Inlägg

Inlägg som beejac har skrivit i forumet
Av beejac

Väntar nog på att de släpper en ps5 slim...

Av beejac

Kan ha fel då jag är långt ifrån en expert, men ser ut som du skapar en ny String array som heter logg som du sätter till samma som stringVektor[i]. Osäker här om det ens är rätt att dra ut objekt från en lista på detta sätt...

Om det nu fungerar så kommer logg kommer ha 1 element som är nummer 0. Du kollar i kodraden under efter logg[i] och om i är mer än 0 kommer det inte fungera.

Gör om det till en foreach istället så går det nog lättare!

Av beejac

Kan personen ha pratat med den andra parten och undanhåller detta för dig? Alternativt pratat med någon som befunnit sig i samma rum som hört delar av samtalet?

Av beejac

https://utopia-game.com/

Den här gamla godingen har funnits länge. Vet inte hur spelet är idag men det har varit precis vad du beskriver. Dock endast text och ingen grafik.

Av beejac

Vad har du för skärm och har du testat med annan HDMI kabel? Testa att dra ut elabeln till skärmen och låt stå i 15 min och plugga sen in allt och testa igen.

Av beejac

Denon har riktigt bra ljud för pengarna, kolla på hifi klubben

Av beejac
Skrivet av ultima:

Tack för alla svar.

Får nog omformluera lite. Jag vet att jag inte kan kräva något då det är gjort på arbetstid. Det var mer en fråga om man borde fråga om en extra peng som tack för att man utvecklat programmet utifrån eget initiativ och idéer. Det hade ju aldrig existerat utan mig.
Nästa vecka jobbar den officiellt sista veckan någonsin här då jag går klart min utbildning till nästa sommar, så känner väl på ett sätt att jag inte har något att förlora.

Be istället om goda referenser då det kommer vara mer värt för dig långsiktigt än lite pengar kortsiktigt.

Av beejac

Jag skulle spackla och sandpappra. Om du målar på det där så kommer det se ojämnt ut.

Om det inte var alltför längesedan väggen målades sist kanske ni kan klarar er med att bara måla där ni spacklat.

Av beejac

Bikake? Bara jag som fnissar där?

Heter väl ändå Vaxkakemönster?

Av beejac

Snart dags att snappa upp lite aktier billigt då

Av beejac

@mattoys: Det stämmer! Marginalskatten om man tjänar under 42k är ca 30-35% men tjänar du över ligger den på 50% och sedan 55% vid nästa steg.

Av beejac

Låter som du hamnat på fast pris avtal. Du ska ha rörligt pris avtal.

Av beejac
Skrivet av johan32:

@beejac: Först så satte jag bara XAMP för minne då körde datorn på 4.7. Sedan så gick jag genom der8auer setting för OC på det kortet med I9. Lika så en annan kille som satte samma värden. Det var ju en del parametrar där.

Kanske är så att gskill minnerna inte klarar av sin egna XAMP profil? Att det är minnet som laggar min dator?

Om jag var du skulle jag reseta till default och sen börja om från början där du inte sätter de högsta värdena från början, utan börjar kanske på hälften och sen sakta ökar för att se när det börjar hända.

Min magkänsla är att du petat på någon parameter som din prolle inte gillade.

Av beejac

Hur har du överklockat den? Dvs, vilka parametrar har du petat på?

Av beejac

Transport Fever 2 är himla mysigt!

Av beejac

Ni har ingen fotbollsplan i närheten med löparbana runt? En idé kan annars vara att åka dit vid lämplig tidpunkt då ingen annan är där för att gå i löparbanan.

Av beejac

Kan någon förklara vad som är så speciellt och stort med Raytracing och DLSS i Minecraft? Gör detta spelet bättre på något vis? Är genuint nyfiken så inte meningen att låta nedlåtande eller så!

Av beejac

Förlåt då jag är lite OCDig, men du menar 4790k och inte 4970k som står i rubriken va?

Av beejac

Känns ju inte som att det går särskillt dåligt för honom rent ekonomiskt sett till hans hus... Skvallrar kanske också lite om Nvidias marginaler de tagit ut på sina GPU:er.

Av beejac

Kan vara ett AB test kanske?