Inlägg

Inlägg som Claews har skrivit i forumet
Av Claews
Skrivet av Cenorida:

Grymt köp! Hur länge har du fått köa?

Av Claews

Det är väldigt begränsat utbud. Är du lite händig och har tid så kan du konvertera en befintlig. Jag gjorde som en i forumet med Andersson ARC 3.8.
Finns även vissa som gjort mallar man kan skriva ut, t.ex. för electrolux chill flex pro.

Av Claews
Skrivet av Dakkie:

Dessa hade jag ingen aning att de existerade. Då är problemet löst, tackar så mycket för hjälpen!

Tänk på att de är olika mollypluggar om det är enkelt- eller dubbelgips. Jag har haft en 38" tv på en arm som sträckte sig ut ca 60cm så det går att hänga rätt kraftiga saker i mollyplugg.

Har man något större prylar går det alltid förankra en målad mdf-skiva i väggen och montera tv-fästet i skivan. Då sprider man ut vikten ännu mer över ytan.

Vill du hitta reglarna så kan man använda en kraftig magnet, t.ex. https://www.kjell.com/se/produkter/hem-fritid/gadgets/neodymm...

Av Claews

Tråkig lösning men gör soffvalet mycket friare. Har du möjlighet att ha en fältsäng eller madrass i ett förråd? Går även att köra en uppblåsbar om du inte vill att gästerna ska stanna för länge.

Av Claews

Har en som kommer och hämtar armen på torsdag men låter annons ligga kvar tills dess.

Av Claews

Arm för 6 skrämar

Hej

Jag har en AXM4610 som inte kommer till användning. Jag kan tyvärr inte garantera att den är komplett. Dock har jag verifierat att alla fästen mot skärmen finns med, så högst sannolikt så går det att använda produkten fullt ut.

ENDAST avhämtning. Produkten finns i centrala Luleå.

Läs hela annonsen här

Av Claews
Skrivet av Nima2001:

Var köper du den?

Den finns på de flesta matbutiker här. Dock bor jag bara 8 min från deras lager.

Av Claews

Får kocken själv välja så blir det Alspånsrökt bacon från Nyhléns Hugosons (länk). Tydlig och naturlig röksmak som verkligen gått in i baconet. Sältan hålls på en perfekt nivå utan att man slänger sig efter tillbringaren med vatten.

Styrs jag av plånboken så brukar de bli Tulips eller det som reas förutsatt att de fortfarande är rökt.

Av Claews
Skrivet av Zidux:

För min del spelar det inte roll om det är SweC guild eller annan svensk guild..
Skicka ett PM eller lägg ut en namn att kontakta ingame.

Trevligt! Jag har skickat en länk till guildens discord via PM, övriga får kontakta mig på någon av följande sätt. Discord (Sweclockers) eller in game på character name "Tornadocats"/account name Vauxite.

Av Claews
Skrivet av MuffeG:

Varför skapar vi inte en gemensam sweC guild? Jag kan ta på mig rollen att skapa om intresset finns bland medlemmar?

Skrivet av Zidux:

Inkludera mig!

Jag skulle vara intresserad. Dock är jag med i en guild i dagsläget med några kompisar. Finns plats för er men skulle inte vara någon officiell swec-guild.

Av Claews

Något skumt för mig på marknaden, felet går att återskapa i både firefox och edge.

https://i.imgur.com/WRLUVA9.gifv

Av Claews
Skrivet av hesa80:

Hej,
Finns det någon svensk guild som ni känner till ?

Skrivet av Tengilx:

Jag undrar också det. Nickar Ninjano med min nya main.

Skrivet av trwl:

Jag har spelat i 7år, men aldrig annat än solo, vore kul med ett svenskt guild och ha några andra att snacka och spela med.

