#aorus

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

36

Gigabyte prestandatestar överklockad AMD Ryzen 9 3950X

Lanseringen av AMD:s Ryzen 9 3950X är fortfarande en månad bort, men tillverkaren Gigabyte är otålig och publicerar en guide för överklockning av den 16-kärniga produkten.

22

Gigabyte lanserar Geforce RTX 2080 Super-kort med vattenkylning

Välrenommerade Gigabyte släpper nu två egna varianter av Nvidias Geforce RTX 2080 Super. Vattenkylning och RGB-belysning är ledorden, funktioner som sällskapas av sju bildanslutningar.

52

Gigabyte X570 I Aorus Pro Wifi

För pionjärer av PCI express 4.0 är det bara en styrkrets som gäller och den stavas X570. Ett påkostat moderkort med formfaktorn Mini ITX från Gigabyte får en genomgång i testlabbet.

43

Gigabyte gör Aorus Extreme-moderkort med styrkretsen X570 utan fläkt

Redaktionen återvänder till Gigabytes monter på Computex, då det uppdagats att deras moderkort i flaggskeppsklassen med styrkretsen X570 är det enda på marknaden som kyls utan fläkt.

30

Gigabyte lanserar moderkort för Ryzen 3000-serien med styrkretsen X570

Inför den stundande Ryzen 3000-lanseringen visar Gigabyte sju moderkort bestyckade med X570-styrkretsen. Bland modellerna syns en med passivt kyld styrkrets, samt en Mini ITX-variant.

59

Testpilot: Gigabyte Aorus RGB Memory – minnespaket med fejkade moduler

Med fejkade minnesmoduler och anpassningsbar RGB-belysning hoppas Gigabyte kunna sticka ut på marknaden. Testpiloten "Alling" tar en närmare titt för att se hur de lyckats.

I samarbete med Gigabyte Aorus
25

Quiz om Gigabyte Aorus med chans att vinna påkostat Z370-moderkort

Det är dags för ett quiz med inbakad tävling, där ett påkostat moderkort från Gigabyte Aorus står på spel. Vad kan du om detta gaming- och entusiastinriktade varumärke?

49

Gigabyte säljer minnespaket med fejkade moduler för datorentusiaster

Gigabyte satsar på DDR4-minnen med RGB-belysta primärminnen i paket om 16 GB. Medföljer gör även två fejkmoduler som kan användas för att fylla ut resterande minnesplatser i systemet.

17

Gigabyte avtäcker Aorus Geforce GTX 1070 Ti

Drygt en månad efter lansering breddar nu Gigabyte sitt sortiment för Geforce GTX 1070 Ti med ett kort under varumärket Aorus, där bland annat automatisk överklockning står på menyn.

17

Gigabyte introducerar tangentbordet Aorus K9 Optical

Mekaniska brytare i all ära, men nu avtäcker Gigabyte tangentbordet Aorus K9 Optical med optiska brytare. Paradnumren stavas lång hållbarhet och vattenresistens.

32

Gigabyte bekräftar lanseringsdatum för Intel "Coffee Lake" och styrkretsen Z370

Kort efter att datumet för Coffee Lake hittat ut på webben bekräftas uppgifterna av Gigabyte, som skriver ut den 5 oktober 2017 på en bild av ett kommande Z370-moderkort.

27

Aorus X299 Gaming 9 är påkostat moderkort för Intel Skylake-X och Kaby Lake-X

I samband med lanseringen av den nya styrkretsen X299 introduceras även ett stort antal nya moderkort. Nu visar Aourus X299 Gaming 9, vilket blir företagets toppmodell för X299.

43

Gigabyte visar X399 Aorus Gaming 7 för AMD Threadripper med upp till 16 kärnor

Bland det första redaktionen stöter på under Computex är ett moderkort för AMD Threadripper, som har sällskap av en ny styrkrets, massor PCI Express 3.0-kanaler och en enorm sockel.

80

Geforce GTX 1080 Ti från Aorus, Asus och MSI

Tre grafikkort i värstingklassen från Asus, Aorus och MSI äntrar SweClockers testlabb när redaktionen tar sig an några av partnertillverkarnas versioner av Geforce GTX 1080 Ti.

20

Gigabyte tillkännager Geforce GTX 1080 Aorus Xtreme Edition

Gigabyte följer nu upp sina Aorus-märkta bärbara speldatorer med ett nytt grafikkort under samma varumärke, nämligen ett Geforce GTX 1080 med uppskruvade klockfrekvenser.