Inlägg

Inlägg som Claews har skrivit i forumet
Av Claews
Skrivet av KniFF:

Fundera på en ordentlig gasarm istället, typ Multibrackets HD. Du får en naturlig väg att dra kablage genom armen och det finns risk att du ångrar dig om du inte kan justera höjd/sidled med väggfästet. Bordsfästen är inte ultimata heller men det bättre alternativet i min bok..

Kommer du dessutom på att montera belysning bakom skärmen i framtiden så blir det aldrig lika bra ljusspridning med väggmonterade ditton.

Vad jag kan se så fixar den bara 200x200 men 42OLED vill ha 300x200. Vilken adapter behöver man köpa för att de ska fungera?

Av Claews

Allt annat än smidigt. Se bara till att få ut budlistan om ni går vidare med objektet. Låter inte som mäklaren har rent mjöl i påsen.

Av Claews

Hej,

Oklart om dom här är snabbare men ser ut att gå beställa på CuriousJoe, https://www.curiousjoe.se/product-page/wheel-screw-nut/

Av Claews
Skrivet av Amd Athlon Xp:

Instämmer. Jag har en sån själv och den är väldigt tyst trots bra flås. Till skillnad från traditionella så kan man ställa den från 0-100% vilket gör de möjligt att optimera ljudnivån utifrån din aktivitet. Den har även väldigt stor "svängradie" jämfört med andra fläktar på marknaden.

Av Claews

Jag tog inspiration från https://www.sweclockers.com/galleri/15224-konvertering-av-por... och gjorde en liknande lösning. Istället för träskiva körde jag på denna . Går att köra med slangkopplingar i stället för att skriva ut i 3D om man saknar den möjligheten.

Den största fördelen är att du slipper undertryck. Effekt blir mycket bättre och den kalla luften kan sprida sig.

Av Claews

Bra sugen blev jag med ovanstående rabattkod. Är det några kända barnsjukdomar? Hur pass rädd behöver man vara för inbränning?

Av Claews

Yrke: Drifttekniker
Lön: 41 000kr/mån (efter årets lönerevision)
Erfarenhet: 7.9 år
Utbildning: YH (2år) Datornätverk
Förmåner: 3000kr/år i friskvård
Ålder: 29

Hade bra löneutveckling i början av karriären men har börjat stanna av. Misstänker att de beror på kommunstorleken. Jag har börjat fundera på att gå över till utvecklare eller roll med mindre operativt arbete.

Av Claews

Personligen skulle jag rekommendera philips hue. För att styra via PC:n använder man deras mjukvara som heter Hue Sync. Vill du ha billigaste möjliga så är de väl en ledslinga från biltema, dock tappar du möjligheten att styra från datorn.

Väldigt få produkter tillåter styrning via USB. Corsair har en produkt som skulle kunna användas, Corsair iCUE LS100 Smart Lighting Strip.

Av Claews
Skrivet av Gustenrocks:

Hoppar in och stör med ett litet sidospår till er som jobbar med elektriska rullgardiner.

Finns det något fäste som inte kräver att man borrar? Jag tänker något i stil med IKEAS FRIDANS men tror inte den passar till FYRTUR osv.

Hasta har ett par modeller som inte kräver att du borrar. Går även att montera deras motor.

Hela sortimentet

Av Claews

jag skulle nog försöka leta efter en teknisk säljare som har bytte bana till systemutveckling. Det borde passa ypperligt.

Av Claews

Börja inte deala med nästa hyresgäst. Det öppnar upp för så otroligt många moment som kan gå fel. Lämna in nycklarna till hyresvärden så snart du fått godkänt på flyttstädningen.
Vill den nya gästen ha tidigare tillträde får hen ta det mes hyresvärden.

Av Claews

Hej,

Vad är du beredd att ge för ett Gigabyte 2080 Super Gaming OC?

