Inlägg

Inlägg som marcus84 har skrivit i forumet
Av marcus84

Annonsen är avslutad

Av marcus84

Ok vi stänger nu. 🙂

Av marcus84

Endast jämna hundratal

Av marcus84

Ok vi kör en sluttid imorgon runt kl 10. Så ska jag isf försöka hinna skicka det innan 16 imorgon.

Av marcus84

september 2022 levererad, antar det finns på steam någonstans

Av marcus84

Steam deck 512Gb lcd

Väldigt sparsamt använd.
3100+frakt eller upphämtning i Umeå.

Läs hela annonsen här

Av marcus84

Jag satte ps5an på andra sidan väggen mellan garderoberna och väggen i sovrummet så jag får cleant i vardagsrummet, tycker den var så enormt stor och ful.

Av marcus84

tack för tipsen tog bara strax över en vecka! glad att jag valde disc-versionen iaf också, spelen är sinnessjukt dyra att köpa på psn-store jämfört med i butik!

Av marcus84

fick mail från postnord att webhallen skickat min nu iaf
så med lite tur bör den ha kommit fram om 1 månad

Av marcus84

antar netonnet lägger ut dom först när dom väl finns i lager att skickas

Av marcus84

Min gick igenom kl 12.00 på webhallen, tack för tips!
Måste säga att bundles på netonnet inte riktigt känns som något att hänga i julgranen, tjänar man nåt överhuvudtaget på dom?

Av marcus84

Krävs det instagram för att kunna vara med?

Av marcus84
Skrivet av flashen:

10m HDMI-kabel till TVn ja, fungerar perfekt och används dagligen

EDIT: Supra kabel

Tips köp en fiberoptisk hdmi, var enda sättet för mig för att 4k med atmos skulle funka på 10m. Sjukt hur begränsad koppar är redan på 10m från sovrummet till tvn.

Av marcus84
Skrivet av Gilgamesh:

Det där med tangentbordet är väldigt lätt åtgärdat, bara köra SwiftKey och ställa in storleken på tangentbordet, både i höjd och sidled.

Jo men problemet när man ska scrolla på websidor och klicka på länkar nära kanten kvarstår, störde mig nåt otroligt på det

Av marcus84
Skrivet av leafbranch:

Antar att du använde dig av garantin?

Försäkring och bytte till note, dock katastrofalt dålig batteritid på noten, var dock ännu värre på flippen men är verkligen nåt samsung skulle behöva åtgärda.

Av marcus84
Skrivet av Bi99uy:

Har en Fold2 idag, men är sugen på att hoppa till en Flip3. Har sökt runt, men hittar ingen information om hurvida Flip3 stödjer dubbla simkort (1 E-Sim, 1 "Vanligt") och ifall man har tryck in Dex stöd tillskillnad från föregångaren. Någon info du kanske sitter på?

Ägde första generationen av z flip den höll ungefär 8 månader innan skärmen vid vecket började få döda pixlar innan telefonen tillslut dog helt. Tror flip håller sämre än fold just för att du ständigt måste vika upp flip telefonen. Sen så hade jag mycket problem med att skärmen ej gick att använda vid kanterna pga höga bezels, så var hopplöst att träffa a,q,å,ä när man skulle skriva. Förhoppningsvis så är bezels bättre på denna dock.

Av marcus84

Det jag saknar hos er är diverse plejd-produkter bland annat, till det smarta hemmet.

Av marcus84

Finner då inget intressant på amazon känns mer som ett wish 2.0 med massor av billigt skräp, inget jag lär använda i första taget. Hemleverans finner jag totalt onödigt då det bara tar längre tid plus att jag måste hålla mig hemma hela dagen för att vänta på ett paket.

Av marcus84

Hmm första överclockningen samt "riktiga" datorn bortsett från cmd64, var en vice med intel pentium 133mhz som clockades till 166mhz och året var 1995-96. Första egenbyggda var en 333mhz celeron som tog sig upp till om det var 500 eller 550 mhz imponerande nog. Den hade även ett voodoo 5 5500 i sig. 😉

Av marcus84
Skrivet av Dryad:

Fick plötsligt sms från inet i torsdags att nu var ordern packat och inga ändringar kan göras längre, lite senare mail med kollinr. Fattade inget men insåg sedan att jag lade en beställning på denna rackare när de dök upp på hemsidan: ASUS Radeon RX 6800 XT 16GB ROG STRIX GAMING OC LC

Jag hade nog mer eller mindre glömt bort och absolut inte räknat med att det skulle hända något här närmaste tiden Men nu ligger den hemma, än så länge i oöppnad kartong. Och nu är frågan -ska man verkligen ha den, samt är 12k ett rimligt pris? Satt och läste en recension på Guru3D igår, där de nämner MSRP på referens på typ $650. Vill minnas att dessa är rena fantasipriser dock, iaf i Sverige?
Såg att RX 6900 XT finns med priser mellan 14-15k, det är ju inte så jättemycket dyrare (dock ej med denna hybridkylarlösning).

Kör med ett 2080Ti i nu-läget, samt MSI Optix MPG341CQR som inte har formell stöd för G-Sync (men har FreeSync). Det verkar dock funka med G-Sync ändå.

Jahapp... anledningen att jag valde just denna modell (lade i första hand beställning på flera olika 6800 XT men avbeställde de övriga) är att jag har velat kring att återuppta vattenkylningen, men känner att jag inte riktigt orkar plus det kostar skjortan att börja från scratch (och om man vill göra det snyggt, med RGB och allt). Dock så låter framförallt GPU:n rätt mycket vid spel, men detta är kanske ett perfekt alternativ? Har redan AIO på processorn.

Kör med den och den funkar då kanon för mig, klockar riktigt bra och hur tyst/svalt som helst. Visst det var dyrt men ska du ha det billigare lär du få vänta ett bra tag till. Men från ett 2080 vet jag inte om det nu är värt att ens hoppa på denna generation.