Inlägg

Inlägg som Kungsan77 har skrivit i forumet
Av Kungsan77

i7 7700 non k

har en dator som jag köpte på inet monterad och klar så rubbet följer med förutom gpu.

cpu I7 7700 non k
16 gb 2400 mhz ddr

mobo PRIME B250M-A https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/PRI...
cpu kylare bequiet! satt på från inet

case ingår samt ssd på 500 gb. casen är nån prebuilt fractal design har jag för mig ser bra ut. inga fönster dock.

Psu fractal designs 500 eller nåt som inte har använts då jag körde in ett 1080 med ett bequiet!850w psu som inte ingår.

Allt funkar bra. Dock kommer inte psu vara inkopplad men monterad om du köper paketet.

tänkte mig runt 2000k köper ny dator i slutet av månaden.

Av Kungsan77
Skrivet av Kungsan77:

Beställde nya designer solbrillor via ett företag i Hong kong, fedex express, tog 2 dagar till arlanda , sen 7 dagar till göteborg.

7 dagar sthlm -gbg express.....

Postnord en jävla korp fabrik

Fick hem kollit idag så 9 arbetsdagar totalt sthlm gbg med fedex express

fick datum och tid smsat, klickade i lev om inte hemma (jobbar natt) samt lägg i carporten (vid hus).

vaknade upp och hade tiotalet missade samtal från chafören, tänkte inte mer på det gick ut kolla i carporten och hör och häpna inget kolli, detta låg i brevlådan uppe vid stora vägen även fast det sagts att detta skulle läggas i carporten.

Jag förstår inte detta hur man kan faila så in i helsike, dom bokar dag och tid, jag bokar var dom kan lägga av kollit liväl är det för mycket för dom att leverera enligt detta.

Av Kungsan77

Beställde briller via kina, gick bra tills postmord la vantarna på kollit

Beställde nya designer solbrillor via ett företag i Hong kong, fedex express, tog 2 dagar till arlanda , sen 7 dagar till göteborg.

Sen var det på utkörning hem som påbörjades, senare i slutet av samma dag lades det in igen på deras terminal och sen borta.

utkörning hem var bokad hos postnord men faila ändå.

Har jobbat inom logistik och känner igen mönstret, töm kollit kom in med bar koden och skanna så ser det ut som kollit är tbx fast chaffören loootat innehållet.

7 dagar sthlm -gbg express.....

Postnord en jävla korp fabrik

Av Kungsan77

Varnande exempel av säljare?

Kollade på ett 2070 super som fanns på blocket till salu i ystad https://www.blocket.se/annons/skane/rtx_2070_super__i9_9900k_...

Hen har även lagt ut denna på tradera men kolla hens reviews https://www.tradera.com/item/341372/421366466/asus-geforce-rt...

Tacka gudarna att hen oxå la ut detta på Tradera så man inte köpte det.

"Väldigt strulig. Kan ej hålla löften, oärlig. Gick till KF innan betalning kom."

"Undvik säljer defekta grejer,fel på kortet, vägrar ta tillbaka det.
Kommentar: Du var här, testa det framför mig sedan återkommer du med detta. Helt sjukt. 416559882 - Asus GeForce GTX 1070 8Gb Strix OC"

Av Kungsan77

@Lohan: Du borde fått något program så du kan ställa in fläkt kurvan, köpte ett 1660 och där var kurvan på silent och blev hett. Ändrade till profilen gaming så blev det svalare

Av Kungsan77

Hade samma problem på min 1600 ryzen rigg, löste det genom att inte ha några andra hdd lr ssd inkopplade vid installation av win10.

kopplade ur kablarna till diskarna. hade ett b350 mobo kort.

Har för mig jag var tvungen koppla av diskarna till moderkortet då jag installerade windows igen några månader efter pga att den inte hittde m.2 ssd´n med andra diskar kopplade till mobo.

Av Kungsan77

Energischema

Har du ändrat energi schemat till hög prestanda? Hade liknande random freezes på min gamla ryzen 1600, blev av med dessa genom att klocka upp den i 4 ghz via bios.

