Inlägg

Inlägg som Vact har skrivit i forumet
Av Vact

35år

Spelar bara på PC numera men utan konkurrens i topp är

Zelda - A link to the past

Av Vact

MaxFPS/MaxGaming skulle ha fått min röst om de varit med.

Av Vact

Razer Naga, plastig, halvkass sensor och back/forward-knappar som knappt gick att använda, men 12st tumknappar gjorde den ovärderlig. Nu börjar det komma lite fler alternativ vilket är trevligt att se.

Av Vact

Kan alltid prova ändra Compatibility Settings i IE11, kanske räcker, finns under kugghjulet.

Av Vact

Mest spelat indiespel med oldschool touch, moderna AAA-titlar tilltalar mig ytters lite. För mig får det nog bli Satellite Reign även om det mycket beror på ens nostalgiska minnen från Syndicate.

Av Vact

Illamående har jag aldrig blivit men Dying Lights chromatic aberration tog väldigt hårt på ögonen, kändes som man hade synfel i flera timmar efter ett lite för långt pass med det spelet. Och fult gjorde det spelet också, jag förstår inte, jag har då aldrig varken direkt eller på foto eller film sett en 10cm regnbåge runt vartenda föremål, fullständigt horribelt. Motion blur, field of depth, View bob och allt som går att stänga av ryker direkt. Ursh.

Av Vact

För ett icke trasigt moderkort/mus/drivrutin- alternativ.

Låter lite som sensorn har problem med underlaget och resettar, speciellt när det händer då du rör musen snabbt. Har du ny musmatta, nött ner musmattan, nya tjocka skatez eller liknande. Får du samma problem med annan musmatta om du har en liggandes? I min jakt på den perfekta kombinationen mus/matta/skatez har jag fått liknande problem, t.ex "corepad-tjocka" skatez mot smooth metall har fått vissa möss att "Dö" i någon sekund.

Av Vact

Har svårt att tro att det är speciellt roligt att spela solo om man verkligen inte brinner för temat. Däremot att sitta halvseriöst med några polare på voicecom och försöka vinscha loss varandra när två ligger på taket och de andra fastkilade bland träd efter ett försök till genväg ner för en brant kan leda till mycket skratt. Spelet i mitt tycke är nog endast för dom som är riktigt seriösa eller riktigt oseriösa.

Av Vact
Skrivet av Flopper:

en av orsakerna jag väntat tills spelet är färdigt.
2 svårighetsgrader till,mer nivåer 75? samt mer innehåll med legendaries.
Ingen brådska har följt spelet till och från de senaste åren.

Jo, försöker att inte nöta sönder spelet innan det ens är klart

Av Vact

Än så länge tycker jag TQ är vassare än GD fast GD bli bättre för varje uppdatering som kommer. Det som gav TQ så mycket replay value var alla kombinationer av klasser man kunde göra och som nästan alltid fungerade riktigt bra. Med GD har jag svårt att motivera en enda dual-klass build, det kanske ändras om vi får lite fler klasser och lvlar. Det är ju bara early access nu så ska kanske inte döma för tidigt. Sedan saknar jag dom vackra miljöerna i TQ, nu har GD gått och blivit ett i mängden generiskt ARPG i dyster mörk miljö.

Av Vact
Skrivet av Kasken:

that wall...

Känns som om det kunde ha varit jag som skrev det där, in på alla detaljer. Sitter på win7 med Classic Shell för att få de mesta att se ut som i win98, usch vad onödigt överbloatad startmenyn började bli redan i XP. Trodde första videon jag såg på win8 var en parodi på något tills jag med förskräckelse insåg att det var på riktigt. Enkelt och rent ska det vara, all denna överdriva användarvänlighet leder bara till att allt blir användarovänligt istället.

Av Vact

Jag fick förklara vad packet loss var för en kille på internetleverantörens tekniska support...

Av Vact

Odyssey är bland det snyggaste jag sett men min röst går till Trädgår'n för kreativitet och nördighet

Av Vact

Hur kommer detta fördelas? Kommer det fördelas över de users vars videos man kollar på? Eller mer troligt att det bara tas in i en stor klumpsumma och smetas ut till alla beroende på views copyswede-stil? Är det det förstnämnda betalar jag gladeligen några kronor till de som skapar matrial jag tar del av, annars fördrar jag nog att stödja på annat sätt.

Av Vact

Startmenyn blev bloatad i och med XP.

Av Vact

Bäst
A Link to the Past

Nästan Bäst
FF 6-8
Xenoblade chronicals
Titan Quest
Dungeon Siege

Av Vact

Om du inte vill ändra för mycket på Minecraft men ändå ha massa nytt kan jag rekomendera dessa, dom jag kommer på lite snabbt på lunchen i varje fall Men om det är första gången du ska köra moddat är det nog enklast att hitta ett färdigt modpack som verkar vara det du letar efter.

Många av "industri"-moddarna är tämligen op, tidigare nämnda buildcraft är snarast gimp i jämförelse med Mekanism när det gäller att skaffa ores. Samtidigt finns det ju inget som tvingar en att använda allt i en mod, Mekanism utan digital miner och ore duplication är ju fortfarande en trevlig mod till exempel.

Biomes:
BiomesOPlenty
Highlands
ExtrabiomesXL
NetherX
Twilightforest
Mystcraft

Content:
Tinkers Construct
Thaumcraft
Chisel
Carpenters Blocks
Natura
Witchery
Metalurgy
JABBA
Project Red

Not enough items och Waila vill du nog också ha för att underlätta när du har betydligt fler items och recept.

Det finns också en hel del moddar som lägger till mer mobs, det kan dock vara lite struligt att få till vettiga spawnrates, men jag tycker det förbättrar MC mycket. Biomes och mobs är verkligen begränsat i Vanilla.

Av Vact

Efter behov (fps) och ofta i samband med något nytt spel man inväntat. Föredrar i regel låga inställningar i spel (Grafik behöver inte vara bättre än UT99 ) så antar jag kommer undan ganska billigt.

S3 något =D
GeForce 2
GeForce 4
GeForce 6800
GeForce 9800
GeForce 580
GeForce 780

Av Vact

Med tanke på att en piston består av plankor, sten, järn och koppar?(redstone) så antar jag det är en elektromagnet.

Av Vact

Vad är upplägget, Creative? Minigames? Skyblocks? Man hinner väl inte så mycket på ett par timmar i vanlig survival även om första nätterna brukar vara det charmigaste =D