Inlägg

Inlägg som nccish har skrivit i forumet
Av nccish
Skrivet av Aleshi:

Standardiseras VR-stöd? Eller kommer olika spel och program behöva lägga till stöd för varje enskild VR-teknik?
Tänker ifall man kommer kunna använda VR-glasögon från andra tillverkare till samma spel och program som med Oculus. :/

Ju fler som köper/förbokar desto fler speltillverkare kommer att stödja. Visst hade det varit bättre med standardisering men jag tror inte det kommer bli av, till en början iaf.

Av nccish

Finns där några bra guilds inom Daggerfall man kan gå med i? lvl 9 night blade atm.

Tycker för övrigt spelet är grymt kul. Mycket att sätta sig in i dock, även om jag spelade betan. Spelet flyter på bra på min rigg tycker jag. Spelar med allting på high och lyckas hålla 70+ fps i de flesta situationer @1440p.

Av nccish
Skrivet av Hattifnatten:

Jag tror numera på att han trollar. Inte en chans att detta kan vara legit.

Sett hans andra trådar? Väldigt konsekvent trollande i så fall!

Av nccish
Skrivet av Christoffer1989:

Vad jag har lärt mig av alla ljud trådar på sweclockers så finns det bara 2 katogorier, skit ljud och bra, där bra ljud är svindyrt.
Verkar inte finnas någon som vet vad ett mellanting är

Saken är väl den, att om man har lyssnat på "bra" ljud enligt din definition så har man svårt att tycka att mellantingen är mer än "ok". Men jag håller med dig, man måste in betala åtskilliga tusenlappar för att få bra ljud. Finns mycket fint för strax över tusenlappen!

Av nccish

Har aldrig provat on-ears från skullcandy så kan inte kommentera på dem. Dock är deras in-ears bland den sämsta skiten jag har varit med om. Gummi som färgar av sig, kablar som lossnar helt utan att ha blivit stressade och piss-ljud för pengen dessutom.

Till TS: Du är medveten om att ljudet på Youtube är hårt komprimerat va? Inte direkt en jättebra källa för ljud oavsett vad du personligen tycker!

Av nccish
Skrivet av Leedow:

Billigt, praktiskt taget gratis, för att rädda något ovärderligt kan vi väl alla hålla med om iaf.

Tycker det var extremt dyrt för privatperson. Dock är jag väl inte deras målgrupp med min söndriga externa med bilder från högstadiet på.

Av nccish

Blev först frestad att skicka in min gamla externa hårddisk för dataräddning då jag själv inte lyckats rädda den. Sen kollade jag vad det kostade och bestämde mig för skita i det. Jäääävlar vad dyrt det var!

Av nccish

Håller med ovanstående, MSI-kortet är nog mest prisvärt av de tre. Men köp det från inet istället för 100kr mindre och slipp frakten med fraktfritt för swec.
http://www.inet.se/produkt/5409856/msi-geforce-gtx-770-2gb-tw...

Av nccish

Tänk på att du har cache-belagt minne, dvs. minne som windows reserverar för användning när det behövs. Men iaf, jag hade lagt den där extra tusenlappen (ungefär va du hade fått ge för 16GB till) på något annat

Av nccish
Skrivet av IntruderCT:

jag måste ha fastnat i en fälla där mer = bättre :/ va blir skillnaden egentligen då när man har mer RAM?

Skillnaden? Icke existerande om du bara ska spela spel på datorn. Bildredigering, videoredigering och virtuella maskiner använder så mycket minne du ger dem, men mer än 16GB är overkill på en dator som mestadels ska användas för spel. 16GB tycker jag ändå är försvarbart idag om man har råd med det.

Av nccish

Ett modellnamn hade hjälpt.

Av nccish
Skrivet av Elektroman:

Funkar den där verkligen? När det luddet verkligen sitter fast på tangenterna? Plus att det är ganska trångt mellan tangenterna längst ner. Blir det verkligen helt rent? Hur många rengöringar håller den för?

Det tar bort det yttersta lagret men för att få det blänkande rent så krävs nog ändå tops och någon slags lösning. Dock så går den ju ner på djupet och kommer åt mellan tangenterna plus att det dödar bakterier!

Skickades från m.sweclockers.com

Av nccish
Av nccish

Nu har jag inte Telia så jag har ingen aning om hur det fungerar, men varför kan man inte göra bryggningen lokalt? Jag har gjort det på vartenda modem jag fått av BBB. Är Telias modem låsta på något sätt?

Av nccish
Skrivet av fieskmask:

Kanske finns dom som finner det intressant? Varför läste du ens artikeln om det inte intresserar dig?

Han kanske bestämde sig för att det inte var intressant EFTER att han läst artikeln?

Av nccish

När mitt börjar närma sig det stadiet så använder jag http://www.netonnet.se/art/telefon/mobiltelefonitillbehor/ovr... och vipps så är det rent (relativt till hur det var innan) och mycket mer hygieniskt. Brukar passa på att rengöra när jag t.ex. ska ta med tangentbordet på LAN eller liknande, annars blir det kanske en gång var tredje månad.

Av nccish

Kul reportage. Hörlurarna som Kingston släpper med Qpad är bara ett par Qh-90 med annan logga va? Förstår inte riktigt poängen med det!

Av nccish

Det är löst nu iaf. Det var min andra hårddisk som spökade (en som inte hade med klonandet att göra). Ändrade Sata-port på den så löste det sig.
Tack för alla svar!

Av nccish

Om du vill kunna köra över Netflix, youtube och typ SVT play från datorn eller plattan/mobilen så kan jag rekommendera Chromecast. Jävligt simpelt att använda, bara att trycka på en knapp på datorn och ändra input på TV'n så kan man Netflix där.

Av nccish

Kan ju tala om att det funkade MEN nu när jag har ersatt den gamla disken får jag "status: 0xc0000225" när jag startar datorn. Jag kommer ändå in i Windows på grund av dual bios (I guess?) men det är ändå störande. Någon som vet vad det kan bero på? Har försökt återskapa bcd'n men det fungerar inte av någon anledning.