Inlägg

Inlägg som ZooiK har skrivit i forumet
Av ZooiK

Jag har ett annat drygt fel på Spotify på mobilen (datorn funkar klockrent) på min Samsung Galaxy S21 FE 5G (yaddah yaddah) och det är att efter man inte använt appen på några timmar och startar den igen så gnäller den hela tiden att den inte har internet (ved felmeddelande banner "No internet connection) och jag måste döda appen och starta den igen. Hjälper inte att låtar är sparade eller liknande, den bara tvärvägrar kolla igenom menyer osv också.
Skitsamma om man har WiFi eller 5G.

Det med undantag gjorde man sen dag ett då jag också upplevt pause osv när man lyssnat, särkilt på podcast när man snabbar upp uppspelningen.

Aja, räknar inte med en lösning men tycker att Spotify appen har blivit buggigare och buggigare sen 6 månader tillbaka. Kanske för man bytte lur och fick ny version av Android 11 vs Android 9 som man hade på sin Galaxy S8+.

Av ZooiK

Äkta bror!

Av ZooiK

Ska bli väldigt intressant vad detta kan göra med maskininlärning och om det kan kriga med Nvidias QUADRO lösningar som har 24GB minne. Om i framtiden kan trycka in 4 olika GPU som man dela på minne direkt istället för att bygga ett maxat + om de kan skala i realtid på ett vettigt sätt. Det kan också vara till stöd för Googles nya streamtjänst som gör att den automatiskt kan ge mer eller mindre minne till olika sessioner på platformen.
Lite rant men känns spontant som detta kan göra massor.

Av ZooiK

@Söderbäck: De har ju också tagit all cost för infrastruktur så du k an tanka ner dina spel i max speed. Avgiften må vara hög men om man fortsätter att låta Indiutvecklare slänga upp apps som inte behöver ta nån risk i att investera i hårdvara el dyl for att kunna distribuera sina spela så är det rätt fint. Att 30% dock känns som en på tok för hög summa är en annan sak. 15% känns ju mer rimligt alt lägre nivå för mindre utvecklare att nå milestone för att sänka andel till steam.

Av ZooiK

Sitter inne med 1 GBIT duplex och har fiberconvertern i lägenheten så avstånd mellan converter och router kommer vara 0,5 meter med kopparkabel.
Wifi är mest för telefonen så ingen deal breaker.
Edge lite verkar intressant då jag vill maxa min troughtput så mycket som möjligt. Någon som vet om den pallar 1 GB? Hur enkel är den att confa när den väl är uppe (typ öppna portar för gaming osv)?

Av ZooiK
Av ZooiK

Nån som vill köpa en PS4a?

Av ZooiK

Kan den snälla komma med stöd för PS4 kontrollen så köper jag två direkt. Pallar inte med Xbox kontrollen. Finns kanske 3rd Party att köpa. Har jag inte undersökt alls...

Av ZooiK
Skrivet av Mocka:

Jag äger det och är väldigt nöjd. Det är snyggt, tyst och tillräckligt snabbt.
Mitt förra kort var ett ASUS Strix och det var visserligen snabbt men tycker fläktarna lät mer.

Nice tack för svaret!

Fick ett ASUS GeForce GTX 1080 Ti STRIX O11G-GAMING nu för ett riktigt riktigt bra pris så högg det istället. Får man se om man ångrar sig :P. Leverans i slutet av nästa vecka så den helgen blir det åka av.

Då blev äntligen nya datorn klar! Ska bli så skönt att kasta iväg mitt gamla 580GTX (som varit en trotjänare) och ta ett rejält kliv uppåt i FPS världen. Nu måste man bara spara ihop till en ny skärm...

Av ZooiK

Nån som har erfarenhet av detta kort? MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X 2xHDMI 2xDP 11GB
Är det ngt att ha eller är det Asus STRIX O11G all the way som gäller?

Av ZooiK

Funderar på GEFORCE® GTX 1080 TI SEA HAWK X https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1080-Ti-SEA-HAW...
Är det värt det eller ska man hugga nått med "vanlig" fläkt istället, typ ASUS ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING?

Av ZooiK

Själv sitter man inne med ett GTX580 så nu är det äntligen dags att uppgradera!

Kollade precis Prisjakt och inget har dykt upp där heller om GTX 1080. Det brukar komma i samband med att webbutikerna lägger ut produkten i sitt lager.

Av ZooiK

Bredband2 har rätt nice brf-lösning också som jag förstått. De har 10 GB i stamnätet så man kan få rätt bra kräm. Tror de har upp till 1 gb/s till privat beroende på vad föreningen (ägarna av fastigheten i ditt fall) tecknar för avtal om jag inte minns fel.

De har också tripleplay lösningar osv med bra priser.

http://www.bredband2.com/brf-fastighetsagare/

Jag har BB2 själv och är grymt nöjd så kolla med dem.

Av ZooiK

E8500 @ stock (3,0)

16,101 sec @ 1M

Hade dock program igång samtidigt.