#e3-2018

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

38

EA visar speltrailrar för Battlefield V på E3 – får battle royale-läge

Under årets EA-konferens på E3 visades en rad nyheter, däribland nytt Unravel, färskt gameplay från Anthem samt nytt Origin Access. Även Battlefield V i norska Narvik stod på menyn.

29

FZ och SweClockers drar till E3 2018

Snart går spelmässan E3 2018 av stapeln och både FZ och SweClockers finns på plats i Los Angeles, för att löpande leverera purfärska nyheter från spelfesten.

24

EA tillbakavisar publicerade systemkrav för Battlefield V

Kort efter avtäckandet av Battlefield V dök vad som verkade vara officiella systemkrav upp på Origin. Nu meddelar EA att dessa inte stämmer och enbart var platshållare.

7

Noclip besöker Bethesdas historia – följs upp av dokumentär om Fallout 76

Den gräsrotsfinansierade filmskaparen Noclip har fått turen att besöka Bethesda och intervjua människorna bakom spel som Morrowind, Oblivion och kommande Fallout 76.

26

Rykte: Fallout 76 har multiplayer – blir inte battle royale eller MMO

I samband med avtäckandet av nya Fallout 76 menade källor att spelet kommer innehålla onlineelement. Detta förtydligas nu med att det inte är någon Rust- eller PUBG-klon.

381

Fallout 76 är Bethesdas nya spel

Internet exploderade just. Med mindre information än grafikkort i hyllorna står i alla fall en sak klar – det blir ett nytt Fallout-spel.

62

Battlefield V får systemkrav – fungerar med HD 7850 och GTX 660 från 2012

Uppdatering Nyligen avtäckte svenska DICE det senaste delen i Battlefield-serien, vilket bjuder på klassledande grafik och andra världskrigets slagfält. Nu avtäcks systemkraven.

707

Samarbete och mer förstörelse – FZ förhandstittar Battlefield V

Det blir andra världskriget i nästa Battlefield-titeln. Spelnördarna hos FZ är på plats i London för att insupa mer information om vad vi kan vänta oss till hösten.

707

Battlefield V avtäckt – äger rum under andra världskriget

I går kväll var det dags för det officiella avtäckandet av nästa del i Battlefield-serien, som utspelas under andra världskriget och skippar Premium Pass.