Inlägg

Inlägg som Lolle har skrivit i forumet
Av Lolle
Skrivet av zwelegacy:

Gah Den där serien är riktigt bra! fan vad dom la ner den tidigt, såg dock aldrig sista avsnittet då jag inte höll med om att den skulle ta slut sådär.

Minns när jag såg babylon 5 förut, tyckte att effekterna var fräna som fan, provkolla för ngt halvår sedan, effekterna har inte åldrats med värdighet direkt

Men den här filmen mins jag var bra http://www.youtube.com/watch?v=VRR12KYEiqQ&NR=1

Föresten ni som sett serien farscape ni har väl inte råkat missa filmen ? http://www.youtube.com/watch?v=k9yi5YOrUU0&feature=related

Visst är den nice synd det inte blev mer, sista avsnitten va ju grymma också tyckte jag men det va sjukt länge sen jag såg den. Gentemot alla andra serier som är nämnda här är väl den serien den som är minst B skulle jag nog säga

Av Lolle
Av Lolle

Burn Notice alternativt White Collar men Burn Notice finns det mer av och den är faktiskt riktigt jävla bra.

Av Lolle

Den här är nice tycker jag, letat runt lite efter coola koreanska filmer "Attack The Gas Station"
Juyuso seubgyuksageun (1999) - IMDb

Tar lite tid att komma in i den lite småseg i mitten men sen blir den sjukt nice

Av Lolle

Inte bara jag da ja Mysko att du sista inte haft detta. Hur svårt skulle det vara att skriva något vettigt program som XKill för detta egentligen?

Av Lolle

Menar också när man går in och tar avsluta processen och process tree eller finns det ett 3e sätt? Om bara det hade fungerat hade jag varit en lycklig man. Hur svårt kan det vara att bara avsluta en process helt enkelt?

Av Lolle

Varför går det ej alltid force stänga av program? (Alla Windows)

Tjo! Var inte säker på om jag ville skapa tråden men det blev av ändå...

Har inget direkt problem men gissar att detta händer för alla hela tiden och undrar egentligen varför, sen Win 95 att de aldrig har löst det.

Har alltid undrat över detta att när ett program hänger sig, ex firefox, utorrent och liknande att de verkligen inte går stänga av i aktivitetshanteraren eller på något annat sätt, de ligger och kör i bakgrunden och man kan inte starta upp en ny process av dessa utan att starta om datorn. Ja ni förstår problemet och det händer väl alla och också ganska ofta.

Så varför in i helvete har de aldrig fixat till det här problemet i alla Windows som släppts och vart är problemet med detta, varför händer det egentligen finns det någon vettig orsak?

Det är i princip det enda riktiga problemet som händer för mig efter att nu ha Win7 skulle jag tro men har alltid stört mig på det, vill se någon kul diskussion om detta

Av Lolle

Redan borjat btw! Men bara pa day9.tv adressen

Av Lolle

Dreamhack live nu med Day9 =)

Av Lolle

Någon som vet vad detta fel kan bero på med prickarna?

http://c.imagehost.org/t/0337/fel.jpg

Testat att installera om de flesta drivrutiner och olika upplösningar DX9 och DX10/11 men får det hela tiden. Tror inte mitt grafikkort hd5670 håller på att dö heller, SC2 fungerar mkt bra. Letat runt men ingen annan verkar ha samma problem.

Av Lolle
Av Lolle

Kan väl bara tillägga att jag tror en stor del av denna debatt går ut på att mindre butiker helt enkelt inte vill ha alltför höga registrerade belopp på kvitton gissningvis då de måste skatta och redovisa alla dessa. Gissningsvis så kanske de därav föredrar kontanter men också att folk betalar högre "vettiga" belopp med kort så deras förtjänst iaf är vettig.

Är det någon som vet om det är såhär på något sätt måntro?

Av Lolle

Ska kanske kunna hjalpa till lite, hur langt har du vagg-vagg i det stora rummet sa kan man rita upp lite?

Bor på 18.5kvm och har bannemig allt, en 120cm sang(med forvaringslada under) en divansoffa(som ar utbaddningsbar for besok och forvaringsutrymme i divandelen, sa kan gora om halva rummet i princip nar den ar utbaddad till sov/myshorna), ett datorbord och stor tvbank med 5.1 utspritt och 50" plasma och ett lite for stort bord som ar lite smastorande som jag maste fixa en ersattare till . Ena vaggen har en massa hyllor som ar upphangda for bocker-hogtalare-lampor m.m. for att ge annu mer utrymme.

Bara man tanker och mater gar det gora grymt mycket med ett litet rum, har val 4*3.5m i mitt rum och en liten kokvra till det Ar riktigt grymt att ha allt nara sig.

Av Lolle

Va det ett sarkastiskt skamt eller en allvarlig kommentar? Menar givetvis hur bra musiken ar inte kbps...

Av Lolle

Alright ic, ganska bra da min lista ar musik fran 2 ar sen tills nu ar ganska petig med som far vara kvar ocksa sa hoppas kvaliten haller.

Av Lolle

Eftersom du fragar sa snallt sa har jag just det.

Playlist by yttrasil - Spotify

Mycket bra ratt igenom maste jag saga

Av Lolle

Klarade det pa hard, lirade alla missions + de man inte gjorde nar man hade tva st att valja mellan. Tog runt 20h och jag var ingen perfektionist med archivements men inte heller att jag rushade igenom. Kollade alla dialoger mellan folket noga och funderade starkt pa valen jag gjorde.

Edit: Kan tillagga jag lirade betan och en javla massa sc1 sa jag faila inte alltfor mkt under tiden.

Av Lolle

Soooo...???

Av Lolle

Absolut den basta serien totalt sett skulle jag saga, den har hallit lange och blir bara battre och battre. Den ar grymt snyggt klippt(nog basta som finns), bra script och helt alldeles underbar.

Hoppas det inte ar nan javla vm skit som stoppar den ikvall!

Av Lolle

Borde vara skottpengar pa folk som gor att man tror det ar slappt idag nar man ser traden pa topp i forumsdelen

Ska bli forbannat nice dock! Basta serien av allt som gjorts