#aorus

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

24

Gigabyte förhandsvisar AM4-moderkort för AMD Ryzen

Komponentjätten Gigabyte passar på att visa fyra AM4-baserade moderkort under CES 2017, varav två är mer påkostade modeller som ingår i spelvarumärket Aorus.

18

Gigabyte lanserar moderkort under gaming-märket Aorus på CES 2017

Tillverkaren Gigabyte visar upp nya moderkort under nylanserade gaming-märket Aorus, och först ut är en modell i det övre segmentet.

5

Aorus X9 är slimmad prototypdator med dubbla grafikkort och mekaniska brytare

Bärbara speldatorer med Kaby Lake tar stor plats under CES 2017, så även hos Aorus som visar en tidig prototyp av en slimmad dator med två grafikkort i SLI och mekaniska brytare.

54

Gigabyte börjar sälja grafikkort och moderkort under varumärket Aorus

Taiwanesiska Gigabyte säljer sedan tidigare bärbara speldatorer och tillbehör under varumärket Aorus, men detta ska nu utökas till att även inkludera grafikkort och moderkort.

53

Nvidia lanserar Geforce "Pascal" för bärbara datorer till Gamescom

Efter en fullspäckad sommar för stationära datorer är det dags för bärbara att ta del av Nvidias energieffektiva arkitektur Pascal, där suffixet "M" försvinner från modellnamnen.

50

Testpilot: Aorus X7 Pro v5 – ett bärbart gamingmonster

En riktig värsting till bärbar gamingdator dimper ned hos testpiloten Yoshman, som passar på att gå in på djupet i recensionen av Aorus X7 Pro v5.

8

Gigabyte och Aorus uppdaterar sina bärbara speldatorer med Intel Skylake

Kort efter nyår uppdaterar Gigabyte och Aorus sina slimmade bärbara speldatorer med Intels processorfamilj Skylake, med en Sverige-lansering planerad till februari.

14

Aorus demonstrerar VR-ryggsäck på CES 2016

Med en bärbar dator på ryggen blir kabelhärvan ett minne blott. Det är Aorus vision för trådlös VR i framtiden.

5

Gigabyte visar Aorus X5 med Nvidia G-Sync och Avermedia

Nya Aorus X5 innehåller inte enbart påkostade finesser utan sägs även vara den snabbaste bärbara gamingdatorn i klassen.