Inlägg

Inlägg som Dreadlock har skrivit i forumet
Av Dreadlock

I syfte att korrigera de felaktigheter du upprepade gånger tar som sanningar. Du förstår verkligen inte problematiken här?

Av Dreadlock

Att jag vet om webnallen är nog till stor del pga bjorn3d, men så har man ju hängt här i snart 10 år - så ett och annat har passerat förbi glasögonen Men låt oss lämda det därhän, och koncentrera oss på topic. Ville bara säga att jag är ett fan

Av Dreadlock

Ja, och tråden är låst då vi inte skall diskutera dig som person utan snarare hur ditt företag går vilket är det som är intressant för konsumenten. Sen att du gång på gång uppvisar att du inte klarar att sköta de regler vi har uppsatta är inte mitt fel eller någon annans utan renderar i åtgärder även om du råkar representera ett företag. Du är inte utsatt för något - du har valt att sköta dina kontakter med sociala medier på ett sätt och det får du gärna fortsätta göra, men när det kommer till rena felaktigheter och lögner kommer vi fortsätta besvara och bemöta dem oavsett om du känner dig förföljd eller inte. Så lyd nu det råd du fått upprepade gånger och koncentrera dig på din kärnverksamhet, dvs att driva din butik istället för att göra dig omöjlig på alla forum du hittar till.

Skillnaden mellan vad som skrivs här samt på minhembio och det du håller på med i din blogg är att vi för en saklig diskussion där du enbart kommer med märkliga uttalanden och anklagelser utan någon egentlig grund. Vi kommenterar och ifrågasätter ditt beteende - du tar inte till dig utan gör det bara värre och så länge du fortsätter med dina uttalanden kommer vi att bemöta dem, här, på minhembio och varhelst du nu skriver dem.

Det handlar inte om hot och du behöver inte alls skrämmas till tystnad - det är där polletten liksom inte trillat ned. Vi bemöter det du påstår - du hittar bara på. Däremot är hot precis vad du sysslat med sedan dag 1 på forumet och är också orsaken till varför det har gått som det gjort.

För er andra handlar det alltså om vad som är sagt och gjort på minhembio.com med följande efterspel.

Av Dreadlock

Som vanligt får vi inga som helst svar på de konkreta frågor som framställs vilket iofs inte är direkt överraskande. Jag kommer inte vidare kommentera Sege Imports agerande då det finns att beskåda på minhembio.com utan kommer på detta forum enbart bevaka våra intressen.

Av Dreadlock

...efter det att ni blev avstängda - den delen glömde du.

Av Dreadlock

Tror han åsyftade Sege själva iofs.

Av Dreadlock
Skrivet av SEGE IMPORT:

Du kan väl höra med Jonas Bonde om vi ska lägga ut informationen om ett viss telefonsamtal (högtalatelefon) där vissa saker sades högt och tydligt inför publik.

Men, du har nog inte befogenheter att ta det beslutet att vi ska i nuläget lägga ut den infon på det här forumet.

Ha nu en forsatt trevlig kväll samt sluta med att försöka löjliggöra/förfölja SEGE IMPORT

SEGE IMPORT

Om du har en schism med Jonas, är det inte bättre att du då försöker reda ut det med honom som de facto inte längre har något med forumet att göra än att bete dig på det sätt du gör?

En annan intressant observation är att du ber Squeeze att sluta försöka förlöjliga och förfölja ditt företag gör exakt samma med vårt i form av bloggar, foruminlägg osv. Så koncentrera dig på din kärnverksamhet och låt konceptet med sociala medier vila ett år eller fem.

btw, björn - hur blir man hedersmedlem - och du är väl webbnallen björn?

Av Dreadlock

Jag koncentrerar mig alldeles utmärkt, men med din koncentration verkar det sämre. Jag har gång på gång bett dig om dina "bevis" men lika många gånger har dessa uteblivit och istället blivit ersatta med någon pinsam ursäkt till anklagelse på din blogg. När inlägg döljs, tror du verkligen vi raderar något, för det gör vi inte så du kan spara ner hela forumet om det så anbelangar dig - det är ändå inget sensationellt.

Det jag säger är påhittat är just påhittat då jag gått igenom samtliga inlägg skrivna av den berörda moderatorn såväl dolda som publika och det finns inget som helst fog för det du påstår, oavsett vad du har sparat ner.

Intressant är den retorik du åter använder åter är på gränsen till passiv aggressiv vilket sällan är ett smickrande drag från en näringsidkare där jag som potentiell kund numera gör bedömningen var jag vill spendera mina surt förvärvade slantar baserat på vad jag läser på forum. Jag förstår verkligen inte vad det är du vill uppnå i dina idoga försök att svartmåla vårt forum, och det hjälper inte att du hoppar över till Sweclockers - som du ser har jag varit registrerad här rätt länge..

