Inlägg

Inlägg som beejac har skrivit i forumet
Av beejac

Använd en switch statement istället så blir den lättare att läsa och arbeta med.

Av beejac

Sverige för UNHCR Insamlingsstiftelse. Hjälper folk på plats, även krigsdrabbade i Ukraina.

Av beejac

Jag har 16gb Ddr4 specade för 4000mhz om det skulle vara intressant? Går ju att köra på lägre.

Av beejac
Skrivet av Dinkefing:

Jag började spela 1:an för för typ tre år sen men har inte orkat spela klart det även om jag nästan är i slutet. Spelet är lite unikt men också väldigt rörig i handlingen så som många östeuropeiska spel visst det kom ut 2007 och och är en port av Baldurds Gate Dark Alliance därav den konstiga tredjepersons vinkeln men ändå. Hur är W2 och W3 i jämförelse?

Det är väl ingen port av Dark Alliance? Vad jag minns så licensierade de Biowares Aurora engine som neverwinter nights också använde. Där har du tredjepersonsvy men de var tvungna att modda motorn en hel del då det var mycket som saknades för deras ändamål.

Av beejac

Vad hindrar dig från att testa skicka en ansökan te några jobb? Skitsvårt att svara på om du kan tillräckligt. Beror ju på stacken bolaget jobbar med, deras krav på formatting, dokumentering, tester, sprint planeringar, osv osv.

För övrigt tycker jag du har en väldigt attackerande ton i dina inlägg. För att kunna få ett jobb kommer du ha kollegor och där gäller det att kunna förstå andras perspektiv och inte hytta med näven när någon kommer med ett svar du tycker är dumt - öva på det också så ska du nog se att du får en anställning!

Av beejac

Hoppas ledningen på inet verkligen tar till sig kritiken i denna tråd. Gillar att det bads om ursäkt och hoppas fler företag kan ta efter där då det är första steget i att kunna bli bättre.

Av beejac

Spiritfarer har stöd för lokal Coop, har dock ej testat den funktionen.

Av beejac

Har du möjlighet att testa hddn i annan dator? Har moderkortet möjlighet att ominstallera Bios utan att starta datorn? Kan ju även vara ett dåligt exemplar av moderkortet eller nätagget som brännt samtliga diskar då lokala säkringar inte är 100%iga alltid. Gäller ju här att lokalisera med uteslutningsmetoden vad du vill ha ett garantiärende på iom att du köpt lösa delar och inte färdigbyggt.

Av beejac

Mycket trevligt att se!

Av beejac

Kommer ni donera en del av vinsten från denna kampanj till krigsdrabbade? Eller har ni andra initiativ för detta?

Av beejac

Tyvärr verkar det vara en papperslansering. Står t.o.m. på samsungs hemsida leveransstart från 4e mars.

Av beejac
Skrivet av Bl4ckIce:

Är det Rage?

Det stämmer bra!

Av beejac

Lite nyare (men mer än 10 år gammalt).

https://i.imgur.com/dVnjlzG.jpeg

Av beejac

Commandos behind enemy lines?

Av beejac

Du kan ju kika på någon kvm extender lösning också, då är avstånd inget problem.

Av beejac

Ring och konsultera med jurist, brukar vara gratis att bara berätta om situationen och vad de tycker är rätt väg att gå.

Av beejac

Vad har du för inställningar när du ställer in manuellt?

Tips är att sätta in manuellt i bios till vad de är speccade för, men sätt infinity fabric lite lägre än hälften av ram hastigheten och öka sen tills du ser vad som är stabilt.

Av beejac

Kan det vara så att din gpu får för lite volt i idle? Är det möjligt i nvidia panelen att påverka den kurvan? Eller är det ditt nätagg som tappat effekt med åren? Mest killgissningar här...

Av beejac

Diablo 3 på svirren e riktigt bra!

Av beejac

The taste of money, koreansk film från 2012. Ingår dock inte i din årskriterie såg jag.