Inlägg

Inlägg som SweatyLlama har skrivit i forumet
Av SweatyLlama

@SYRE: Det där var min drömlayout tills jag insåg att ett full size är bara lite bredare Jättesnyggt. Antar att man bara kan få ett sådant tangentbord genom grupp köp och bygga ihop själv?

Av SweatyLlama

@SYRE: http://i.imgur.com/I1rjKHH.jpg 6mm, vilket var det tjockaste de hade. Kanterna slipades så att det blev frostat. Sedan satte jag dit två gummifötter och lade ena kanten på tangentbordet. Detta gör att den fångar upp ljuset från tangetbordet. Att den ligger på tangentbordskanten påverkar inte funktionen på nedre tangenterna (på just mitt tangentbord) och stödet ligger stabilt tack vare gummifötterna.

Av SweatyLlama
Skrivet av SYRE:

@SweatyLlama: Helvete vad läckert! Var gjorde du det där?

Fråga hos din lokala glasmästare efter plexiglas.

Av SweatyLlama

Tackar för länkarna förut. Googlade lite men hittade inget som föll mig till smaken. Googlade lite till och fick tipset om att gå till glasmästaren för spillbitar. De hade inga men han kunde snabbt skära till en bit i rätt storlek och slipade kanterna. Detta kostade mig 50kr. Nöjd!

http://i.imgur.com/SncLEhj.jpg

Av SweatyLlama
Skrivet av huttala:

Ebay för typ 5 år sedan.

Det fungerar hur bra som helst, det glider ingenstans och såg riktigt bra ut tills min son (som då var 2 år) bestämde sig för att använda det som en skateboard och därmed repa det rätt kraftigt.

Ok, tänkte att det kanske blir halt om man blir lite svettig. Har försökt söka på det på eBay men har antagligen fel söktermer. Har du någon länk kanske?

Av SweatyLlama

Intressant wrist rest du har. Har funderat på något liknande. Var har du köpt det? Hur är det att använda?

Av SweatyLlama

Har ett TKL-tangentbord nu men saknar numpaden så jag söker ett full size för runt 1000kr. Kraven är mx blues eller greens, ANSI, blåa LEDs om det är LEDs, svart case och så minimalistisk som möjligt, alltså inga g4m1ng features. Har länge kikat på Ducky One men verkar svårt att hitta rätt kombo. Tips på andra snygga, diskreta full size-tangentbord?

Av SweatyLlama

Lyckades du precis gå från 1400 till 400kr? Bra jobbat

Av SweatyLlama
Skrivet av FilosofN:

Får man fråga vad det är för underlägg du har? Riktigt snyggt .

Skickades från m.sweclockers.com

http://www.tekmat.com/rifle-mats.html

Av SweatyLlama

http://i.imgur.com/7LgPQUy.png

Varmilo med Vortex caps och Varmilo sampler till höger om musen som fungerar som numpad.

Av SweatyLlama

Är ganska ny på Sweclockers men undrar om det finns någon tråd där det snackas mekaniska tangentbord? Är mest intresserad av att byta/köpa. Hänger mest på andra forum men frakten blir för dyr med folk i andra länder.

Av SweatyLlama
Av SweatyLlama

Hur köper man dessa nya? Måste man ha ett företag? När jag går in på deras sida så står det inga priser.

Av SweatyLlama

Jag skulle också vara intresserad av samma om någon vill sälja till ett lågt pris. Endast legit Steam version, inget fifflande med VPN för att aktivera.

Av SweatyLlama

31