Av Dreadlock

Underbart, samma citat här också och nu passar jag på att göra ett uttalande:

Minhembio har gjort precis vad du säger att vi skall göra - dvs koncentrera oss på det vi är bra på, i detta fall hålla modelleringen på en korrekt nivå och inte tolerera skit från medlemmar eller företag som försöker diktera villkoren. Som man bäddar får man ligga, eller som man säger på andra sidan pölen "karma is a bitch".. Tyvärr har det inte gått så bra med påhittade anklagelser mot moderatorer, hot om något vi inte riktigt vet vad det var samt försök till att svartmåla oss på er lilla blogg men vi önskar dig lycka till på detta forum istället.

Av Dreadlock

1/10 på toivo - 0 koll på honom även om jag hängt här bra länge...

Av Dreadlock

Fine, jag kunde på något sätt åtminstone förstå avgiften på blank media, men när de skall börja ta betalt för usb och diskar... nej - direktimport blir det som gäller för dessa produkter ifall detta går igenom.

Av Dreadlock

Jag funderar bara på vad pixmania får ut av att sälja saker till televaruhuset för lägre belopp än de själva tar ut i butik, för att låta televaruhuset ta in vinsten?

Av Dreadlock

Tack kära människa bakom detta företag för att du visat vart jag inte skall lägga mina surt förvärvade, skattade slantar någonstans inför jul. Ta denna checklista som en liten för tidig julklapp från mig till er - läs den och begrunda medan ni väntar på tomten.

1) Se till att ha en ordentlig webbsida. Er webbsida är ert varumärke, ni är ert varumärke. Ert varumärke är allt. Om man har problem med att stava finns såväl elektronisk som manuell stavningskontroll att tillgå. Det ger inte ett seriöst intryck att stava fel på en officiell sida.
2) Om ni någon gång blir bemötta med kritik på ett socialt media så som sweclockers eller minhembio - reflektera varför kritiken eller frågeställningen uppkommit. Tänk er in i användarnas och konsumenternas situation och ge dem vad de vill ha - alla är rädda att förlora pengar så varför inte bete sig lugnt och sansat?
3) Spela aldrig, aldrig aldrig ut rasistkortet. Det spelar ingen roll hur kränkta ni känner er, men att ens överväga att uttala det gör att jag aldrig ens vill spendera en enkrona hos er.
4) Hota aldrig att polisanmäla någon, inte minst då förtal av företag inte faller under svensk brottsrubricering och därför aldrig kan leda till åtal. Om en oförrätt är begången - lös problemet men inte på ett forum.
5) Namedroppa aldrig. Jag, ursäkta språket, skiter fullständigt i vilka företag ni levererat till innan - är jag misstänksam så är jag. Sen att de namn ni radade upp inte smällde högt i min bok samt att ni avslutade namnkavalkaden med regeringsmän gör det hela så mycket tunnare.
6) Inse vilken marknad ni agerar på och se hur kameraexperten lyckades förra året innan ni uttalar er om hur paranoida människor är att ni skall vara bluff. De hade bred mediaexponering med annonser i flera etablerade facktidningar och nyhetskanaler.

Är ni genuint äkta - grattis ni har fått ert stålbad - men baserat på ovan 6 punkter kommer ni aldrig se ett öre av mina besparingar.

Av Dreadlock

Vi kommer vakna till ett annat land imorgon

Av Dreadlock

Alla dessa länkar till inet i alla trådar? Wtf?

Av Dreadlock
Skrivet av Stealthbomb:

Intressant artikel, lärde mig flera nya saker. Jag tycker prisjakt borde implementera ett nytt/till sorteringssystem där man kan välja "säkert köp" eller liknande. Att de sorterar med lägsta pris är som nu är som uppgjort för lurendrejeri. Alternativt ge krav på x antal omdömen innan webbshopen i fråga hamnar på listan. Även leveranstider borde man kunna lägga till bland omdömen, och få ut en median eller snittvärde på hur många dagar det tog för webbshopen att leverera.

Eller så handlar man bara av 'de stora' och slipper oroa sig.

Problemet ligger i att det inte är olagligt att ha leveransförseningar och vad skulle hända om prisjakt flaggar en butik som opålitlig när det i själva verket endast handlade om att en leverantör till butiken i fråga hade leveransproblem på vissa artiklar? Ryktet som bluffbutik är nog svårt att tvätta bort.

Av Dreadlock

Finns det något liknande för 11" airen?

Av Dreadlock

Skall inte vara dryg och tråkig, men bilderna var väl inte något att bli upphetsad över direkt?

Av Dreadlock

Lite märkligt att du inte gillar att folk pratar om din firma när du inte vet om det när du gör exakt samma sak själv på facebook? Skall du inte uppdatera där och förklara varför dina omdömen blev raderade?

Av Dreadlock

Det är inte 24p som gör att du får tearing... det är för att du inte splar upp filmen i rätt hastighet. Så nej - varför hjälper 100hz som är en jämn multipel av 50Hz dvs PAL-standard, INTE 23,976Hz...