Inlägg

Inlägg som weewqw har skrivit i forumet
Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mrgoodcat
Vad fanns i intel-boxarna?

tröja, klistermärken, t-shirt, Windows 7 RC (HAH) samt vattenflaska.

Av weewqw

hämtade ut sex paket igår.
tre Intel-boxar, en samsung MP3-spelare, Paint 2 pro eller vad det heter,
samt en väska.

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Karate Taco
Vad är detta omslagspapper alla snackar om? Är det sådant som brukar ligga runt produkter man vanligtvis får? Är det i nån typ av förpackning eller är det en kartong med löst papper och thats it?

kartong med löst, brunt papper.

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av knoxz
Mitt ena paket väger 1.1kg och det verkar det bara vara en till som har. Hoppas det är nått värdefullt/bra då det är så få som fått den vikten på paketet.

Spännande!

jag har tre paket som ligger på 1,1kg, 1kg samt 1kg.

Av weewqw

Re: Föra över pengar (online)

Citat:

Ursprungligen inskrivet av id_hunter
Hej!

Ska sälja en datorkomponent på avstånd (ska skickas via posten).
Köparen ska nu föra över pengar till mitt bankkonto (handelsbanken).
Vilka uppgifter behöver jag lämna ut för att han ska kunna föra över pengarna till mitt konto?

Uppskattar all hjälp och tips rörande överföringen då jag är ny när det gäller bankkonton osv.:P

ditt namn + Handelsbankens bankkontonummer 4 siffror (clearingnummer 6000-6999) + 9 siffror (kontonummer), ej det numret som finns på det fysiska kortet.

Av weewqw

Re: Re: Re: Dustin Julklappar 2009- Den Stora Rapportera Vad Ni Fick Tråden...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joakim Ågren
Nja, jag vill inte berätta om alla de forum jag är medlem på eller frekventerar. Men jag kan i alla fall nämna Flashback där ett par medlemmar rapporterat. Kan ju förvisso vara så att de ljuger, men då jag vet några till på andra ställen så kanske de talar sanning.

Vi får hoppas...

inga paket har skickats.

Av weewqw

Re: Dustin Julklappar 2009- Den Stora Rapportera Vad Ni Fick Tråden...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Joakim Ågren
Japp så är det då första svarta dagen efter Julhelgen, så nu jobbar de för fullt på Dustin igen.

Har sett på andra forum att en del redan fått statusen Order på Väg vad gäller deras julklappar.

Så ni som fått julklappar (me included) rapportera här i tråden statusen på er order...

Samt sedan också era paketvikter när ni fått spårnummer...

Dags att spekulera nu vad det kan vara ni fått...

Sen naturligtvis när ni fått eran Julklapp rapportera och fota, så får vi se vad ni fick...

Tänk på att när ni tar kort, få med orderlappen, vad gäller julklappar så brukar Dustin skicka med en rosa A4 med sina julklappar.

Let the fun begin som man säger-...:D

vilka andra forum? (skicka PM om du ej kan skriva här=

Av weewqw

hm,

alltså. nu snackar ni om uttryck och termer som jag knappt bryr mig om, alltså.. det är säkert viktigt osv för VERKLIGEN inbitna personer, men jag är inte lika insatt i denna bransch (än!) som ni är.

tycker ni jag skall vänta, eller hur skall jag agera? jag hittar INGEN info om EP-2, när den lanserar och vad priset kommer att ligga på. men personligen tänker jag inte betala mer än 9000 kr, så om det är högre än 9k så är det tack och hej.

Lumix GF-1 är ju hyfsat ny, vilket är fint. att jag också har sett hur den används i verkliga livet (se tester i första inlägget), ger mig också en bild att kameran verkligen är stabil och ger kvalité för pengarna. att den också är bra som filmkamera (720p) samt tar bra bilder gör det hela till en våt dröm.

jag åker, som jag nämnde tidigare, till New York om en månad - är det bättre att köpa kameran där? tjänar jag några kronor på en sådan affär?

men jag kan givetvis ändra mig, precis som alla andra.

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SUMITOMO
Kan du inte framföra dina åsikter på en seriösare nivå än att kalla folk jävlar idioter
tycker jag du skall hålla käften eller inte besvära dig med att gå in i tråden.

grejen är ju att det är just vad det är, ett gäng idioter som inte förstår ett jota, som tjatar och beter sig allmänt konstigt, så jag beklagar mitt ordval - men det är befogat.

Av weewqw

MEN era jävla idioter, jag blir så fruktansvärt jävla trött. Seriöst.

Det har varit samma jävla visa varje år (att man har fuskat, folk har fått flera klappar osv), och varje år har Dustin löst detta med bravur. Orka sitta och spekulera och sprida massa nonsens. Orka att man håller på och skvallra" till Dustins representanter på forumet, hur gamla är du/ni, fem? De har koll på läget, tro mig.

