Inlägg

Inlägg som Aceofcakes har skrivit i forumet
Av Aceofcakes

Xstorm solcellsladdare

Har en portabel solcellsladdare på 21w som jag har liggandes, aldrig riktigt använt den mer än att testa den.

Läs hela annonsen här

Av Aceofcakes
Skrivet av Jakobbob:

Har ett SteelSeries arctis 7 trådlöst headset jag kan byta om du hade vart intresserad

Hej!

Tack men just arctis 7 är inte särskilt intressant för mig. provat dom lite innan men dom e lite för "flat" för min smak!

Av Aceofcakes

Sennheiser rs175 bytes

Tjena Swec! letar efter ett vettigt byte i samma prisklass som mina rs 175 med inbyggd mic. erbjudanden i närheten av värnamo prioriteras! Lurarna är i prima skick, inga skavanker som helst!

Läs hela annonsen här

Av Aceofcakes

jaa precis så långt är jag med! när ja fick dom så laddade jag dom och lådan och då gick lådan från 1 till 4 lampor tända. men nu när jag vill ladda lurarna så måste jag ständigt ha sladden inkopplad. om jag drar ut sladden även om jag har alla 4 lampor tända så stänger den av sig efter 30 sekunder

Skickades från m.sweclockers.com

Av Aceofcakes

syllable d900 mini, problem att ladda!

Tjena sweccare, har fått ett par (vad jag tror är) ett par d900 mini av morsan. använder dom som backup för tillfället på jobbet, men de jag hittar om dessa obskura lurarna är att man ska kunna ladda dom i hållaren/lådan till dom. men det verkar bara funka om jag har laddar sladden inkopplad till lådan, den visar att den e fullt laddad men laddar inte lurarna om jag inte kopplar in usbn till en adapter. fattar ingenting där. sen om man sätter i lurarna utan kabeln så börjar alla 4 lampor lysa, och på båda lurarna lyser den röda lampan men stängs av efter 30 sekunder igen. så om nån har likadana och kan förklara detta lite bättre för mig hade jag varit tacksam!

Av Aceofcakes
Skrivet av ThomasLidstrom:

Hejsan Aceofcakes,

Kan det ha varit Empire Earth?

nae det är inget spel man avancerar fram i tiden utan de e alltid båtar pilbågar osv. men nånting i den stilen är det ju absolut!

Av Aceofcakes

Letar efter ett gammalt RTS spel

Hej alla swec'are!

de e såhär nu att jag har letat o letat i evigheter efter ett spel som ja kom ihåg att jag spelade när jag var liten. måste varit runt 99-00 men inte helt säker där.
I spelet iallafall så minns jag att det var liksom väldigt mycket som age of empires, bygg din stad, din armé, flotta osv. sen vet jag att de fanns en för jävlig pirat faction(ai) som man aldrig ville stöta på som ba satt o väntade me sina skepp nånstans på kartan. jag har för mig att i de spelet med kunde man ta över fiendens skepp om man hade ett skepp som var bättre än deras.

Mycket mer än detta minns jag dessvärre inte för jag var rätt liten då, men om det är någon som har något tips så skulle det vara väldigt tacksamt!

Av Aceofcakes

Nja alltså bilen använder sig av alla 3 pins i trrs om jag fattar de rätt så jag vill gärna ha en som använder sig av detta

Skickades från m.sweclockers.com

Av Aceofcakes

Bluetooth receiver med trrs

Tjena, letade efter en bluetooth receiver som man bara kan sätta i aux jacket i bilen. Dock så funkar endast trrs jack. Letat o letat som en dåre men de enda jag hittade var nån skit som var minst sagt shady och som ändå inte såldes längre. Tacksam för tips!

Av Aceofcakes

Har ett 980 zotac amp omega i prima skick! I jönköpings län ligger de

Skickades från m.sweclockers.com

Av Aceofcakes

ser grymt ut, speciellt som eve spelare. dock så tycker jag att dom kunde använt minmatar skepp om de nu ska ha autocannons

Av Aceofcakes
Skrivet av anon244686:

Ubisoft och Electronic Arts är dem företagen man aldrig skall lita på. Om du vill ha ett spel från dem, borde ni vänta en månad efter dets släpps för att se om dem ger konsumenterna det dem lovade.

Och låt er inte luras utav E3 demonstrationer, dem är alltid skriptade och pre-rendererade (The Division, RS: Siege, FC, Watchdogs, etc)

+100

Av Aceofcakes

you don't say?

Av Aceofcakes
Av Aceofcakes

hmm, nu så pillade jag lite på inställningarna till s/pdif enheten. när man tar dts audio och dolby digital o test spelar dom så funkar alla 5(och basen då). men fortfarande i de vanliga testet så vill den bara testa vänster och höger fram. Fattar noll

Av Aceofcakes

okej, försökt pilla lite. ingen framgång. har ju 2 st enheter på kontrollpanelen>ljud varav en är en s.k S/PDIF Pass-through Device och den andra är Speakers. testade s/pdif enheten och den försöker bara spela upp ljud i 2 högtalare. i den andra då så spelar den upp i 2 st och försöker spela upp i alla 5, men inget ljud kommer. gladheten växer inom mig >_<

Av Aceofcakes

xonar dg verkar inte vilja dra igång 5.1

Hej! precis köpt ett asus xonar dg och fått in det i datorn så att de fungerar som det ska. Men när man klickar på individuella kanalerna på xonar dg audio center för att göra ljudtest, så låter det bara från de vänstra o högra högtalarna. så när man klickar på center, vänster och höger surround så kommer det inget ljud. När jag spelar musik dock så låter det från alla högtalare.

Antar att övriga dator specs inte är viktiga. Men från ljudkortet sitter optisk sladd till min förstärkare, en vsx-609rds. från den så sitter alla kanaler ut till högtalarna. Detta fungerade bättre med mitt förra moderkort, men verkar vara lite småkonstigt nu o:

Så kan de vara ljudkortet som e struligt? vet även att jag har direct sound till förstärkaren, kan de vara nåt o använda?

Av Aceofcakes

ursäkta nu att jag inte läser tråden nogrannt innan jag svarar men denna frysen kom i den nya patchen. har aldrig haft det innan den och nu kommer det cirka 5-35 min in i spelet och blir så för mina kompisar med. enligt mig så är det typ värdelöst att spela tills nästa patch kommer ut. förhoppningsvis är allt bra då innan nästa expansion kommer som de lovat

Av Aceofcakes
Skrivet av Gunziee95:

Vi löste problemet. Det visade sig att hans SSD hade gått sönder!! men tack för hjälpen.

det första jag tänkte när jag kom till inlägget där du skrev att han hade ocz ^^ inte hört mycke bra om dom o:

Av Aceofcakes

vrf inte bara ett r9 290x dc2oc? eller 780ti, om du föredrar geforce ^^ spelar priset ingen roll så är de ju inte nåt svårt val