Inlägg

Inlägg som Kenta42 har skrivit i forumet
Av Kenta42

Kommer också att avboka ifall priset kommer att nå vettig nivå mot resten av världen.. avvaktar så länge.

Av Kenta42

http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/LKx0p/salar-27-byg...

@salar5555 kan man swisha över ett bidrag denna gången istället för att skicka delar?

Av Kenta42

@Flopper:
Stämmer med utvald återförsäljare i början, men visst har andra återförsäljare ändå fått in några kort som de sålt till mycket högre pris?
Menar enbart RX Vega 64, inga extra spel eller annat.

https://www.inet.se/produkt/5405919/msi-radeon-rx-vega-64#spe...

Skickas om 6 dagar.

Så kort bör de ju få in, men priset?

Av Kenta42

@Snubb1:
Helt klart är det så, men inte alls det jag syftade på.

"Men frågan är varför bara Komplett säljer till lägre pris i Sverige? Varför kan ingen annan åf sälja enbart kort till 5090:-?"

För att förtydliga extra.
Varför kan ingen annan återförsäljare i sverige än Komplett.se sälja enbart RX Vega 64 för ca 5090:-?

Av Kenta42

Men frågan är varför bara Komplett säljer till lägre pris i Sverige? Varför kan ingen annan åf sälja enbart kort till 5090:-?

Av Kenta42
Skrivet av Fatmajk:

Herregud! Jag trodde aldrig denna dagen skulle komma. Underbart! Nu återstår det bara att se hur många som kommer att gnälla på att "alla ska betala" för tjänster de inte använder. Med tanke på de få ynka kronor det kommer bli när man slår ut det på alla. Detta är det bästa som kommit efter att extra roaming avgifter inom EU avskaffades. Att slippa ringa radiotjänst för att förklara att man inte har en TV är ju guld värt

"Avgiften blir progressiv och baseras på inkomst, men kommer ha ett tak som innebär att höginkomsttagare inte betalar nämnvärt mer än i dagsläget."
Jag hoppas att det blir som du säger men enligt nuvarande information så kommer det att bli rätt mycket dyrare för ett hushåll där flera betalar skatt.

Av Kenta42

Då CPU fortfarande är i princip samma som i PS4/Pro men klockad ytterligare lite högre, kommer det fortfarande att bli problem med att mata ut 60fps i även 1080p om spel nu skulle stödja det?
CPU var väl den största flaskhalsen för PS4 Pro till att ändå oftast vara så nerlåst till 30 fps enligt en del utvecklare? Rätta mig om jag har fel

Av Kenta42

@RollBolt: Marknaden här är ett utmärkt ställe att leta på!

T.ex.

http://www.sweclockers.com/marknad/143437-asus-gtx-970-strix-...

Lycka till!

Av Kenta42

@FatherOfThree:
Du kanske har rätt i det, AMD själva hade med det som en del i sin video 7 sek in.

https://www.youtube.com/watch?v=9R8F-aN6W4g

Man kan ju undra varför.. så inte konstigt att det spekulerats hej vilt samt folk tolkat det som det nu gjorts

Av Kenta42

@Gh0sTy^: Tycker det känns dyrt för ett slim. Visserligen med en extra handkontroll och de är ju inte så billiga iof, samt 1Tb så som pro även har. Fifa och lego har jag dålig koll på om de har stöd för extra kraften i pro så kolla upp det är mitt tips.

https://www.proshop.se/Spelkonsol/Sony-Playstation-4-Pro-1-TB...

Ett pro med lika mycket disk men ingen extra handkontroll. Personligen hade jag tagit ett pro om det rör sig i dom summorna.

Du behöver inte skaffa ps+ för att kumna köpa spel.
Det svänger lite vart spel är billigast. Oftast på skiva nästan tyvärr.
Med ps+ så går det dock att fynda en del spel till trevliga priser! Köp en månad o testa eller prova gratis i två veckor går också och samtidigt kunna köpa spel till ps+ priser.

Av Kenta42

Pro har framförallt kraftigare grafikkort än slim men även lite högre klockad processor och minne. Samt även större hårddisk då de flesta? slim har 500Gb.
Äger själv första ps4 och en pro. Kommer du inte att spela på en 4k TV så känns pro lite onödig eller svårt att motivera då även de flesta spel med "pro stöd" oftast innebär att spelet skalas upp men är fortfarande låst till 30 fps. Antal spel med pro stöd var inte imponerande men har säkert blivit bättre. Kolla upp stöd för de spel Ni tänkt er spela är ett tips.
För några månader släpptes visserligen en pro uppdatering som ska kunna nyttja extra kraft i icke pro spel, hur bra detta fungerar vet jag inte. Summa summarum tycker jag det är svårt att riktigt motivera köp av en pro mot en slim.
Skiljer priset inte mer än 1k+? skulle jag nog ändå välja en pro pga det inte är speciellt myclet extra i det långa loppet om Ni tänker er att spela på konsolen mycket.
Ett slim för 2k är nog dock mer prisvärt än ett pro för 4k.

Av Kenta42

@PaChalski: Grymt! Nån möjlighet till förbeställning eller crowdfunding igen?

Av Kenta42

Användare: @kelloxz
Typ av affär: Köp
Tillvägagångssätt: Möte
Produkt: Asus PB278Q skärm

Positivt:
Snabb och enkel kommunikation.
Trevlig och tillmötesgående.
Swish betalning.
Produkt levde helt och hållet upp till beskrivningen.

Negativt:
Inget

Slutbetyg: 5/5

Av Kenta42

Ökar till 1000 inkl hämtning för Asus PB278Q.

Av Kenta42

700 för Asus PB278Q, kan hämta ikväll eller valfri dag/tid.

Av Kenta42

@PaChalski: Några dagar in i Juli nu.. tyst som musen här.. nån ny info o bjuda på?

Av Kenta42

@K-D][Aramis: Instämmer. Men vi kan ju vara lugna för vi är ju försäkrade om att de inte tvingar någon att ta ett visst pris för deras produkter!

Av Kenta42

@K-D][Aramis:
Nej men titta! Fint autosvar de knåpat ihop..

Av Kenta42

@BasseBaba: Håller med fullständigt!
Funderar på någon form av uppföljning men vet inte vad det skulle tjäna till.. Jag som privatperson lär nog inte få fram någon ny information direkt utan lär få älta samma standardsvar.

Av Kenta42

Mailade Bergsala för ett tag sen gällande varför inköpspris till återförsäljare är så högt jämnfört mot resten av världen och fick nyligen svar. Inga nyheter tyvärr men det var väl ganska väntat. Samma förklaring som getts tidigare hur de aldrig tvingar sina kunder att sätta ett visst prist..

"Vi diskuterar inte vår prissättning till våra kunder med andra än våra kunder tyvärr. Det enda jag kan försäkra dig om är att vi inte tvingar någon att ta ett visst pris för våra produkter, alla återförsäljare sätter det pris de själva önskar. Ofta är det tillgång och efterfrågan som styr priser på fria marknader och jag tror att vi kan ha haft störst brist i Norden på Nintendo Classic Mini: NES. Där tror jag du hittar den viktigaste pusselbiten till den rådande prisbilden.

Ca 80 dollar är priset i USA och det är alltid utan moms. I europa är priset högre än så."