syllable d900 mini, problem att ladda!

Permalänk

syllable d900 mini, problem att ladda!

Tjena sweccare, har fått ett par (vad jag tror är) ett par d900 mini av morsan. använder dom som backup för tillfället på jobbet, men de jag hittar om dessa obskura lurarna är att man ska kunna ladda dom i hållaren/lådan till dom. men det verkar bara funka om jag har laddar sladden inkopplad till lådan, den visar att den e fullt laddad men laddar inte lurarna om jag inte kopplar in usbn till en adapter. fattar ingenting där. sen om man sätter i lurarna utan kabeln så börjar alla 4 lampor lysa, och på båda lurarna lyser den röda lampan men stängs av efter 30 sekunder igen. så om nån har likadana och kan förklara detta lite bättre för mig hade jag varit tacksam!

Permalänk
Medlem

Köpte ett par sådana lurar år 2017 från Amazon.de. Har inte kvar dem så kan bara delge vad jag tror att jag minns.

De 4 blå led-lamporna på asken indikerar askens batterinivå och räcker till ca 4 fulla laddningar. I snitt slocknar alltså 1 lampa per laddning.

Hörlurarna lagda i asken lyser blått vid 100% batterinivå, rött <100% batterinivå och inte alls om ingen kontakt. Om inte lurarna ligger perfekt i askens hållare uteblir laddning. La ibland ett tyngre föremål på askens lock för att forcera ner lurarna.

Som sagt är det bara hågkomst...men minnet litar jag inte längre på :).

Permalänk

jaa precis så långt är jag med! när ja fick dom så laddade jag dom och lådan och då gick lådan från 1 till 4 lampor tända. men nu när jag vill ladda lurarna så måste jag ständigt ha sladden inkopplad. om jag drar ut sladden även om jag har alla 4 lampor tända så stänger den av sig efter 30 sekunder

Skickades från m.sweclockers.com