Av Kungsan77

@alfonsg00: tjena har en
https://www.dustinhome.se/product/5010754757/latitude-e7240?s...
i7, 8 gb ram, ssd, tangentbord med bakgrundsbelysning, väska samt xtra batteri har inte testat detta batteri men finnes iaf
tänkte mig runt 1500.

Av Kungsan77

Klocka i bios och dra på hög prestanda i energiinställningar var det som gjorde störst skillnad från mitt byte från 8120 fx combo

Av Kungsan77
Skrivet av Ziggy_:

Någon som vet ?

https://www.youtube.com/watch?v=yXTqz3Fd28M

Av Kungsan77
Skrivet av heddrix:

Jag köpte via https://www.hrkgame.com/en/games/product/windows-10-professio...

Aktiverade sen koden på mitt microsoft konto bundet till outlook etc så har nu win 8.1 och win 10 svensk pro retail bundet till mitt microsoft account vilket känns smidigt ist för ha koder överallt.

Av Kungsan77
Av Kungsan77

@ERguy: Jag hade samma problem men har en amd, jag gjorde detta så att jag kopplade ur dom andra diskarna tills jag installerat klart windows 10 på ssdn så ssd va enda disken

sen kopplade jag in dom andra hårdiskarna och kunde använda spel som fanns på andra diskar via steam etc. Lycka till

Av Kungsan77

@najky: Jag hade köpt ett moderkort med wifi för lite mer stålar och då får du även så du kan köra m.2 ssd som kan köra upp till 3200 mb/s ist för den 500 mb/s du länkade till

sen hade jag även köpt 2 stickor 8 gb ram då du ev endast har 2 slots. hade även köpt en 1500x till detta bygget. Lycka till

Av Kungsan77

@r3d3: när jag gick upp till 4 GHz och låg under 1.4 volt med Ryzen 1600 fick jag samma symptom, för lite kräm till cpun i mitt fall iaf.

Av Kungsan77

@r3d3: nätagget gammalt?

Av Kungsan77

@Kungsan77: Sen säljer ju allkeyshop inga nycklar utan kollar olika siters priser på vad du söker där ingår greenmangaming, origin etc. "ALLKeyShop.com compares all CD Key stores to buy and download your PC games at the best prices. Instantly use the CD key (a multi-digit code received by email after purchasing from a store) to activate and download pc games via official platforms like Steam, Origin or Battle.net. Browse our Catalog to the best games of today and the past month, with lists of the highest-scoring video games:"

Av Kungsan77

@Netforce: origin är med som återförsäljare på season pass bf1, säljer dom också pirat nycklar?

Av Kungsan77
Skrivet av Carlhest:

@Kungsan77: Kikade precis på länken du skickade. Är på jakt efter en Windows 10 key till lillebrorsans nya dator. Såg att det var betydligt billigare priser än på till exempel Kinguin, dessutom inte OEM utan en standardnyckel. I din erfarenhet, hur säkert är det att köpa från de återförsäljare som hemsidan listar?

Till exempel kostar en OEM-nyckel på Kinguin 250kr men på sidan du skickade hittade jag en återförsäljare som sålde Standard-nyckel för 12.13€.

Jag köpte en win 10pro retail key la till den på microsoft kontot och loggade in via den när jag istallerade windows, så den funkade prima.svenska och 64bitars bara välja vad du vill

Har även köpt tripple A spel på Hrk gaming alltid funkat.
Även gta5 online stålar , whale shark typ alltid funkat.

Har testat G2A men det va strul ibland så köper inte där längre och så vill dom du ska köpa en garanti på deras podukter ska funka vid ev strul.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Kungsan77

@ubbe73: jag persoligen hade hellre kört med https://www.inet.se/kundvagn/visa/10718402/

https://inetimg.se/img/tiny/forum-divider.png

https://www.inet.se/kundvagn/bild/10718402/

längre upp i en post finns en länk till win 10 pro för 149 sek 64 bits eller 32 välj själv samt språk. skickar med en länk ang cpuna http://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i3-7100-vs-AM.... i3 7100 vs Ryzen 5 1500x , Which CPU is good for gaming ? https://www.youtube.com/watch?v=eP2IvlhNAY0 Lycka till