Inlägg

Inlägg som Vact har skrivit i forumet
Av Vact

@Nautilus011 Fast inget test, gjort av någon annan, kan ju någonsin säga om just DU kommer se/uppleva skillnad på 120-240, det är ju bara du som kan göra det. Därför bör ju det testas av de som har störst chans att faktiskt visa om det finns en skillnad. Personligen bryr jag mig inte om ett sådant test, jag vet svaret, men det skulle vara bra ammunition mot alla som påstår motsatsen.

Av Vact

The secret world har inte direkt lvlar även om man låser upp skills genom xp. Alla kan dock spela med alla, även i pvp, och låsa upp alla skills för en typ av vapen går rätt snabbt. Det är free to play även om det finns lite DLC för extra quests och nya småområden, dock inget "pay to win".

Av Vact
Skrivet av fark:

Sweclockers, kan ni inte bjuda in random medlemmar och hålla blindtest som reportage, jag är uppriktigt nyfikenen på resultaten mellan och inte att få se någon ev få stå i skamvrån, behöver ju inte ens lista namn utan person 1, 2, 3 osv..?

Random medlemmar? Testet bör ju rimligen bestå av personer som spelar på hög nivå annars är det ju helt meningslöst.

Av Vact
Skrivet av jOnÄTÄn:

Då gäller det att det är ett spel som pressar hela processorn hårt också. Är ju bra att veta så det är stabilt när man faktiskt nyttjar processorn. Ex kunde jag få min FX 9590 att gå stabilt i 5,2Ghz när man spelade world of tanks i flera timmar. Men skulle man använda alla kärnor fick jag nöja mig med 5 ghz.

Båda metoderna behövs, full load och pendlande vilket spel brukar innebära. Man kan sitta och räkna ut primtal i en veckas tid och sedan krasha efter 5min i ett spel. Full load och pendlande utsätter CPUn för olika problem.

Av Vact
Skrivet av anon270561:

Strunt samma jag har slängt skiten nu

Jag är dock intresserad om det verkligen är någon tillverkare som klantat sig så hårt. Med döskallar och vapen som kylflänsar så är väl inget omöjligt även om jag är skeptisk.

Av Vact

Vilket moderkort och grafikkort gäller det?

Av Vact
Skrivet av tvelander:

Märks flera inte varit med i FPS scenen länge...

Jo, alltid lika trökkul när "ögat kan inte se mer än 24fps"-gruppen kommer och påstår det ena och det andra för att de inte ser skillnad över en viss Hz.

Av Vact

Att använda 4 vanliga ord är ingen bra idé, men om du stökar till dom tillräckligt för att inte kunna användas i dictionary attacks så har du en bra blandning av båda världar.

Av Vact

Dra med honom till McD på stökigaste timmarna och fråga om det ser lockande ut.

Av Vact

FXAA? Det gör spel suddiga fast inte så suddiga som din beskrivning låter.

Låter som missmatch på upplösning TV/Spel.

Av Vact

Kört min 2600K på 4.5gHz med singletorn/1 fläkt i en massa år nu. AIO och monsterkylare känns bara för bökigt.

Av Vact
Skrivet av Bascule666:

Fina katter! Om du har lust att spendera lite pengar på något som kanske ger högvinst eller inget alls så skulle jag rekommendera Feliway syntetiska feromoner. Den vanliga varianten om katterna har problem med omgivningen eller Friends-varianten om de har problem med varandra.

För en vecka sedan var min gamla katt Zelda dödsfiende med min nya katt Kara. Pluggade in två Feliway Friends och en vecka senare är de bästa kompisar och ligger sked.

Jag hade dock ingen möjlighet att blindtesta detta så det är mycket möjligt att det hade gått lika bra utan dyra feromoner.

Har kört med vanliga sedan de kom hem men ska börja fasa ut.

Båda har haft en tuff tid, de föddes troligen som hemlösa och blev inlämnade först till polisen och sedan till katthemmet. Lilla My vågade inte ens gå ut buren på hemmet när de fick vara lösa, hon kom in som dräktig men var så rädd att hon inte kunde ta hand om ungarna ordentligt. Tjejen vågade sig ut lite men var fräs/panik rädd för allt och alla. De satt dock i samma bur och blev bästisar och har haft varandra sedan dess. De pussas och ligger brevid varandra varje dag. Är de ifrån varandra i olika rum för länge börjar de skrika tills de hittar varandra igen. Det är som sagt en bit kvar tills de är helt "normala" men de har båda gjort stora framsteg.

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/16716105_42071321...

Av Vact

M-atx, kör inga 3,5 eller 5,25, inget SLI/CF så känns som bästa storleken. M-itx vore det bästa om det inte var för kablar men det är bara för bökigt för att vara värt.

Av Vact

Mina två fd. hemlösa katthemskatter, Tjejen (som ska få nytt/riktigt namn) och Lilla My. Har bott hos mig i ett år nu och gått ifrån att ligga och skaka tänder i en bur på katthemmet så fort någon gick förbi, till att man får skeda med dom på soffan. En bit kvar tills de är helt sociala men det har gått över förväntan, speciellt med Lilla My (till höger).

https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/13305137_24020359...

Av Vact
Skrivet av Ohem:

@Bascule666: Vill verkligen visa bilder på Ebba men hon är förvånansvärt skygg så det är svårt att ta, snart 2 veckor sedan hon kom och äter samt dricker minimalt, till och med dagar där hon inte konsumerar alls. Har mat och dricka nära henne och vattennivån har inte direkt sänkts med tiden, hoppas inte hennes organ tar stryk av hennes rädsla. Vill försöka ha fysisk kontakt men är rädd för att det blir ruta ett.

Det är inget ovanligt att en katt gömmer sig i flera veckor, dock! en katt är inte lika tålig som en hund eller oss människor att vara utan mat, deras tarmsystem behöver konstant flöde. Äter hon alldeles för lite måste du göra något, ett alternativ är att smeta mat på hennes tassar, det tvingar henne att tvätta sig och få i sig maten. Prova servera räkor, skinka eller leverpastej under soffan, har de väl ätit ordentligen en gång brukar det släppa.

Rådgör med veterinär hur mycket/lite hon äter.

Vänta med att köra upp en blixt i ögonen på henne också.

Av Vact

Det finns ju google "forget me" men riktigt hur det fungerar vet jag inte.

Av Vact

Strunta i att använda deras automatiska nerladdare och ladda subsen manuellt istället så slipper du oroa dig för vad .exe egentligen må göra.

Kryssa ur "Use OpenSubtitles Download Manager" alltså så får du filen direkt.

Av Vact
Skrivet av Aldric T:

Det är ju det enda svaret man får från Bredband2 - "allt ser ok ut i vår ände". Det företaget har nog ingen teknisk support alls utöver en custom variant av Windows felsökningswizard.

Kör tracert mot en server du har problem med så kan vi se var problemet är.

Av Vact
Skrivet av warh0g:

Har du 1000 mbit upload med 100 ned? Det låter ju sjukt redan där, men skulle tippa på att din router inte klarar av den nya hastigheten som du har fått.
Vad har du för router?

Det där skulle jag vilja höra motiveringen bakom, varför skulle det ha något med detta att göra? Bara för han nu har 1000mbit upload betyder ju inte att det skickas mer data nu än innan.

Av Vact

Kör tracert på lite olika server-ip så kan du visa BB2 var felet ligger.