#fallout

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

37

Bethesda: "Buggar och oförutsedda problem att vänta vid lanseringen av Fallout 76"

Inom kort börjar betatestet av Fallout 76, och Bethesda berättar att som ofta är fallet när det kommer till deras spel kommer det troligen innehålla en del buggar i början.

46

Obsidian: "Väldigt tveksamt om vi gör ett nytt Fallout"

Fallout: New Vegas-utvecklaren Obsidian Entertainment har tidigare uttalat intresse för att göra ett nytt spel i serien, men meddelar nu att chanserna för detta är små.

57

FZ spelar tre timmar Fallout 76 – lovande onlinespel i postapokalyptisk värld

Spelexperterna hos FZ har fått en förhandstitt på Bethesdas kommande Fallout 76, och vittnar om en lovande speltitel med en stor spelvärld fylld med aktiviteter.

114

Fallout 76 blir exklusivt för Bethesdas egen speltjänst – släpps inte på Steam

Bethesda bekräftar att kommande Fallout 76 inte släpps via Steam, utan spelet blir endast tillgängligt via utvecklarens egen speltjänst Bethesda.net.

6

FZ intervjuar Pete Hines – om Fallout 76 i synnerhet och framtiden i allmänhet

Bland godbitarna från årets E3 finns en intervju med Bethesdas Pete Hines – mannen som drar i trådarna runt när, var och hur företaget kommunicerar om kommande spel.

23

Noclip går bakom kulisserna på utvecklingen av Fallout 76

Dokumentären om Bethesdas historia följs upp av en ny del om Fallout 76, där det berättas mer om utvecklingen av spelet samt bekräftas att det får mikrotransaktioner.

7

Noclip besöker Bethesdas historia – följs upp av dokumentär om Fallout 76

Den gräsrotsfinansierade filmskaparen Noclip har fått turen att besöka Bethesda och intervjua människorna bakom spel som Morrowind, Oblivion och kommande Fallout 76.

26

Rykte: Fallout 76 har multiplayer – blir inte battle royale eller MMO

I samband med avtäckandet av nya Fallout 76 menade källor att spelet kommer innehålla onlineelement. Detta förtydligas nu med att det inte är någon Rust- eller PUBG-klon.

381

Fallout 76 är Bethesdas nya spel

Internet exploderade just. Med mindre information än grafikkort i hyllorna står i alla fall en sak klar – det blir ett nytt Fallout-spel.

381

Bethesda hajpar för nyheter kring Fallout

Spelserien Fallout togs över av Bethesda i och med Fallout 3, där det bjöds på kärnvapensargade landskap och rollspelselement. Nu verkar nyheter vara på gång för serien.

75

AMD bekräftar och förbereder åtgärder mot tidigare rapporterade säkerhetshål

En vecka efter att säkerhetshål rapporterats i utvalda processorer och styrkretsar från AMD meddelar företaget att de kommer att åtgärda dessa med framtida uppdateringar.

89

AMD undersöker påstådda säkerhetshål i företagets processorer och styrkretsar

Efter gårdagens rapport om påstådda säkerhetshål i processorer och styrkretsar från AMD meddelar företaget att de undersöker huruvida dessa är äkta och ett faktiskt hot.

221

Rapport hävdar säkerhetshål i processorer och styrkretsar från AMD

En nysläppt rapport gör gällande att säkerhetshål har upptäckts i AMD:s processorer och styrkretsar. Dessa kan enligt uppgift utnyttjas för att komma åt användares data.

55

Fallout 4 gratis att testa på PC under helgen

Bethesda meddelar nu att de mellan den 1 och 4 februari gör det möjligt att spela Fallout 4 gratis på PC. De passar även på att sänka priset på spelet under samma period.

66

Nvidia släpper drivrutin för Titan V och Fallout 4 VR

Kort efter tillkännagivandet av Nvidia Titan V släpper nu Nvidia en ny drivrutin, vilken introducerar stöd för modellen samt kommande speltiteln Fallout 4 VR.