Inlägg

Inlägg som Rinsewood har skrivit i forumet
Av Rinsewood

Om man kollar på prisjakt så är det en skärm som är gjord för 1920x1080, kan ju vara därför som den defaultar till det grafikläget då den går in i spel.

Tappar du mycket frames om du låter den köra i 1920x1080 ?

Av Rinsewood

Hej

Jag har spelet, och som det verkar så har dom stängt för fler registreringar eftersom dom fick som det stod ovan en redovisningsfirma på sig som började ifrågasätta om företaget var seriöst. (som jag tolkade det) Det som redovisningsfirman opponerade sig emot var att (nu är det min tolkning av texten) dom hade tagit emot en massa pengar från folk och hade inte gett ut nån färdig produkt så dom rekommenderade att stänga registreringen och göra klart innan dom släppte in mer folk. Dom är väl rädda att dom ska lägga ner och ta pengarna och schappa.

Men personligen kan jag också tycka att det börjar ta FÖR lång tid, men vi får väl vänta och se vad som blir... Just nu är det tungdrivet som F*N, snyggt men i mitt tycke ospelbart, om man ska köra det så att säga seriöst.

Av Rinsewood

Ska tacka den som så klyftigt skrev i tråden ovanför att köra med profiler, "that made the trick" sen att ikonerna inte stannar på rätt platser mellan bytena det tror jag inte går att göra nåt åt... men tack för hjälpen folket... mycket uppskattat.

Av Rinsewood

Jag är så långsam att jag hinner inte fatta vad som händer så långt ut på sidorna

Av Rinsewood

Vill inte ha BF3 på min Eyefinity grupp

Hej

Såhär är det, jag kör ett 7970 grafikkort som jag kör med Eyefnity, MEN i just BF3 vill jag INTE ha Eyefinity, då vill jag bara köra på EN skärm, som jag har det ställt nu så kör den BF3 på ALLA skärmarna, samtidigt SAMMA bild. Otroligt irriterande, man kan ju förståss gå in och deaktivera sidoskärmarna men då försvinner ordningen som jag vill ha på win skrivbordet. Kan man inte på nåt sätt säga att vissa spel ska köras på bara en skärm.

Hoppas ni fattar hur jag menar, men jag kan inte förklara det bättre

Av Rinsewood

jag sitter också och funderar, har ett GTX570 idag, men jag har inte ett moderkort som stödjer SLI, (bara) Crossfire, men jag funderar på att skaffa ett 7970 och sen köra och sen då det blir för lite skaffa ett till 7970, gör man så så får man se upp så man inte köper ett kort som tar upp en massa pci platser på bredden.

Men det känns som att det kanske är den mest kostnadseffektiva lösningen.

Av Rinsewood

Har inte dina skärmar DVI ingångar eller HDMI så du slipper VGA. Isåfall borde det funka att koppla två skärmar till dvi utgångarna, och sen en skärm till HDMI

Av Rinsewood

Det betyder troligen att minnena inte passar för moderkortet, och att troligen så körde moderkortet i nåt superduper kompatibelt läge. Det går men inte FORT. Kolla moderkort tillverkarens hemsida vilka minnen som ska vara kompatibla. Sen är det försöka byta hos dom du har köpt minnena hos.

Av Rinsewood

Det jag skulle göra är att ställa tillbaka allt som du har ändrat alltså, sätt tillbaka dina gamla ram, sätt tillbaka gamla kablarna, och funkar det inte då, då är det fortsatt felsökande, kan vara så att du kan ha rört nån annan sak i lådan som glappar nu eller så. Funkar inte det, så är det stora släggan, börja om från början, dra lös allting och sätt tillbaka allt igen.

Av Rinsewood

Assassins Creed varje dag av veckan

Jag har spelat alla versioner av Creed som har kommit ut till PC fram till 3an, jag har inte skaffat den än eftersom jag väntar tills den kommer ner lite i pris, MEN jag älskade dom första. Inget slår miljön, historien, det härliga sättet som gubben rör på sig.

Av Rinsewood

Asus M5A97PRO + Chipset drivers

Hej

Jag har ett kul problem, då jag tar hem dom nyaste chipset drivarna från ASUS hemsida, och sedan försöker installera dom i Win 8, så startar installationsprogrammet mjukvaran för att installera ATI Catalyst drivers, och jag har inget i datorn som ens liknar ett Radeon kort tror jag i alla fall.

Jag har testat att ta hem flera olika drivare men det är samma version överallt verkar det som.

Nån som har nån ide vad jag ska göra.

Av Rinsewood
Skrivet av Shudnawz:

Köpte ny, fin NAS med raid och hela kittet. Skulle säkerhetskopiera min externa hårddisk som fram tills dess hade tjänat som backup för alla bilder jag nånsin tagit digitalt; systemkamera, mobiltelefoner osv.
Kopplar in externdisken till NASen med USB och trycker igång den (externdisken, NASen är redan igång). NASen dör. Tvärdör på noll sekunder. "Satansjävlaskitmööööög!"
Drar ur USB-sladden, och NASen startar om av sig själv. Vafan? Kollar kablarna till externdisken. Har tagit fel strömkabel som ger för lite volt. Undersökningar ger att jag har bränt elektroniken på själva 3.5"-disken. Vad jag än stoppar in den i, startar inte eller ger vedervärdiga felmeddelanden.
Disken ligger fortfarande här hemma, med alla bilder, utan att jag kan starta den. De norska snubbarna som lagar diskar vill ha nära 10kkr för att fixa det.
Dyrköpt misstag. Nuförtiden har jag minst 3 kopior på allt.

Ett litet tips, du kan om du vet vad disken heter försöka efterslysa ett kretskort till disken, kan ju vara så att nån ligger hemma med en kraschad sådan disk som kanske styrkortet är helt på...

Av Rinsewood

Kollade nu genom resurshanteraren, den ger att 85% av processorn används, och att GPU används till 99%, men sen att aktivitetshanteraren inte visar rätt hastighet på processorn det tror jag bara är nåt annat som inte visar rätt... för CPU-Z visar att den går i 3,4 Ghz

Av Rinsewood

Jag kör för närvarnade en Phenom II X4 925 på 3,4 Ghz och ett GTX570, 8 Gb minne som körs i 1684 Mhz

Av Rinsewood

Vilket Program ska man köra för att kolla Anv. av CPU + GPU

Hej

Enligt er vilket program är enklast och lättast att använda för att kolla hur mycket av CPU och GPU som används i tex BF3. Nu menar jag då i % av full kapacitet, för att kolla om nån av grejerna "flaskar"

Av Rinsewood

Hur visar sig problemet, jag hade problem med att viss text blev "blurry" testade att fixa med en massa grejer, men det vart i slutändan att jag installerade Nvidias WHQD drivare igen, detta kom bara upp med deras beta drivare, testa installera 306.97 drivaren och se om problemet försvinner, kanske ingen lösning men kan visa om det är det som är problemet..

Av Rinsewood

Serialporten helt klart

Av Rinsewood

Datorn verkar ju vara helt okay, och jag tror att du kommer att bli glatt överraskad på burken den är mycket snyggare i verkligheten och den är otroligt lätt att bygga och expandera i om man vill det ....

Av Rinsewood

Var ska man lägga filerna från modden,... ?

Av Rinsewood

Nån mer än jag som fått att BF3 började dyka iom dom nya 310 beta drivarna, har ett GTX570 kort