Inlägg

Inlägg som Gainsgoblin har skrivit i forumet
Av Gainsgoblin

Du tror alltså på allvar att dom kör tightare timings på högre hastighet och medvetet kör lösare timings på lägre hastighet för att förvanska resultaten?

Här är ett exempel på hur det ser ut när man redovisar timings.

http://www.anandtech.com/show/10602/memory-frequency-scaling-...

Av Gainsgoblin

@Ruzikx: Det är dock bandbredd på minnena som brukar vara en bottleneck, du får gärna hitta något som säger något annat.
Du antyder också att DF har sämre timings på de långsammare minnena vilket vi vet inte stämmer i något fall.

Du säger själv att tillverkare skjuter Mhz i taket till kostnad av timings vilket är exakt vad @Aleshi säger.

Av Gainsgoblin
Skrivet av Bewise:

Inom vilka många områden har du sett bottlenecks?

Skickades från m.sweclockers.com

Nu skrev jag inte ett ord om områden utan bara att jag sett många memory bottlenecks i benchmarks. Här har du ett exempel
https://youtu.be/gYb0y8LNAVI?t=3m

Av Gainsgoblin

Skulle inte köpa minnen som är långsammare är 3000 MHz idag iaf. Sett alldeles för många bottlenecks i benchmarks.

Av Gainsgoblin
Skrivet av Marticus:

aa precis, i teorin. har haft 100/100 i 5 år, har aldrig varit i närheten. piratebay, av alla ställen, har jag haft snabbast hastighet hos, men inte ens hälften av taket på min anslutning.

Då vet du nog inte skillnaden mellan megabit och megabyte.

Av Gainsgoblin

Du bör nog sprida ut inköpen, brukar inte RX470 finnas för väldigt bra priser lite då och då?

Av Gainsgoblin

@SwedenVirre: Konstigt när jag tagit flera kontot till global helt solo, även med pistol.

Av Gainsgoblin

Som Rinosaur säger så är ni för dåliga helt enkelt, vinner man mer än man förlorar så kommer man ranka upp. Det är så enkelt.

@76FELIX jag gissar på att du inte vunnit 70 games i rad.

Av Gainsgoblin

Har du prövat sänka upplösning bara? Du har kort med 3,5 GB vram och försöker spela i 4k.

Av Gainsgoblin
Skrivet av WhiskeyBent:

Något i den stilen, går att tweaka lite grann https://www.inet.se/kundvagn/visa/10114357/

Hur lyckas man bygga ihop en intel burk för 20k utan en i7a? Det borde inte vara möjligt.

Av Gainsgoblin
Skrivet av Daemon:

Vet inte hur det är på den specifika telefonen men i min erfarenhet kan du låsa upp med PIN ifall du inte lyckas med mönstret på vissa telefoner, förhoppningsvis är det så på den.

Absolut inte, skulle ju förstöra hela poängen med skärmlås om man bara, kan byta simkort och sen komma runt det.

TS det är en full reset som gäller, du kan inte ta dig runt låset längre.

Av Gainsgoblin

Nu är ju aktier sjukt offtopic men det beror ju på vad du köpte till. Jag tror inte att den kommer gå under 11 iaf och den lär nog stiga ju närmare Ryzen släpp vi kommer. Blir Ryzen bra stiger den nog mer.

Av Gainsgoblin

@Thomaseron: Nvidia och AMD väntades också släppa något på CES, det kom ingenting intressant utan bara mer teasing.

Av Gainsgoblin

Jag var i samma situation men köpte ett par, freedom i slutändan för 990 på elgiganten. Fick hem dom idag och dom duger nog, sitter perfekt även när man hoppar runt som mest.

Av Gainsgoblin

@tiieempu: Spelet är otroligt väloptimerat, det är däremot inte anpassat för 4c/4t CPUer vilket jag inte ens tycker borde existera 2016/2017.

Av Gainsgoblin

@MyRus: Ja nog kan man köra utan granater också om man vill, spelet blir inte så kul att titta på däremot och relativt enformigt om folk inte har tid att göra taktiker och öva in granater.

Det är ju just det han verkar vilja.

Av Gainsgoblin
Skrivet av BM-Mods:

Nej men jag har kompisar som spelar seriöst och har spelat seriöst och alla dom vi ha nya maps. Vad skulle felet vara med att lagen skulle få lära sig lite nya tacs osv? jag ser det som något possitivt och skulle nog kanske ge mindre kända lag en chans att komma upp sig lite, då det idag är väldigt svårt att mäta sig mot NiP,Fnatic osv som har sina tacs så djupt i blodet att man inte kan ta dom.

Har man tävlat och suttit och torrkört strats i timmar så vet man hur orimligt det skulle vara att trycka in nya maps bara sådär. Dina kompisar låter som folk som spelat lite ESEA open typ.

Låter ju briljant, spela kartor som folk inte kan så blir det lite mer RNG och vem som helst kan vinna. Brukar bli riktigt bra för tävlingsspel det.

Av Gainsgoblin

@BM-Mods: Förstår du inte varför det är fel att pusha nya maps i ett tävlingsspel så är det ganska uppenbart att du aldrig spelat seriöst så den diskussionen går inte att ha.

Jo att den blivit mycket mer krävande märks, som sagt det är tydligt att det går mot en source 2 port snart. Nya models, maps som använder texturer och funktioner som är ghettomoddade in i source motorn osv.

Av Gainsgoblin

@BM-Mods: Skins är ju inget valve gör, majoriteten av skins gör communityn och valve lägger bara in dom i en låda och säljer. Varför skulle dom inte lägga den kvarten någon gång i månaden på det?

Hur menar du med uppdatera inferno för att folk inte kan spela den? För att den är mer komplex? Isf tror jag inte du förstår vad CS handlar om.
Pusha maps i ett tävlingsspel är efterblivet.

Av Gainsgoblin

Förstör vet jag inte, alla patches under hösten har ju varit positiva. Nya vapenljuden är väldigt mycket bättre om man bortser från nostalgi. Det verkar ganska tydligt att en source 2 port är på G så vi får se efter majorn.