Inlägg

Inlägg som Duktig har skrivit i forumet
Av Duktig

Netflix tar sig ett steg närmare traditionell TV, äntligen! Betala för streaming och samtidigt få reklam. 👌

Få betalt från prenumeranter och sedan få betalt för reklam, vi kommer alltså betala för att få se reklam. Låter som världens bästa idé! 🤔

Av Duktig

Var inte planerat att köpa ny skärm i år, men fick ett presentkort från oväntat håll så passade på.

Av Duktig

Den dagen de betyder namn till att heta bara Windows, först då kommer jag börja tro på att det är sista versionen som kommer.

Av Duktig

Gillar idéen skarpt, skulle till och med kunna bli ny ATX standard? Om det blir ny standard, passa då på att lägga till 12V som krav på dessa moderkort 🙂

Av Duktig

Röstade förvisso på Svart, men gillade verkligen den lila också! Storleken på PS5 är det som gör mig osäker på andra färger den svart. Det blir så markant stor färg klick som verkligen sticker ut bredvid Tv:n.

Av Duktig
Skrivet av osterlichtenich:

Anledningen ärr till 99,9% vikt och viktdistribution. En mus med AA-batterier (eller AAA) har alltid dålig viktdistribution vilket många ogillar. Sedan är alltid vikten på de här mössen relativt hög så därför avstår många.

Håller med om att det inte är de lättaste mössen, men en klassik mus från Logitech 502G (sladd) väger 121g. Jag sitter på 603G som väger 112,3 g (1st AA-batteri). Så att säga att tyngden spelare roll håller jag inte med om. Däremot kan jag hålla med om att viktfördelningen blir inte den samma, dock märker jag inte av detta med ett batteri. Använder jag däremot två batterier upplevs musen direkt centrerat tung och klumpig (högst personlig bedömning). Kanske har och göra med viktfördelningen eller så är den helt enkelt bara för tung för min smak.

Av Duktig

Batteritiden är det enda som skapar irritation med att använda trådlös mus enligt mig. Nu har jag gått från uppladdningsbart batteri till en med AA-batteri och precis som @DasIch är batteritiden månader. Finner därav ingen anledning till varför man skulle vilja ha en mus med uppladdningsbart batteri. Dessutom blir det batteriet dåligt i längde och tar inte lika mycket laddning. Medans AA-batteri blir bättre och bättre, därav ännu längre batteritid 👍.

Av Duktig

Hade en gamla Asus laptop 13.3" som hade någon förfinad AMD bulldozer, riktigt segt med andra ord. Valde att installera linux på den och allt fungerade klockrent. Slängde datorn för någon månad sedan, då hade det fått ligga i en lådan i över ett år.

Hade dator som skrivmaskin när jag studerade och "allt skulle bara funka", fastnade då för det opassande distron till namnet i alla fall Deepin

Av Duktig

"finna stunder av lugn och välmående" så visar den andra marknadsförings bilden, bilder på svampar i glasögonen....

Av Duktig

Testade PUBG (Players Unknown Bug Game) och efter uppdatering till W11 så blev min FPS skapligt bättre. Men å andra sidan innehåller PUBG massor av buggar som vi nu multiplicerar med Windows 11 buggarna. Så det blir väl -1*-1 = 1 antar jag 😅

Av Duktig

Brun beige kärlek när den är som bäst 😅

Av Duktig

@hyperhorn bra tips och håller med riktigt bra story, BTW serien finns på Youtube.

En riktigt rolig serie som finns på Netflix är The way of the househusband, typisk anime humor.

Rising of the shield hero - Riktigt bra story, tillhör även den äldre åldersgruppen likt Samurai Champloo men med magi och flashiga attacker

Naruto - mycket fillers men en av de bästa anime serierna enligt mig

Av Duktig

Min fritid ägnas tydlig till att läsa Sweclockers nyheter 😃

Av Duktig

Användare: @reinholdsson
Typ av affär: Sälj
Tillvägagångssätt: Möte
Produkt: Asus 1070 dual oc

Positivt:

  • Trevlig

  • Snabb kommunikation & upphämtning

Negativt:

  • Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Duktig
Skrivet av perost:

Och samtidigt blir det problematiskt med för stor belöning, man vill inte ha hela hackervärlden stå och banka på dörren. Många företag brukar ge belöningar i den här storleksordningen (Intel ger t.ex. upp till $10,000 för säkerhetshål i deras mjukvaror), så troligtvis har de kommit fram till att det är en lagom nivå.

Håller helt med, därav som sagt känslig fråga. Jag tror inte på värld där ingen vill göra rätt för sig, som inte får betalt för det. Men enligt mig borde man betala ut mer för sådan sårbarheter. Du nämner Intel, Apple betalar upp till $1M små pengar för de företagen. Sen om hela hackervärlden står och bankar på din dörren, är det väl ett tydligt tecken på stora säkerhetsbrister. Vad som är rimlig ersättning är inte lätt att säga. Men att betala ut 65 000kr för en säkerhetsbrist, som gjorde det möjlig för en användare få obegränsat med pengar känns lite snålt.

Sen om det är Smart 2 Pay eller Valve som ska betala är ju en annan intressant diskussion.

Av Duktig

Frågan om belöning är alltid känslig. Man kan väl säga att man borde få belöning efter hur stor skada sårbarheten kan orsaka. Med det sagt måste ändå belöningen var så pass stor att man väljer att rapportera in den, istället för att utnyttja den.

Av Duktig

Annonsören har avslutat denna annons.

Av Duktig

Tack alla som budade, Grafikkortet är nu sålt!
@Denkish
@Darun79
@reinholdsson
@Almizz1

Av Duktig
Av Duktig

Asus 1070 dual oc

Tack inet för ett nytt 3060 Ti, därav säljer jag mitt 1070.
Förväntas få kortet (3060 ti) senare idag därav har ingen bild på mitt gamla kort just nu. Kommer först när jag hämtat ut och monterat in mitt nya.

Budgivning som gäller, hämta på plats går före frakt.

Jag vill inte sätta deadline just på budgivning, då paketet skickas med postnord och allt kan hända på vägen. Sen är mitt nya kort från Gigabyte, så finns viss osäkerhet kring kvalitén vid leverans 😅.

Jag förbehåller mig rätten till att sälj till vem jag vill, när jag vill.

info om kortet

Läs hela annonsen här