Inlägg

Inlägg som marcus84 har skrivit i forumet
Av marcus84

Är det inte dags nån börjar gräva lite så vi får se vilka politiker som tagit emot mutor från diverse skivbolag osv... har ju redan varit en hel del mutskandaler och så lär ju vara fallet i denna fråga också.

Av marcus84

hoppas det inte kommer finnas nåt sånt reglage på min dator

Av marcus84

va ska dom ta betalt för att spela online också?

btw släppa med spel och inte få dom digitalt är ju helt värdelöst, kommer ihåg på Gameboy-tiden hur många spel som "försvann"

Av marcus84

@martinot:

kommer plattan ens ha touchegenskaper? tror det bara är en vanlig billig lcd-skärm

Av marcus84

Blir svårt för dom att konkurrera med sin mobilversion av pokemon då switch varken har gps eller simkort

Av marcus84

får huvudvärk av grafiken, ingen kantutjämning överhvudtaget, samt ett skämt till skuggor, texturer osv.. känns som dom kör med samma gamla hårdvara som i wii. Verkar ju inte finnas speciellt mycket spel heller, enda som jag kan tänka mig är zelda.

Av marcus84

kan tänka mig att de som bestämmer här i Sverige i vilken kvalite osv saker ska sändas i är gamla gubbar som fortfarande tycker vhs duger gått och väl för att se film.

Av marcus84

120hz till en tv är ju dock meningslöst om man inte spelar på den... det absolut första jag avaktiverar på tvn är ju just alla motion plus osv... ger ju bara fake känsla ala dokumentär..

Av marcus84

Säg inte att det är origin som gäller bara, det är en plåga..
Synd dom verkar tagit bort all rpg och gjort det till ett fps :/

Av marcus84

nån ny tråd som gäller för cyber monday eller är det denna?

Av marcus84

@Orisons:

Själv tyckte jag aldrig riktigt om Nintendo 64 tyckte bättre om snes och nes. Tycker dom spelen var mycket bättre

Hoppas dom kan börja göra spelen lite svåra igen som på den gamla goda tiden när man inte spelade ut ett spel på typ 6 timmar som idag!

Av marcus84

zelda lockade mest men tycker Nintendo ska hålla sig till 2d för dom har aldrig haft prestandan för att skapa andra spel, tyvärr.

Av marcus84

@EliasCarlson: jaa det bringar ju lite hopp iaf..

men man är ju rätt sugen på att se vad s8 edge har att erbjuda också, frågan är ju hur länge man får lov att vänta på nästa edge?
börjar bli otålig på att leva med min "tillfälliga" samsung j3 som jag skaffade som backup när min note 4 gick sönder :/

Av marcus84

jaha då fick jag ingen note 7 som jag förbokat finns ju heller inga alternativ som duger just nu, blir att vänta i all evighet på s8 edge alternativt note 8 om den ens kommer...

Av marcus84

Nja var ett väldigt enformigt spel med alldeles för många långa cutscenes, samt att grafiken är riktigt usel trots hösta inställningarna i 1440p.

Av marcus84

På ultra i 1080p och msaa, fxa avstängt med mitt furyx så ligger jag tyvärr bara på mellan 28-50 fps. Tycker det känns lite väl lågt.

Av marcus84

Hoppas på ett test av swec idag så man kan jämföra prestandan ingame.

Av marcus84

Spelet fungerar bra dom gånger man fått ingång det. Förutom en del stutter som jag misstänker ha med drm att göra efter en del efterforskningar. Dessutom så verkar som sagt drm:et göra så att jag har svårt att starta spelet, för verkar som det inte får kontakt med forzas servrar och det stängs då ned i bootstadiet.

Av marcus84

får spelet att starta ibland nu men verkar som det är drm-skyddet som ställer till det samt orsakar stutter ibland. Tråkigt att spel släpps halvfärdiga jämt numer.

Av marcus84

nej aldrig mer ett windows store spel. Kraschar direkt och man kommer inte ens in i spelet. Gjort samtliga "fix" som finns samt senaste drivrutiner.