Inlägg

Inlägg som andra94 har skrivit i forumet
Av andra94

Någon som vet eventuella rabattkoder man kan använda på Samsung 49:an?

Av andra94
Skrivet av Karazhan:

Någon som har koll på zotacs kort? Kan få tag på ett för 17700kr nytt

Inga fel på dom vad jag vet

Av andra94
Skrivet av Geckod:

Tja

Funderar på att skaffa en smart watch, vet dock inte riktigt vad. Finns så många olika.
Ända är väl att man vill väl ha en modell som släppts detta året så man har senaste hårdvaran.

Ska väl mest användas när man tränar (slippa mobilen) + när jag golfar (om det funkar att fylla i score card med den appen jag tänkt använda )
Spotify offline måste funka så jag slipper köpa till ett extra abb för klockan.
För delen är om batteriet varar länge men verkar bara som garmin har lite längre batteri tid.
Såg att de hade även lite klockor som är lite mer specifika för golf, vet inte om jag har nån nytta av det eller inte men kan ju vara en liten fördel.

Telefon har jag just nu en Xiamoi men kommer nog byta till en Iphone 15 när jag väl fått den.
Vet att Apple har klockor, men vill helst inte ha någon som är fyrkantig utan en som är rund så den liknar en vanliga klocka.
Tänker att jag köper ett 3:e parts metall armband sen bara, ser ut som det finns till de flesta.

Budget är väl runt 2-4k (tänker om de säljer ut några modeller på BF)

Samsung watch brukar finnas billigt o begagnat på blocket för folk får med dom till mobiler eller annat Viktiga är att du kollar så spotify offline funkar på klockan ifall du vill dissa mobilen

Av andra94

Quadro P2000 - 100 + frakt

Av andra94
Skrivet av eFoppa:

Haft Playseat Challenge, Evolution och Trophy.
Next Level Racing F-GT och nu F-GT Elite.
Challenge funkade som en första stol med G29 för att prova om man tyckte det va skoj. Evolution lämnade jag tillbaka efter att ha testat en kväll. Otroligt obekväm för mig.
Trophy däremot va en vinnare. Troligtvis den skönaste jag haft. Funkade okej med Fanatecs enklare loadcell även om det va viss flex.

NLR F-GT ger lite bättre Formula-position än Trophy men är väldigt mycket obekvämare. Flexade ganska mycket med loadcell-pedaler också. Lyckades till och med få en spricka i pedalplattan.

F-GT Elite som jag har nu är grym och väldigt stabil. Inte den absolut mest robusta riggen men tillräckligt för Heusinkveld Ultimate+ pedaler. Flexen är minimal och märks inte när jag kör.

Min rekommendation blir ändå Playseat Trophy om man vill ha en robust och bekväm rigg som funkar till det mesta. Är Formulaposition viktig och eller du funderar på att använda pedaler med högre tryck så är en aluminium-rigg att föredra. Det finns ju en uppsjö där. Jag gick på NLR lite pga jag kunde köpa från svensk ÅF (Inet).
Men du har ju Trak Racer från Simracesweden också som verkar bra.

Det blev en rigg från Motedi dvs rent aluminium och sen en CAD profil som landar runt 4000 och sen åternavänder jag min playseat stol

Av andra94

Redaktionen förbokar några exemplar och testar hoppas jag?

Av andra94

(ノಥ益ಥ)ノ ┻━┻

https://i.imgur.com/xrDL7ko.png

Av andra94

Annars kan det tipsas om att deshrouda kortet eller montera en aio, finns program som tillåter att fläktarna körs utifrån GPU temp

Av andra94

Corsair SF750 300 + frakt

Av andra94

Att just nvidia blir granskade när det kommer till molnlagring, kan det finns en o annan incitament från Microsoft/amazon och andra molnskapare?

Av andra94
Skrivet av Halldin:

Det är viss prestandaförlust att komprimera videoströmmen och baxa över, även ökat VRAM-användande vad jag minns.

Med 200-400mbps och av1 ska du nog inte oroa dig för mycket. DP alternativ hade gjort det dyrare

Av andra94
Skrivet av landmarks:

Hahaha då vet jag inte om jag VILL prova Jobbigt att inse hur mycket bättre det är och sen lämna tillbaka det nya. För mig är det mest svårt att rättfärdiga priset i relation till vad jag använder det till. Spelar nästan uteslutande Beatsaber och det rullar ju på fint även till Quest 2. Därtill investerat en del pengar i tillbehör, så som linsinlägg i min styrka (har glasögon), som skulle behöva köpas om igen. Lockande, men lite för mycket just nu

Men en jämförelse vore jätteintressant! Ska definitivt kolla på hur det ser ut med möjligheter att plocka in Quest 3 till redaktionerna och jämföra lite.

