Inlägg

Inlägg som Rinsewood har skrivit i forumet
Av Rinsewood

Notarat Mr Andersson

Klockan midnatt stänger jag budgivningen

Av Rinsewood

Noterat att ni är två som bjuder samma, så det är nu öppen budgivning. Den som bjuder över den andre får kortet. Samma gäller som förut, över 2500:-

Kollat frakt, Paketfrakt hos posten, 155:-

Av Rinsewood
Skrivet av Rhythm_86:

Vad är anledningen till att du säljer kortet? Kan du tänka dig att skicka det med post?

Jag har uppgraderat till sli och köpte ett beggat kort som inte passade ihop. Så då köpte jag ett till som det beggade jag köpte då vart detta över. Jag skickar gärna med post. Jag meddelar priset med frakt så kan vi komma överens om betalning. Betalning innan lev. Helst.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Rinsewood

Kvittot/Orderspec finns kvar. För 2500 är kortet ditt. Bara hämta 😊

Av Rinsewood

Kortet inhandlat 3e oktober 2014.

Av Rinsewood

ZOTAC GForce GTX 970

Hej, ska sälja ett grafikkort som rubriken säger.

Nypris idag 3500 ca. Säljer mitt för 2500 + Frakt, eller högst bjudande.

Alla bud under reservationspriset 2500 förkastas.

Varan såld till Mr Andersson.... Tack för god affär.

Läs hela annonsen här

Av Rinsewood

jajamensan det krävdes två likadana kort ..... det vart dyrt men det funkar nu i alla fall.

(Det ska alltid djävlas när en fattig ska kn.... som han sa som inte hade 25 öre till kondommaskinen, sann historia hört vid en kondommaskin way back long ago).

Av Rinsewood

Det är ett Zotac GTX 970 samt ett Gigabyte GTX 970 G1 gaming Windforce.

Av Rinsewood

Får inte olika GTX 970 kort att funka i SLI

Måste det vara likadana kort för att det ska fungera. Båda korten visar bild och trippelskärm funkar men den säger bara "To use maximum 3D performance, connect the sli ready graphics cards with a sli connector.

Hur stor är chansen att bryggan är felande.

Av Rinsewood

Jag har haft samma propp som du, och jag bytte till en i7 4790K, och det var en grym skillnad. Det fanns knappt på kartan att jag trodde att det skulle bli den skillnaden.

Så jag kan lova dig till nästan 99% att det är processorn som är boven i dramat.

Har du råd så byt genast.

Av Rinsewood

Testade det två timmar, sen avinstallation, det är SJUKT TRIST MED ALLA SNIPERBARN, lika skitdåligt som Battlefield 4, nääää tur man inte har betalat för skräpet.

Sen att fusken uppdateras snabbare än spelet redan det är sjukt dåligt.

Av Rinsewood

I det vanliga "digitala" marknätet har man bara SVT1 SVT2 TV4 TV6 SVT24 samt Barnkanalen gratis, sen ska man ha mer så är det att skaffa ett basutbud hos någon leverantör, enklast gå till din lokala media handlare och skaffa Boxer, inte bäst bild eller ljud men det funkar och fyller den funktion det erbjuder.

Hälsningar Thord

Av Rinsewood

Jag bytte från samma propp som du, en Fx8350, till en Intel 4790K, och jä-ar i hoppet vilken skillnad det blev, i spelen som jag spelar mest så gjorde det allt från 60 frames upp till 100 på samma inställningar MED samma grafikkort. Jag kör mest Assetto Corsa, iRacing och Project Cars, i project cars så gjorde det t.ex ca 60-70 frames BARA genom nya processorn på samma settings. I iRacing gjorde det ca 70 frames. Jag kör på trippelskärm i upplösning 5760x1080 tror jag det är. Har även ett Nvidia GTX970.

Så jag råder till fundera inte ens på AMD, lägg dom extra pengarna på Intel du kommer inte att ångra dig så stor skillnad var det.

Av Rinsewood

Hej

Har du stoppat alla fläktar i rätt uttag, så att CPU fläkten sitter på moderkortet i uttaget för CPU och so on. Är CPU trasig så brukar den pipa om den är trasig förutsatt att man har satt i pc speakern, det låter som att den inte får svar på nån signal som bios vill ha svar på och därför resettar för säkerhet.

Sen det du kan göra, skitjobbigt jag vet men ta bort allt utom CPU, börja om från början, ta bort alla distanser och se till att du sätter distanser bara där det ska vara sådana, det är lätt att glömma kvar någon om man har bytt moderkort. Sen kolla så att du sätter alla små kablar till hdd led och alla dom rätt. ett litet h-vete att få till små text och ännu mindre kablar.

Kolla också så du har satt kylaren till CPU korrekt, Lagomt med kylpasta, alltså med betoning på LAGOMT. jäääääätttteeee tunt så att säga.

Kolla också så att alla fläktar startar då du trycker på powerknappen.

Gå över alla strömförsörjningar en gång till. vissa moderkort ska ha extra ström till pci express, vet inte om det är så i ditt fall men kan vara bra att kolla.

Av Rinsewood

Hej på du

Jag har bara gjort detta på WIN8.1 men jag skulle tro att grejen är det samma. Man kommer att bli ombedd att omverifiera sitt windows, det finns en del alternativ man kan använda, jag valde alternativet att ringa upp Microsofts svarsservice, man ringer dit följer instruktionerna, din dator ger din en harang av siffror och bokstäver dessa ska du ange i din telefon, då du gjort detta kommer rösten att läsa upp en svarskod, den är jääääättteeeelåååång, men det går sakta och det är inget trubbel att följa med, sen kan man alltid backa eller be rösten repetera. När du gjort detta och du har angett rätt kod så är ditt windows omreggat och det är bara att tuta och köra, det tog kanske 10 min att göra det uppskattar jag.

Förvånansvärt smidigt och lätt. Vet inte hur många gånger man kan göra om det. OCH jag kan medge att det blir skitjobbigt om man byter hårdvara stup i kvarten.

Hoppas det hjälper.

Av Rinsewood

Jag har just bytt från en FX8350 till en 4790K, och det kan jag säga att du gör en dum affär om du byter till nåt annat än en Intel, det är så otroligt stor skillnad.

Av Rinsewood
Av Rinsewood

Det vart byte till en 4790K, och det kan jag bara meddela, håll i hatten, vilken skillnad, ökade från 40-80 FPS i iRacing, till ca 120-200 FPS på samma inställningar. Samt att den tearing som jag hade med gamla grejerna har försvunnit.

Så om nån mer har samma FX som jag, och ni tvekar så byt snarast möjligt

Av Rinsewood

Tack moderator för uppsträckningen ;), jag ville bara vara fyndig men i alla fall, jag spelar mest Bilsimmar, som Assetto Corsa, iRacing, Project Cars, jag kör på tre skärmar, i upplösning 5760*1080. Och jag har börjat märka att min FX8350 med GTX970 orkar inte med då det är många bilar samtidigt eller mycket scenery omkring bilen, och på långt avstånd. Då får jag massiva dippar i FPS.

Av Rinsewood

4690K vs 4790K: Är 4790K värt den extra 1000-lappen? Går det att klocka en ej-K CPU?

Jag sitter och väger för och emot på 4690K eller 4790K, är det priseffektivt att satsa den extra 1000 lappen, eller kanske en 4790 utan k kan räcka, är den helt låst eller går dom också överklocka.