Skrivet av kruJ:

@trwl: har spelat ungefär lika länge. Är inte medlem i någon svensk guild men du får gärna messa eller köra lite rota eller nått. Kör mestadels solo jag med. Nick fiskpetter

Jag är med i en Svensk Guild som mest troligt har rum för er. De är ett fåtal som lirar hardcore men majoriteten kör softcore. Kan skicka en länk till vår discord via PM om det finns intresse.

Om ni vill bara lägga till mig så är mitt accountname Vauxite.

Av Claews

Jag har haft en S800 och den här helt enkelt för dum för att fungera som robotdammsugare i min tvåa på 65kvm. Det var som natt och dag när jag införskaffade första generationen xiaomi (importerad innan de fanns i Sverige). Den lever fortfarande, dock har de blivit ett par filterbyten.

Av Claews
Av Claews

@Söderbäck:

Enheter från Xioami är väldigt pratiga av sig. Till skillnad från flera andra märken i branschen så tillåter dom faktiskt anrop lokalt. Det medför att man kan blockera deras åtkomst från internet och fortfarande åtnjuta full funktionalitet.

Jag har låst mina xiaomi enheter (bl.a. luftrenare & dammsugare) till ett eget vlan utan åtkomst till internet. För att kontrollera enheterna använder jag Home Assistant.

Av Claews
Skrivet av lappen81:

Bra tips, men är lite anti smarta hem och moln då dom alltid bygger på komplexitet/inlåsningar och dom flesta lösningarna som rimligtvis borde gå att köra lokalt slutar ofta att fungera om dom tappar uppkoppling mot molnet. Finns ju många saker som kan gå fel och även om det inte är vanligt så är det irriterande :). Nu kanske den här lösningen är bättre men gissningsvis kan jag inte ens kolla temperaturen om något händer. / med det sagt gillar att den loggar decibel också , får kolla vidare lite

Fullt förståeligt. Jag har inget i mitt smarta hem som kräver internet åtkomst för att fungera. Baksidan med att ha saker lokalt är de ofta kräver någon typ av hub för att lagra/behandla data. Har du någon sån i dagsläget så blir det lättare att rekomendera produkter?

Av Claews

@lappen81:
Neatmo har ett par produkter som uppfyller dina krav. Dock krävs de lite manuellt pyssel för att få ut datat i csv. Luftkvalité menar dom CO2-halten.

Neatmo väderstation
Neatmo Healthy Home Coach

För att få ut data till excel/csv föreslår jag att du googlar lite så att du vet vad du ger dig in på. T.ex.
https://www.michaelmiklis.de/export-netatmo-weather-station-data-to-csv-excel/

Av Claews
Skrivet av Sienar:

Vet inte om det är relevant i sammanhanget, men bjuder 1100 + frakt

Tack för ditt bud. Jag återkommer om det skulle bli aktuellt.

Av Claews
Skrivet av shogou:

Svarat.

Skrivet av Ascpek:

@Claews: kan tänka mig köpa båda eller endast musmattan, behövs dock fraktas. Betalar givetvis frakten

Tack för ert intresse. I dagsläget prioriterar jag någon som kan hämta upp. Om läget ändras tar jag kontakt med er i ordningen som ni har skrivit i den här tråden (eller pm).

Av Claews

Logitech Powerplay + G Pro Wireless

Hej

Har införskaffat nya grejer och de här produkterna har mest blivit liggandes. Musen köptes in 2018-12-22 på inet och musmattan köptes in 2019-02-27 från computersalg. Produkterna är felfria och fungerar som förväntat. Originalkartonger finns kvar.

Logitech G Pro Wireless
Länk: https://www.inet.se/produkt/6100527/logitech-g-pro-wireless-g...
Pris: 750:-

Logitech G Powerplay
Länk: https://www.inet.se/produkt/6600219/logitech-g-powerplay
Kommentar: Musmattan kommer två utbytbara ytor (hårt/tyg). Endast tyg har använts
Pris: 600:-

Pris vid köp av båda: 1000:-

Till sin början är det endast avhämtning som gäller.

Läs hela annonsen här