Inlägg

Inlägg som IRONBERG har skrivit i forumet
Av IRONBERG

Ja. Men externa sådana för mickar gitarrer och trummor. Sen en billig usb dac och ett svindyrt slutsteg till lurarna. Mest kabel vinner eller?

Av IRONBERG

Har inte nätaggen sprungit iväg i pris? Mitt titanium (platinum är för noobs 😜) kostade hälften tror jag när det införskaffades mot dagens pris.

Av IRONBERG
Skrivet av Nyhet:

AMD:s styrkrets B550 introducerar PCI Express 4.0 och stöd för Ryzen 4000 i budgetklassen, men offrar stöd för äldre processorer.

Läs hela artikeln här

Det känns verkligen inte budget. Mellanklassen kanske.

Av IRONBERG
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Du byter telefon ofta eller?
Huawei P10: släpptes March 2017
oneplus 7: släpptes May 14, 2019
Och du funderar på en ny?

Min egen mobil snart 2år gammal och jag funderar att byta, hade Oneplus standard kostat runt 5000kr så hade det varit enkelt för mig, nu är det svårt. Jag behöver runt 6,5" skärm, en riktigt snabb cpu& gpu. Min nuvarande gör att jag förlorar i spel och har svårt att komma med i de höga ligorna.
Kameran behöver förbättras på min mobil. Jag är supersugen på bluetooth 5.1 med dens direction-finding som dock ingen nyttjar ännu: https://www.howtogeek.com/403606/bluetooth-5.1-whats-new-and-...

Jag byter när nuvarande dör. Oftast tapp i betongen. Ibland dåligt batteri. P10 fick nytt batteri. En vecka senare sprack skärmen. Då hade t modellerna av oneplus kommit och 7an dumpad i pris rejält. Därav byte. Använder endast webläsare och BankID appmässigt. Avskyr rundade skärmar. Blir bara irriterande när man läser.

Av IRONBERG

Jag bytte till huawei. P10 var en störtskön lur tills den pajjade. Kör oneplus 7 inte pro nu kameran suger men skärmen är bra. resten är mest meh. 8 ska inte ha bättre kamera enligt test och jag betalar inte 4k för dash charge, det blir bara löjligt. Jag gillar pixel... Men inte för det priset. Xiaomi kvar nu som enda vettiga alternativ då. fastsätter utvecklingen så här blir jag orolig på riktigt.

Av IRONBERG

4770 till 7700. Anledningen var inte CPU utan funktioner på moderkort som jag behövde. CPU är en jäkla tråkig sak att uppgradera idag. Händer ju inte ett smack spelmässigt.

Av IRONBERG

Det här problemet hade en vän för en 10 år sen. Efter mycket strul visade det sig att Telia körde ip renew jäkligt tätt. Vi bytte leverantör...

Av IRONBERG

Det finns vettiga Facebook grupper för köp och sälj också numer. Lite fundersam över att ingen utvecklat en sida som iallafall jag uppmärksammat för just köp o sälj av datorprodukter utan avgifter. Mitt andra stora intresse hifi har en fantastisk sida för just annonser. Utvecklad av en entusiast för entusiaster. Hifitorget.se. datorintresserande borde ju kunna bräcka den enkelt. Går ju fort för en utvecklare och göra en enkel annonssida.

Av IRONBERG

4/10. de är snabbare än gamla generationen. Har amd zen 2. SSD i form av pci express. uhd läsare.

Alla svar gissade jag på

Av IRONBERG

Titeln är inte tillgänglig?

Av IRONBERG

Måste ge kritik här. Ml fläktar måste alltid köras i 12 volt och styras med 4 pins pwm styrning. Om man använder lna adapter eller 3 pins styrning sänks volten och magnetupphängningen fungerar ej. Detta resulterar i att fläkten vobblar och skapar oljud. Många använder corsairs ml fläktar direkt felaktigt, så även här.

Av IRONBERG

Finns inga sköna trådlösa möss för gaming. Verkar bara vara Logitech som håller på med trådlöst och jag är rätt less på deras kvalité sen länge. Många vänner kör deras grejer men efter nåt år tycks de behöva köpa nytt. Mina grejer håller i evigheter verkar det som. Kör zowie mus sen det började säljas och ducky shine. Om zowie börjar göra trådlösa så kanske jag provar igen.

