Hårdvarumässan Computex 2018 har just avslutats och för den som gillar spel väntar nu ännu en höjdpunkt i form av spelmässan E3 2018. På plats i Los Angeles finns Calle Johansson-Sundelius från syskonsajten FZ, som backas upp av SweClockers egen Emil Åkered samt FZ-redaktionen på hemmaplan.

Mässan inleds med Electronic Arts presskonferens, där Emil hoppas på nyheter om Biowares actionrollspel Anthem, medan Calle är sugen på Star Wars med kampanjläge. Nyligen presenterades även DICE Battlefield V, en titel som säkerligen kommer figurera under årets upplaga av E3.

Duon kommer finkamma mässgolvet och rapportering görs löpande på FZ och till viss del på SweClockers. Samtliga presskonferenser kommer att följas i realtid av Jocke och Gurra från FZ, där Ubisoft och Nintendo är några av de tunga namnen.

Följ EA:s presskonferens 19:30 ikväll

För Fallout-fantasten Emil kommer detaljer kring Fallout 76 vara extra intressanta, och utvecklaren Bethesda har redan pyntat Los Angeles med temariktiga skyltar. Några utvecklare har i förtid avslöjat vad som står på agendan för årets mässa, medan andra är mer hemlighetsfulla. Vad hoppas du på till E3 2018?

Allt från E3 hos Sweclockers
Allt från E3 hos FZ
E3 2018 – Hela schemat