Av Claews
Skrivet av Cequence:

Då har man tagit steget fullt ut till 4k

https://i.ibb.co/YdzM8FT/1.jpg
https://i.ibb.co/LCwJPxQ/4.jpg

Här är den brevid min gamla Pg348q innan jag plockade bort den (Pg32uq är rakt out of the box och vinkeln gör att den ser lite röd ut, så är inte fallet när man justera rätt den i inställningarna)
https://i.ibb.co/VCqzPJp/5.jpg

Var det något som fick dig att välja just den fabrikören/modellen av 32" 4k skärm? Funderar nämligen själv men väntar i dagsläget på fler tester.

Av Claews
Skrivet av YamahaDGX630:

Ni som fick er order avbeställd från Dustin och mejlade kundombudsmannen, har ni fått återkoppling ännu?
Jag mejlade för kanske 10 dagar sedan och har inte hört något över huvud taget.

Jag har inte heller fått något svar från Dustin. Innan jag tog kontakt med Dustin så hade jag ett telefonmöte med en konsumentvägledare i min kommun. Hon hävdade att de fanns god grund för täckningsköp och att jag borde först ta kontakt med Dustin innan ARN.

Nu tycker jag Dustin har haft god tid på sig att svara så jag kommer i veckan att öppna ett ärende hos ARN.

Av Claews
Skrivet av YamahaDGX630:

Vad innebär täckningsköp?
Behöver alla gör detta individuellt alltså, för att få någon form av klarhet i detta?

Skrivet av Undesired_hero:

Ja du måste göra det själv. Det är tyvärr ingen som gör det åt dig.

Stämmer. Dock grovjobbet, d.v.s. ärendet hos ARN borde det räcka med ett som sätter praxis (gissningsvis).

Av Claews
Skrivet av YamahaDGX630:

Så hur går vi vidare med detta dåå?
Jag har skrivit till Dustin och visat mitt missnöjde, har inte hört något från dom ännu

Jag har också skrivit till Dustin efter att ha varit kontakt med en konsumentombudsman i kommunen. Hen ansåg att de fanns grund täckningsköp. Jag blev uppmanade att först ta kontakt med Dustin och därefter ARN. Förhoppningsvis kommer vi till en lösning.

Av Claews

Jag har tagit kontakt med en konsumentvägledare i min kommun för att diskutera huruvida de finns grund att ta det vidare. Vi har ett telefonmöte nästa vecka. Har inte allt för stora förhoppnings att de kommer bära frukt.

Skrev även tidigare i veckan i Dustins butikstråd på Swec och frågande om de hade något uttalande.

Av Claews

Fick tyvärr samma mejl från Dustin som ni andra. Har även frågat tidigare om det var möjligt att göra någon typ av deal men det nekades.

Av Claews

Hej Dustin

Vi har passerat ett årsdagen från att 3000-serien släpptes på marknaden. Jag tänkte kolla med er hur ni planerar att hantera kunder som bokat ett kort hos er. Ett flertal aktörer har i olika grad bytt ut kort mot motsvarande LHR eller erbjudit likvärdigt utan att någon mellanskillnad. T.ex. Elgiganten, Webhallen, Komplett, Inet med flera.

Har ni något officiellt pressmeddelande hur ni hanterar kunder som har bokat/står i kö för ett kort hos er?

Av Claews
Skrivet av MP-Jan:

https://i.imgur.com/V1ccMDTl.jpg
Old vs. new.

En av fem(?) som dök upp på Inet dagen före midsommar.
Har haft ett 3080 FTW3 Ultra Hybrid beställt från Dustin sedan januari. Det verkade dock aldrig leda någonvart... Då blev det så här istället. Har tröttnat på att kompromissa (för mycket) med grafikinställningar. 3840x1600 är ganska tungdrivet, särskilt om man inte vill kompromissa så mycket.

Du gjorde helt rätt. Jag beställde samma dag som 3080 FTW3 Hybrid dök upp på Dustin och har inte hört något alls. Förutom de gånger då jag försökt fråga om status eller om de är villiga att göra någon typ av deal. De vill inte ens säga huruvida de fått in kort överhuvudtaget.