Sweclockers betalar "recensionsexemplar"

Av andra94
Skrivet av Hasson39:

Varför är det så att alla, alltid skyller på CDON när det är dom som varit dumsnåla och handlat från ett källarbolag med inga som helst omdömen eller bra rykten, men att man slagit till för att spara extra hundra? CDON är ju bara en marknadsplats. Jag skulle aldrig lägga så mycket pengar på ett okänt företag, speciellt när det finns en chans att man behöver utnyttja garantin framöver?

Trådskaparen som många andra har missat att CDON är en marknadsplats vilket dom ofta inte nämner i någon större utsträckning, UI:et gör det väldigt svårt o se vem som säljer och vad det innebär.

Av andra94
Skrivet av BaZZe:

Hallå,

Det är väl bara att ta en kort film med ett fungerande grafikkort i samma maskin visa att du startar maskinen och att allt kommer igång och syns på skärmen, stoppa sen in det andra och ta en film till som påvisar att datorn kommer inte igång och att skärmen inte ger något utslag och påvisa även att kabeln är korrekt isatt både med ström till grafikkortet men även mellan skärm och grafikkort.

Tror inte att det finns så mycket frågetecken efter det.

Jag har själv börjat filma alla mina grafikkort jag säljer och benchmarka dom en gång innan jag lägger upp dom just för att påvisa att den inte finns artefakter eller missljud med fläktarna eller liknande som kan påstås senare.

Glöm inte att även filma själva kortet för externa skador

Av andra94

Snor tråden lite och undrar vad folk har valt för riggar? Sitter just nu med en playseat alcantara men uppgraderar ratt + bas + pedaler till starkare saker (15Nm) och skulle behöva förslag? Kanske återanvända själva sätet på någon rigg?

Har en som säljer Next level racing F-GT rig lokalt och den kanske hade räckt?

Av andra94

xiaomi t700 från aliexpress eller mistore, billiga huvuden för ersättning och extremt bra byggkvalité. Körde Xiaomi Soccas innan som hållit ett riktigt bra tag men gick sönder när jag tappade den i golvet.

Av andra94
Skrivet av Halldin:

Är väl snarare att det inte är helt uppenbart hur många spel dom bidragit till:

https://www.androidcentral.com/gaming/virtual-reality/oculus-....

Korrigerar, dom KÖPTE upp alla spelstudios som hade någon form av succe och sedan antingen förstöre dom eller satte Quest Only taggen på spelen. Meta är en stor anledning att PCVR inte släpper större spel då dom helt enkelt gjorde allting Quest Exclusive, finns massor av nyhetsartiklar om det och även utvecklare som diskuterar hur dom blev behandlade mm

Av andra94

Men varför det inte fungerar via HDMI 2.1 har ingen uppenbar förklaring. En teori från Reddit är att korten har för låg kapacitet för Display Stream Compression-tekniken och därmed måste begränsa upplösningen eller uppdateringsfrekvensen

Varför då inte försöka nå ut till Nvidias representant för svar i frågan?

Och till er alla som undrar om att driva spel i upplösningen, man kan ha denna som ett mellanting och köra spel i säg 32 tum format i mitten, stream + extra mjukvaror på sidan och ex streamchatt på andra sidan. Det finns möjligheter för dom som vill ha en snygg skärm med massor av arbetsyta. Därav kan 240HZ läget vara högst intressant även om man inte kommer ha spelet i 240FPS med full upplösning.

Av andra94
Skrivet av ficklampa:

Känns som att problemet är lite att ingen verkar vilja satsa på att göra ”stora” VR-titlar, likt Alyx. Det mesta som jag sett släppas är typ 20 minuter långa upplevelser, som man säljer till fullpris. (Jag överrider lite, men det är så det känns.) Finns en del bra indie-spel som är lite längre, men inte alls samma budget. Känns snarare som att spelen stagnerat än hårdvaran.

Spelar ganska ofta Beat Saber, och tidigare Box VR, för någon form av cardio-träning. Kör ett CV1, som har sina problem tack vare de aktiva sensorerna. Men det kämpar på.

Allt köptes upp av META och sen har dom helt enkelt inte släppt några spel...

Av andra94
Skrivet av eXeem:

Provade lite FurMark 1440p

https://i.imgur.com/W6APnQD.jpg

596watt, agget på 750watt får jobba lite

Byt ut slangarna förfan! EK-ZMT FTW