Inlägg

Inlägg som Dreadlock har skrivit i forumet
Av Dreadlock
Skrivet av Umbrellas:

En total myt: https://thegrayzone.com/2019/12/21/china-detaining-millions-u...

För övrigt så stödjer USA just nu Saudi Arabien som i sin tur brutaliserar miljontals i Yemen. Sanktioner mot Irak under 1990-talet dödade över 500 000 oskyldiga civila. Jag baxnar varje gång Kina utpekas som en brutal regim när USA är 10X blodigare. Hjärntvätten USA = bra & Kina = dåligt sitter extremt djupt i många svenskar.

Skulle säga att det omvända trummas av MSM där roten tillbdet mesta varit USA i allmänhet och Trump i synnerhet.

Skiter i vilket land telefonen kommer från eller vilket OS den kör så länge alla viktiga appar finns och de funktioner som attraherar mig (kamera, skärm, batteritid) är top notch.

Av Dreadlock

Lysande att du fick ordning på det.

Av Dreadlock

Nu vet jag att du ville köra på egen server men jag vill kort slå ett slag för HiKvision kamerorna i kombination med en Synology som kör surveillance station. Funkar som en smäck. Kör 6 kameror (4 ute och 2 i garaget). Synkningen vid rörelse är skitbra - man kan följa med i olika vinklar. Helt underhållsfritt och står bara och tuggar.

Av Dreadlock

Produktchef inom telecom 39 år

65700 brutto, valfri telefon och dator, 6 veckor semester ingen övertidsersättning

Av Dreadlock

För många år sedan jobbade jag stenhårt med att få en phase-shift kylning på plats i ett Lian-Li chassi inför Dreamhack. Slutprodukten vägde över 70 kilo - så att också släpa med en Sony Trinitron monitor kändes överväldigande. Så jag monterade en 15" TFT på baksidan av moderkortsplåten för. att skapa en klumpig, kompressorkyld "iMac". Allt var frid och fröjd tills jag märkte att moderkortet buktade lite av evaporatorn, så jag skulle "bara" borra ett hål i plåten så jag kunde gänga en infästning av en moderkortsdistans.... Drog borren tvärs igenom plåten och tft-skärmen.

Av Dreadlock

Det är inte så att de håller pengarna bara - dvs ingen betalning utan bara hold?

Ja, står det debit på kortet kan de vara kinkiga med det, och är ni i behov av fler förare än dig som kortinnehavare får du betala för extra förare. Brukar kosta runt $12.99 eller så.

Är det Alamo ni hyrt på som du skrev kan du kolla om du hinner registrera dig som "Alamo Insider" - deras medlemsklubb vilket (iallafall innan) gav free additional driver. Nackdelen är dock att checkin kiosks inte fungerar med Insider, så du kommer behöva stå i kö ändå.

Av Dreadlock

Kul idé men svår att genomföra i praktiken tror jag. Oftast nyttjas begränsningarna i anslutningsmetod / infrastruktur snarare än policing funktion i nätet.

Av Dreadlock

@trollhattan: jepp - den som står to tv

Av Dreadlock

Black screen of death XBONE

Har haft min Xbox one sen fallout 4 kom ut, men på sista tiden sporadiskt använd. Skulle byta möbler i mitt gaming-rum, och när jag kopplar in den får jag bara svart bild på HDMI ingången på tvn. Testade någon av de andra konsollerna med samma HDMI-kabel på samma HDMI-ingång och då blir det bild.

Har provat att stänga av och sedan hålla inne eject+power tills andra pipet hörs, men ingen förbättring.

Har den helt enkelt packat ihop, eller finns det fler hemliga trick att ta till?

Av Dreadlock

Stämmer, finns ej möjlighet att göra det om du skall ut genom App Store. Jag föreslår att du kontaktar deras developer support och diskuterar ditt case.

Av Dreadlock

Vet att de uppdaterat appen efter problem med just Paramount, är du på iOS eller Android?

Av Dreadlock

37 år, produktchef inom telekom 62000 brutto.
Förmåner:
Flexibel arbetstid
Årsbonus
Löneväxling
Aktieprogram
7 veckors semester

Utbildning: Civ-ing datorteknik.

Av Dreadlock

Jag ser det snarare som att sättet batteriet blev designat pga hur Samsung byggt telefonen, gjorde tillverkningen av sagda batteri betydligt svårare med mindre felmarginaler vilket gör att två kontrakterade tillverkare misslyckas.

Tycker ändå det skötts helt okej, jag har inte tagit bort dem från potentiella tillverkare av min nästa telefon

Av Dreadlock
Skrivet av Paddanx:

Litium batterier har ju alltid varit farliga i fel sammanhang, sits. Men jag tror att marknaden är "stora boven" här. De vill ha 4000mAh i något som är som en post-it lapp.

Skulle snarare säga att det är samsungs sätt att tolka marknaden som är boven här - marknaden vill hellre ha 4000mAh i något som är 5mm tjockare än a) 4000mAh som börjar brinna eller b) 3000 mAh som man slimmat ner 1 mm hit eller dit

Ok, jag orerar lite - men jag tror de flesta av oss hellre tar en liten tjockare lur mot bättre batteri....

Av Dreadlock

Kul med lite bilder från resan som inte är rena reportage från mässan, men Stratosphere är verkligen det sämsta hotellet "på strippen". Hoppas ni inte gick mer norrut för där blir det shady på riktigt...

Av Dreadlock

25 dollar för 20 timmars spelande - och ett 1060 kort kostar vad? 3 papp? Dollarkurs på 9 spänn-ish - vi säger 240 spänn för 20 timmar. 250 timmars spelande sen är det jämt skägg.

Jag kanske lirar i snitt 5 timmar i veckan så på 1 år hade jag betalt mitt 1060 - vilket kanske är då man vill uppgradera.

Absolut i dyraste laget, men jag förstår hur de räknat på priserna.

Av Dreadlock

Om en operatör skulle tillåta användning av sina egna tjänster utan att det räknas mot data-mängden, hur skulle det funka i sken av hela denna diskussionen? Tänkte Tre fick ju skit för att låta vissa musiktjänster ingå men inte andra - om telia skulle tillåta sin Play+ men att däremot netflix och hbo räknas?

Av Dreadlock

Jag drar till med Lawnmover man på PC.

https://www.youtube.com/watch?v=C0w5HXnvWnQ

Jag hade praoat i stadens enda datorbutik, och eftersom detta spelet hade klipp från filmen kördes demot om och om igen i butikens skyltfönster. När jag slutade fick jag ett exemplar som present från butiksägaren, och jag hade ingen som helst aning om hur i hela helsike man skulle spela. Total. Skit.

Av Dreadlock

Kan inte annat än hålla med att det var högt, men skönt att du fick ordning på det.

Av Dreadlock

Antagligen skärmar.

Men nej Sweclockers -jag tänker inte stänga av AdBlock. Sorry.