Inledning

Även om storlekarna på SSD-enheter är på väg upp är det fortfarande mekaniska diskar som håller tronen för datalagring. Välrenommerade lagringsjätten Seagate är tungviktare på marknaden och levererar idag sin största enhet för konsumenter för test. Med inte mindre än 10 TB lagringsutrymme finns det både kapacitet och prestanda att hämta. Häng med när jag tar mig en närmre titt.

Ironwolf_10_TB_06.jpg

För de som är intresserade av mer läsning om vad som gör att Ironwolf lämpar sig lite extra för multi-disk-lösningar så som NAS-enheten i hemmet rekommenderas testet av Ironwolf och Ironwolf Pro av Testpiloten Hugo "Bl0m1" Blom.

Välkommen till SweClockers testpiloter!

SweClockers testpiloter är recensioner av och för medlemmarna i forumet. Erfarna datorentusiaster får tillfälle att på egen hand testa och dela med sig av erfarenheterna från de senaste produkterna i datorvärlden.

Syftet med denna typ av recension är inte att kontrollera varje specifikation, presentera mängder av testresultat och lämna detaljerade omdömen. Här får alla istället ta del av personliga reflektioner från tvättäkta entusiaster, alla med många års erfarenhet av högoktaniga datorkomponenter i bagaget.

Trevlig läsning – och glöm för all del inte att kommentera!

Om SweClockers testpiloter

Denna produktrecension arrangeras på uppdrag av Seagate. Uppdragsgivaren har inget inflytande över artikelns innehåll.