Inlägg

Inlägg som huttala har skrivit i forumet
Av huttala
Skrivet av marcusOCZ:

Ehh...jag tror han är ironisk utan at skriva /s

Det är sarkasmen ja svarar på?

Av huttala
Skrivet av Ozzed:

Jag har bara hört bra saker om kryptovalutor. Varför skulle kriminella använda det? Om de gjorde det så skulle det ju inte vara en bra sak längre, men folk säger att det är bra, så då utesluter det ju att kriminella använder det.

Du är ju bara butthurt för att du inte kunde köpa grafikkort billigt under cryptoboomen, att du flera år senare fortfarande orkar spy galla över krypto är ändå imponerande.

Med din logik ska vi stänga ner alla vägar för att kriminella kan köra på dom, kasta alla kontanter åt skogen för att kriminella kan handla med dom, stänga ner all form av logistik för att kriminella kan använda sig av det..

Av huttala
Skrivet av Ozzed:

Ett ytterligare alternativ som ingen orkat med att utveckla appar för menar du? Jag tror det så småningom släckts av samma anledning som WP i så fall.

Det hade nog varit iOS eller Android som hade varit "ytterligare ett alternativ som ingen orkar utveckla för" istället för meego, om Nokia gjort rätt från början och inte sumpat sina chanser. WP var ett desperat försök att komma tillbaka in i gamet efter att ha tappat bollen totalt.

Men även om de hade gått för meego istället för WP så hade det nog inte varit några större konstigheter. Fanns ett kompabilitetslager som gjorde att man kunde köra android appar direkt i OSet.

Och om ja inte minns helt fel var det allt annat än trivialt att porta appar till/från WP, vilket även det antagligen bidrog till dess undergång.

Av huttala
Skrivet av Ozzed:

Tänk om de valt Android från början istället. Lumia-serien hade väl bra hårdvara men att de bara gav ut lurar med Windows Phone var ju värdelöst. Inte ens Microsoft själva vill ju kännas vid Windows Phone längre. Så ja snacks om dåligt beslut.

Tänk om de valt att gå med MeeGo istället, då hade vi haft ett tredje OS för telefoner.
Men MS sabba ju den drömmen.

Av huttala

Jag förstår inte hur alla nyheter där Musk är inblandad hamnar i diskussioner om hur han är en idiot istället för diskussioner om vad nyheten handlar om. Det är väl coolt om de går vägen, oavsett vem som finansierat det?

Helt makalöst hur folk håller på.

Av huttala
Skrivet av Housepainter:

Efter att ha upptäckt att det finns de som använder delade tangentbord så köpte jag delar och byggde ihop en lotus58 för några månader sedan. <Uppladdad bildlänk>
Jag var såld på grejen direkt! Supernöjd till stor del. Det enda som jag ser som en nackdel är att jag inte kan sitta bekvämt bakåtlutad med tangentbordet i knät.
Som ni ser så är mina caps inte speciellt snygga. Det är caps från ett Svive tangentbord som jag hade sedan tidigare. Samma sak med brytarna.

Men när jag satt med mitt nya bord så kände jag att jag vill förändra vissa detaljer med positioneringen av switcharna. Och samtidigt göra tangentbordet trådlöst.
Så jag började kolla lite på hur processen att göra ett eget tangentbord såg ut. Först fick jag fram en layout i Ergogen som kändes bra. Men exporten till KiCad kändes inte helt rätt i och med att man bara får ett kretskort och inte ett schema.

Så jag började om från grunden igen och skapade först ett schema över komponenterna och sedan vidare till att göra en kretskortslayout.
<Uppladdad bildlänk>
<Uppladdad bildlänk>
Fick bra synpunkter av TweetyDaBird som tagit fram Lotus58 i vissa förbättringar jag kunde göra. Efter lite tweaks så var filerna redo att skickas till JLCPcb för tillverkning.
Jag kör med Kalih Chock v1 som är lågprofilsbrytare.

För att vara första bordet jag själv designat är jag supernöjd! Det kommer bli revideringar gjorda i framtiden på vissa detaljer, men överlag är jag mer än nöjd! Nu skall jag bara jobba på layouten och även cadda och 3d-printa en "tray"/case.
<Uppladdad bildlänk>

Imponerande att direkt gå från ”fan finns de custom tangentbord” till att skapa egen PCB till ett egendesignat tangentbord! 😁

Bra jobbat! Snyggt blev de också!

Av huttala

Är de en XL2546k?
För XL2540K är budgetmodellen som kostat under 4000kr sedan 2021.

Antar att mitt bud inte var intressant eftersom ja blev ghostad i PM?

Av huttala
Skrivet av Fortitude:

Det låter intressant! Inga döda pixlar eller annat?

Nej, inga konstigheter alls.
Har gått från Apex Legends till CS och vill därför ha högre HZ istället bara.

Av huttala

När tänkte du avsluta budgivningen ?
PS. Jag har en 27" Acer predator 1440p 165hz g-synk skärm som kan tänkas klämmas in i ett byte om du vill.
https://www.rtings.com/monitor/reviews/acer/predator-xb271hu-...

Av huttala
Nytt bud: 1 900 kr + frakt
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av huttala

1900 + frakt

Av huttala

Köpes: 240Hz+ skärm med bra BFI, tex BenQ XL 2546K, Gsyncskärmar med ULMB mm..

Är sugen på att testa en skärm som har BFI.
Är således intresserad av e-sportorienterade skärmar såsom BenQ XL2546K, XL2566K eller någon annan skärm med bra black frame insertion implementering i minst 240HZ.

24-27" i storlek är att föredra, om den är 1080 eller 1440 upplöst spelar ingen större roll.
Hör av dig med vad du vill bli av med.

Sitter med en Acer 32" 4k 144hz skärm just nu, om de skulle vara intressant med byte av något slag. Annars åker den nog upp på försäljning.
https://www.webhallen.com/se/product/331566-Acer-Predator-XB3...

Läs hela annonsen här

Av huttala

Köpes: GWolves HSK Plus

Tjena!

Har en HSK Pro redan och är lite sugen på att testa en liiiite större mus för att se om den känns stabilare i hetsiga situationer in game.

Hojta till om du har en ligger och vill bli av med den!

Läs hela annonsen här

Av huttala

Oneplus är väl bloatat med Oppo mjukvara nuförtiden, så det bör man ha i åtanke.
Sen är ju alla nyare pixel telefoner bäst på photo, och de är väl uppe där med Samsung på antal år med uppdateringar också.

Skulle jag köpa ny telefon idag skulle det utan tvekan vara en Pixeltelefon!

Av huttala

Finns grejer på netonnet i stan så handlar jag där, annars blir det på nätet. Så helst av allt skulle jag ju vilja att allt jag behöver finns på lager i stan, men finns de inte så blir det ju att handla online.

Av huttala

Är minnet fastlött på dessa eller går det att uppgradera?

Av huttala

HuttNET

Av huttala

Annonsen är avslutad

Av huttala
Skrivet av Supreme8001:

Finns den kvar? i så fall intresserad att lägga ett bud

Den är såld tyvärr. Han kom förbi och hämta decken nyss.

Av huttala

Annonsen är avslutad