Inlägg

Inlägg som eLEMENT:: har skrivit i forumet
Av eLEMENT::
Citat:

Ursprungligen inskrivet av perost
Finns det inte en knapp för det? På min Zepto 6024W så slår man av och på musen med fn+f6, det borde finnas något liknande på din tycker jag. Leta efter en ikon som ser ut som en hand och fyrkant på tangentbordet.

finns tyvärr ingen sån knapp. har testat att ta bort drivrutinerna men den lägger in de igen efter man startat om datorn utan att kunna göra ngt. otroligt störigt

Av eLEMENT::

Inaktivera touchpad på 3415W

Som Rubriken lyder . Kan man inaktivera touchpaden på min Znote 3415W ? Googlat lite men kan inget hitta. Detta är enormt störande då ja bara skriver eller spelar. Kör me vanlig musm så ja behöver inte touchpaden. Snälla hjäälp!

Av eLEMENT::

Ok men ja har inte märkt av något sådant ännu. Men det tar ingen skada då? Ren logik säger att de inte gör det tycker jag.

Av eLEMENT::

Saken är den att den får in mindre ström än vad den får utav Zeptos nätadapter. Spelar det så stor roll om om strömstyrkan är 0.3A mindre? Och nej jag har inte sagt att jag kör med en annan nätadapter. Har dock ringt och sagt att min e paj så dom ska skicka en ny som e påväg

Av eLEMENT::
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill

Vår före detta spis var vit en gång i tiden, sen vart den lite svart och oanvändbar.

heheh låter bra de!
kollade morsans nätadapter till hennes dell. Den hade output: 19V , 3.18A ? så ja testade å de funkade. i början fungerade de sådär. ville inte ladda batteriet fullt men nu efter lite användning så verkar de funka. batteriet tar väl inte skada av de? OBS! bara temporär lösning!

Av eLEMENT::
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
Högst troligen fick ni en stark strömspik som kortslöt laddaren som ledde till att proppen gick. Eran elleverantör ska då ersätta skadan, om du inte vill ta det på garantin.

Har ni någon aktiv elmätare som loggar alla såna händelser? Det är riktigt bra att ha om man vill kunna se vems fel det är. Har ni ingen så får du ta det på garantin.

[edit]
Kopplade du inte ur laddaren innan du bytte proppen? Den kan ha fått en "chock".

Tror inte vi har ngn elmätare som loggar sånt. Spelar ingen roll. hur som helst så ska ja klippa sladden å skicka en bild på den till zepto så skickar dom en ny. troligen söndagsbilaga som ja fick. Tack ändå för svaren!

Av eLEMENT::

Nätadaptern dog efter 5h

Fick hem min Zepto Znote 3415W igår. Efter ja suttit å installerat XP på den å fixat in alla grejer så går en propp i huset. Tur att man har bärbar sa ja å springer ner å fixar de. När ja kommer upp igen märker jag att batteri-indikatorn inte lyser på laptopen.
Har nätadaptern pajat lr va e de frågan om?? Har testat olika vägguttag så de e inte de. 20% kvar nu så ja har inte så mkt tid.

Av eLEMENT::

funkar den inte på msn ? eftersom de bara e drivers så är det väl ingen mjukvara som man får till. Får min 3415W nu i dagarna:D LÄNGTAR!! hehe

Av eLEMENT::
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fredrik2k4
Zepto 3415, drömmer fortfarande mardrömmar

haha varför?

Av eLEMENT::

hur länge har du haft den? du skrev juh innan att den inte hackade i början? tippar på damm i flänsarna

Av eLEMENT::

Zepto 6224W är väl en av de mindre Zeptolaptopsen. Så dom har väl en tendens att bli ganska varma. 3415W är juh ngt större och därmed lite svalare. Kanske ha fel men de va bara en tanke

EDIT: Tänkte me på, har du dammat ur den? finns lite skruvar under så man kan ta bort fläkt, fläkgaller. Där de brukar fastna myckt skit. Läst mycket och gallret är tydligen väldigt smalt så de fastnar mycket damm.

Av eLEMENT::

Kan de inte va så att dom på Zeptoexperten menar att dom inte har support för Win XP på deras laptops? Har själv beställt en Znote 3415W som ja ska ha i lumpen. Hoppas man bli nöjd!

Av eLEMENT::
Citat:

[i]

En kompis stationära med Radeon 9800 klarade inte ens det utan lite lagg.

Sen beror det ju självklart på ens inställningar. [/B]

skulle vilja påstå att ett 9800 kort inte e så speciellt vasst! de e väl ca 3 år gammalt?!

Av eLEMENT::
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fraggel
detta kör jag på min asrock planka med 165 och vmod på luft.

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=214043

fett najs! men hur pass bra e dina minnen da? ja har vara vanliga corsair VS.
verkade som du ställt ner frekvensen på minnena rejält. dom låg juh bara på 172.5mhz???

Av eLEMENT::

funderar me på att köpa opteron 165an. men fungerar min voltmodd (1.55V) fortfarande me den nya cpun? hoppas ja får upp han i 2.7ghz. kör min 3000+ i 2.6ghz nu. har juh samma minnen å mobo som bolibompa

SV: grejen e den Lestat att ni har inte samma mobos. du har den nyare brädan. ser de ut som.

Av eLEMENT::

kan också va så att spelet inte känner igen just CPUn å då tror att den inte e kompatibel. funkar fin fint ändå för mej med min klockade 3000+ venice

Av eLEMENT::

Värdesätta min burk

Hur mkt pengar tror ni man kan få för min lilla burk. (Se sign nedan) har även ca 400gig HDD, dvdbrännare, zalmankylning på CPU å GPU

Av eLEMENT::

gött.. pallar inte köpa ddr2 minne. har redan 2gig pc3200. hoppas dom pallar det. hur fungerar de å klocka den opteron 165 med boxade fläkten?? ngn som testat? har iofs min zalman alu/koppar fast den boxade e kanske bättre om de va heatpipes på den

Av eLEMENT::

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=337087
varför inte denna. lr e opteron bättre?

Av eLEMENT::

ok men har inte så mkt pengar. Tror ja köper en X2 939 då. kostar bara en tusenlapp på komplett. finns dom ngn annan stans?