Inlägg

Inlägg som marcus84 har skrivit i forumet
Av marcus84

köpte precis 899 fattigare :/ nåja hoppas det är bra iaf..

Av marcus84

en sak jag inte förstår mig på är att piratkopiering av spel minskar men ändå ökar priserna på spel rätt rejält. Dessutom är det ju bara digitala versioner numer och det borde ju kosta dom betydligt mindre än att släppa spel på skiva eller dylikt.

Av marcus84

är det värt att betala 899 alternativt 599 för spelet? tycker det känns sjukt dyrt för ett spel.

Av marcus84

Efter att ha spelat betan känns det som en stor besvikelse, känns mer som battlefront 1.5 än battlefield. Nåja första bf-spelet jag inte kommer köpa. Tråkigt att dom går mer och mer mot arkad-hållet. :/

Av marcus84

Förstår inte varför folk jämt stirrar sig blind på effektförbrukningen nu för tiden, man kan köpa ett kort för nästan 10k, men man blir galen om elräkningen går upp en hundring(om ens det) per månad. Sen är det ju sak samma om ett kort blir varmt, så länge det inte throttlas eller ljudnivån blir extremt hög.

Av marcus84

Äger själv den skärmen och kan intyga att det är en superb skärm, förstår inte varför swec gav så dåliga recensioner.

Av marcus84

https://community.amd.com/thread/198067?start=255&tstart=0 där har du en sida med folk som har samma problem, samt olika lösningar.

Av marcus84

Ingen verkar veta, vare sig amd eller någon annan.. hur som helst verkar drivrutinerna innan crimson funka för majoriteten. Min gissning skulle vara att det är något galet med engisparfunktionerna. Drivrutinen verkar inte automatiskt återställa sig som den ska heller, när den krashar (no input).

Av marcus84

Har inget med kortet att göra utan med drivrutinerna, detta problem har funnits sen crimson kom. Googla så kommer du märka att det är extremt många med detta problem, speciellt folk som har 380.
Själv haft problem med mitt furyx och no signal men verkar löst sig med dom senaste drivrutinerna.
Du kan förövrigt prova öka strömstyrkegränsen i overdrive typ 10% och se om det löser problemet (det ökar som sagt bara gränsen för hur mycket ström den kan matas med).

Av marcus84

https://www.avforums.com/threads/r9-290x-displayport-1-2-conv...

var väldigt sugen på att köpa ett fury x men utan stöd för hdmi 2.0 blir det nog ett 980ti istället. :/
dålig miss AMD!

Av marcus84
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kromosom
Tack för svar, men finns det ingen... inte enklare men, simplare? Vill inte behöva installera program för endast det här ändamålet... jag letar vidare.

Är också intresserad av en simplare lösning.. tycker man borde kunna fixa det direkt i utorrent på nåt sätt

Av marcus84

Jag kör min q6600 @ 3Ghz rev b3 i ca: 75, 75, 70, 68 enligt coretemp efter att prime stått på i 3 timmar... dock så har jag ca 36-38 grader i rumstemperatur under sommaren..
Tuniq tower med fläkten på det absolut lägsta varvtalet.

Av marcus84
Citat:

Ursprungligen inskrivet av A.N'doja
Jag sitter i Xp. Jag kan bara ändra från 800*600 - 1024*768 har och provat detta men det gör ingen skillnad. Installerar jag äldre drivrutiner så ska det fungera för det gjorde det tidigare. Jag använder alltid Dualview men menade bara på att clone heller inte fungerar. Alltså det är inte det att filmen inte går i helskärm utan TV-ut bilden tar inte upp hela TV upplösningen. Det fattas typ 2-3cm uppe och nere och 1cm på var sida till höger samt vänster. Där är problemet.

Har exakt samma problem, är extremt irriterande. Måste ju finnas nått sätt att fixa till det.

Av marcus84

Nej, samma installation som jag har nu. Är två olika mappar med krypterade filer, ingen av dem fungerar får upp "åtkomst nekad" på samtliga.

Av marcus84

Åtkomst nekad

Hej!

Har problem med mina krypterade filer i Win-Xp pro. Får upp "åtkomst nekad" så fort jag öppnar någon av de krypterade filerna. Har alla behörigheter osv. så har inget med det att göra, dels så har det fungerat hur bra som helst ända tills idag när jag startade datorn. Har testat köra scandisc om det berodde på skadade filer, men den hittade inga. Även kört en systemåterställning men det gjorde ingen skillnad.
Viktigt att jag får tillbaka filerna har inte hunnit göra backup på dem ännu.

Någon som haft liknande problem och löst det?

/Är tacksam för all hjälp jag kan få

Edit: I loggboken under program strax innan jag stängde av datorn förra gången står det: Varning källa: Userenv händelse:1517

Av marcus84

Ok, tack för hjälpen ska kolla upp det nu.

*EDIT* funkar perfekt nu, tack.

Av marcus84

Nja det var ett tag sen men tvivlar att det beror på det, har blivit så här rätt nyligen, kanske en eller två veckor sen.

Av marcus84

Segt att högerklicka på filer

Tjo!

Det är så att det går extremt segt att ta bort/högerklicka på filer, tar ca 5-10s innan menyn kommer upp. Såg att det fanns andra trådar om det här problemet men ingen av dom hjälpte mig. Har testat köra det flesta antivirus/antispywareprogram, men inget hittar nåt. Någon som har liknande problem och som har fixat det?
Tacksam för svar

Av marcus84

service pack 2

Tja!

Finns det någon patch till winxp service pack 2 ännu, som kan fixa problemet med att man inte kan köra fler än 3 program samtidigt ?

Av marcus84

jo fyfan för dagens hdd.. varma och högljudda... sen så går dom sönder efter drygt ett års användning..