Skickades från m.sweclockers.com

Av IRONBERG
Skrivet av Knotvillage:

Nu kan jag göra det själv utan något större jobb me någon som testat att köra sina fläktar på 800 rpm vid vattenkylning. Mina går mellan 800-1800 och dom börjar höras vid 1300. Allt över det kanske inget ger något gällande lägre vattentemp.

Skickades från m.sweclockers.com

Max 900 så mellan 0 rpm och 900 kör jag. Ligger runt 700 I tuffa laster med ml fläktar. Jag avskyr datorbrus. Hemligheten är att ha överdrivet många så behövs inte mycket rpm för att hålla tempen i schack.

Av IRONBERG

Det är med andra ord konsolerna som styr multiformat spel. Som väntat.

Skickades från m.sweclockers.com

Av IRONBERG

Frugan har fått en pro 6 på grund av prissänkningen. Själv kör jag min pro 4 med i5:a funkar hur bra som helst 😊

Skickades från m.sweclockers.com

Av IRONBERG
Skrivet av SCORPIUS:

Det är synd att den inte går att använda precis som en steam link om en vill det.
Då vore ett köp aktuellt och motiverat för mig.

Det går utmärkt att använda shield på samma sätt som steam link. Vilket jag gör emellanåt. Du behöver starta appen bara.

Skickades från m.sweclockers.com

Av IRONBERG

705:orna är bra om man gillar den karaktären av ljud.
I audiofilvärlden så brukar vi kategorisera högtalare som ljusa, varma eller neutrala. 705:orna går åt det ljusa hållet.

Sen finns det vissa karaktärer man vill ha eller inte ha och som man lägger olika vikt på. Ingen högtalare har allt. så som dynamik, bredd, djup, attack, återhållsamhet. Första parkett känsla eller 25 raden känsla. Allt är mycket subjektivt vad man gillar. Hifi klubben har allt för få högaltare för att kunna demonstrera ens lite av det jag nämner.

Om man inte har lust att lyssna på 500 par olika högtalare som jag själv gärna gör kommer man långt om man berättar vilken musikstil man föredrar och vilken man lyssnar mer sällan på. En perfekt högtalare för klassisk musik kan inte samtidigt vara bäst på RocknRoll. En högtalare kan dock vara jäkligt bra på allt. men inte bäst. Det finns högtalare för 10k som är bättre på många saker som en 100K högtalare inte nödvändigtvis behöver komma i närheten av. Ett par buchardth högtalare (20K) smiskar skiten ur TAD (130K) när det kommer till djupbas som exempel (Men får stryk i bredd och 3D egenskaper).

Så min fråga är. Vad lyssnar du på? Vad tycker du om B&w högtalare du blev rekommenderad? Vilka högtalare tyckte du var så bra som kostade 40K?

Av IRONBERG

Dustin. Alltid varit bäst. Aldrig varit problem hur komplext pro lemen än må ha varigt. Inga problem att få hem mystiska saker. Mycket trevliga. Kanske inte billigast men klart värt det för kompetensen och hälpsamheten.

Skickades från m.sweclockers.com

Av IRONBERG
Skrivet av Niclas:

Det enda som är rätt värdelöst med det vanliga O11 är fläktgallret som bromsar flödet enormt.
Synd att dom inte verkar ha fixat det på detta.
Jag har sågat bort gallret på mitt O11 och det gjorde stor skillnad i ljudnivå vs temperatur.

Såga? Det räcker ju att plocka bort det bara. Det sitter ju med magneter alla tre. 😉

Gamers nexus har en recension uppe för de intresserade.

Skickades från m.sweclockers.com

Av IRONBERG

Jag tycker kvalitetskänslan är himla dålig tyvärr på corsair blocken framförallt. Bakplåten på grafikkorten är väldigt tunna och gjorda av aluminium. Kändes sådär när jag själv provade. Testpiloten nämner plastigheten. Jag skulle vilja förstärka det och säga att ja det är väldigt plastigt. Prestandan verkar det inte vara något större fel på. Konkurrenterna har bättre grejer till lägre priser. Corsair har en bra bit kvar. Plus I kanten för snygg design!

Skickades från m.sweclockers.com