbw Coreteks - Mycket informativa och underhållande teknikvideor, främst gäller det PC och dess framtid, men av och till går han in på lite mer tekniska saker också.

https://www.youtube.com/channel/UCpXBGqwsBkpvcYjsJBQ7LEQ Critical Role - Kända röstskådisar som spelar Dungeons & Dragons. Med namn som Liam O'Brien (Illidan Stormrage - World of Warcraft) och Matthew Mercer (Levi - Attack on Titan) så bjuds det på äkta, men samtidigt högkvalitativ underhållning.

https://www.youtube.com/channel/UCR1D15p_vdP3HkrH8wgjQRw Internet Historian - Gör "informativa" videor om saker som hänt på nätet, typ? Mycket meme-igt, och fantastiskt roligt om man gillar det stuket.

https://www.youtube.com/channel/UCZFipeZtQM5CKUjx6grh54g Science and Futurism with Isaac Arthur - Lagom långa klipp som behandlar olika ämnen om hur vår civilisation kan komma att utveckla sig över tid, och saker som The Fermi Paradox - varför vi verkar vara helt ensamma i universum - eller hur krigföring i rymden fungerar.

https://www.youtube.com/channel/UCto7D1L-MiRoOziCXK9uT5Q Let's Game It Out - Bland de absolut roligaste spelkanalerna på YouTube, enligt mig. Bör ses!

https://www.youtube.com/channel/UC726J5A0LLFRxQ0SZqr2mYQ Curious Droid - Informativa videor om allmänkunskap kanske man kan kalla det, även om ämnena som behandlas kan vara lite avstickande. Raketer, militärprojekt, teknik, rymden, transport, osv. osv. Lite allt möjligt, så att säga.

Av Neroth
Skrivet av m4gnify:

Eller så kan ju folk sluta bete sig som femåringar och säga massa dumma saker på internet?

Förvisso. Men jag tycker då att det skall vara upp till var och en vad man vill säga. Tycker folk det man säger är dumt så kan de ju framföra sitt ogillande på samma sätt, istället för att man ska hålla på och förbjuda vad som får och inte får sägas.

Av Neroth

Eller så kan ju folk sluta bete sig som femåringar och böla som grisar så fort någon säger något dumt på Internet. Blocka dem eller skit i att svara. Det är ju sällan fråga om målmedveten och utdragen trakassering när någon kallar en för skitstövel i chatten eller vad det kan vara.

Helvete vad tunn hud folk har nuförtiden. Allt ska bevakas och styras av överheten, vad den nu månde vara.

Av Neroth

Sicket mög. Betala skiten själva om ni vill ha en fabrik.

Av Neroth
Skrivet av griid:

Den/ni som svarat över 10k timmar. Vilket spel är det om man får fråga?

Utan tvekan WoW för min del. Spelade från 2005 till och med början av BfA ungefär, med ett avbrott för större delen av Legion, men annars har det varit ganska så konstant, bortsett från småpauser mot slutet av tiers, när man var klar med Mythic, eller Heroic som det hette på den tiden.

Har en bit över 400 dagar /played över samtliga gubbar.

Av Neroth
Skrivet av TrinitoN:

Allt verkar fantastiskt tills man gräver lite djupare.

Dave på EEVBlog kikar lite närmare på det i denna videon:
uzV_uzSTCTM

Tror Thunderf00t debunkat detta som skitsnack också. Underhållande.

Av Neroth

Sunkigt skit, mer av det samma på en uråldrig process. I vissa fall tom. sämre än sina föregångare. Jepp, exakt som förväntat.

Av Neroth

Tycker Mikromjuk generellt har gjort ett bra jobb på sistone. Lite sketchy med Windows 10 och dess uppdateringar, det erkänner jag, men känns som att de går åt rätt håll iaf. Discord å sin sida har ju knappast varit klockrent heller. Haft massa strul med ljudkvalitet och deras servrar på senare år. Lite som Skype när Mikromjuk köpte upp dem.

Game Pass är ju bland det bättre jag sett när det gäller värde för pengarna, även om appen är rätt kass i sig. Dock brukbar. Tror det finns betydligt sämre aktörer på markanden.

Av Neroth

Vem fan bryr sig? Kommer ju inte gå att köpa ändå, så det kan ju kvitta.

Kom tillbaka år 2040 så kanske de här fantasikorten går att få tag på.

Av Neroth

Lol, bara skit i att betala, som kineserna gör. "Nä, vi anser inte att det är ett patentintrång. Kör på."

Skit ska skit ha.

Av Neroth

Nope. Testat Early Access och förbokning några gånger. Blev duktigt besviken, så då skiter jag i det. Borde vara olagligt att leverera en ofärdig produkt utan att kunna lova att den blir färdigställd, tycker jag.

Sjukt att folk köper skiten med hull och hår.