Håll bara käften och invänta vad som kommer i paketen.

OK?

(ber om ursäkt för språket, men nu får det fan vara nog. jag tar gärna en varning för mitt otydliga språk, men jag orkar seriöst inte mer konstiga inlägg osv.)

Av weewqw

men era dumma jävlar.

igår var det OK, med tanke på att man hade till den 25/12 att godkänna ordern (vilket var just igår), men efter det, som typ nu, är ju bara galet dumt gjort eftersom det är 26/12.

lyckat.

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mathiasss
Börjar tror det jag också. Jag har också varit med i tre år utan att ha hört ett ord om någon vinnare.

jag har också en känsla av det, namnet ser så påhittade ut (ibland skriver man det litet och ibland stort, dvs. så snabbt som möjligt) och jag hör aldrig någon vinna på dessa saker.

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dumbo
GF-1 har ju ingen riktig sökare, vilket jag tycker är väldigt synd, då det annars verkar vara en väldigt trevlig kamera. Om man är ute efter en liten kamera skulle jag hellre titta på någon av Olympus DSLR:er. Även dessa har ju dock mindre sensor, precis som GF-1, vilket gör att de ligger ca ett steg efter i ISO-prestanda och även att man måste ha ett steg ljusstarkare objektiv för att få lika kort skärpedjup, jämfört med motsvarande modeller från Nikon/Canon/Pentax/Sony. Om detta är nackdelar som spelar någon roll beror ju såklart på vad man tänkt sig fota. Men visst, även om Olympus DLSR:er är små och mindre än de från andra tillverkare så är de ju lite större än GF-1.
GF-1 är ju dock ändå lite stor för en ficka och ska man ändå ha en väska med kameran i så ser jag inte riktigt varför några cm hit eller dit skulle göra så står skillnad.

jag har ärligt talat inte varit så förtjust i sökaren, och eftersom kameran främst kommer användas till filmande, så tror jag knappast att avsaknaden av sökaren är vad som bekymrar mig mest.

någon som har exakt datum på Olympus EP-2 samt vad är den stora skillnaden/skillnaderna gentemot GF-1?

åker dessutom till NYC i februari, så det är tänkt att jag skall inviga kameran där med allt som finns att fotas, och kanske köper jag den där, förutsatt att jag tjänar några kronor på det, men är det krångligt? tänker på garantin.

Av weewqw

detta problem med fuskande osv har aldrig varit ett problem tidigare år (trots att det var BETYDLIGT enklar att fuska då), så jag tror inte det är något problem i år heller.

sorry.

Av weewqw

Lumix GF-1 - någon som har/testat denna?

AJ.

trots att jag är typ sent ute, drygt tre månader sedan manicken lanserades, så har jag hittat en kamera som passar mig GALET BRA.

under mina tidigare år har jag haft en D200 och D300 med värsting objektiv - dessa är ju från Nikons sortiment, och givetvis är det bra skit. men för mig är dessa alldeles för stora, dyra och konstiga. och det kändes hela tiden att jag ej hittade den här rätta känslan som krävs när man fotograferar och att jag såg det som ett orosmoment.

därför har jag hittat en kameran som bör passa mig mycket BRA, nämligen Lumix GF-1. är det någon här på forumet som har denna manick, eller som har testat den? dels är den fruktansvärt snygg, dels är den ganska billig (8900k på Dustin med 20/1,7) och dels ger den GRYM prestanda när man filmar. det är just till film jag kommer att använda den.

enkel och bra kvalité som fan, det jag behöver.

test med film: http://craigmod.com/journal/gf1-fieldtest-video/
test med bilder: http://craigmod.com/journal/gf1-fieldtest/
priser: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=490482

Av weewqw

någon som fick?

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xallrons
Om jag inte missminner mig, så kom någon lurig jäkel på hur man kunde välja vilken vara man skulle få betala 0:- för, vilket betydde att man kunde välja vilken vara som helst, sen vet jag inte om dessa fick sina julklappar

det stämmer inte.

Av weewqw
Citat:

Ursprungligen inskrivet av xallrons
Fick du ipoden seriöst eller genom hacket/fusket?

och jag fick också en iPod utan hacket eller fusket, det har alltså ingen betydelse - det är slumpen som avgör vad man får.

Av weewqw

heh, har en polare som jobbar hos kundservice hos Dustin, och han fick ett mail som sade att man ej skall ge någon support på ett visst "erbjudande", och man kan ju undra vad detta är för något. enbart idag, och som bara gäller under morgondagen. hmhm.

det där den pajasen skrev är ju bara för att vilseledda alla andra. det är ju numera en tradidtion och ger mer godtycklig PR åt Dustin än negativt + Dustin behöver nog bli av med lite saker i år för att gå i kapp med resultatet.

god jul.

Av weewqw

ingen som fler julkalendrar där man kan tävla och vinna priser?