Inlägg

Inlägg som Scorpion85 har skrivit i forumet
Av Scorpion85
Skrivet av iller:

Du kan kalla det vad du vill. Jag är fortfarande inte intresserad av att se en kvinna när jag skall se på bil.

Likadant på spelmässor. Lättklädda kvinnor är mest krimskrams som är i vägen.

Kan inte produkten tala för sig själv så är det ingen bra sådan.

Du tillhör antagligen den skara på SweC som hellre tittar på bilder på blottade CPU DIEs än kvinnor. Detta är knappast normen skulle jag tro.

För övrigt är vi i Sverige en skam för det sunda förnuftet som förr brukade spegla västvärlden. Vi har blivit så politiserade och hjärntvättade av vänsterpropagandan så vi nuförtiden ifrågasätter så elementära fakta som att det är skillnad på kvinnor och män och att löneskillnader könen emellan inte beror på några osynliga strukturer och glastak. och även om det skulle vara så så är det helt oväsentligt, dels av anledningen att det finns större problem i världen, dels har det varit irrelevant för kvinnor att hävda sig med lön då deras yttre och förmåga till fortplantning varit av större intresse traditionellt sett.

Detta har dock luckrats upp och vi lever idag i ett samhälle som tror sig vara så modernt och upplyst, men så fullständigt degenererat socialt och intellektuellt att man ifrågasätter helt barocka uppgifter som man förr kunde hamnat på något mentalinstitut för.

Sverige har än en gång skämt ut sig inför omvärlden med radikalfeminismen och vänsterpropagandans hjälpande hand.

Av Scorpion85

Ser inte att någon har nämnt Oddworld: Abes Oddesey och Abes Exodus

Av Scorpion85

Jazz jackrabbit
GTA
Red alert
Tyrian
Rainbow Six
Halflife Team Fortress Classic
Mech Warrior
Mech Commander
Worms
Carmageddon
Command and Conquer, Tiberian Sun
Road rage
Ignition
Codename eagle
Outcast
MDK
Starsiege Tribes

Av Scorpion85

Personligen tänkte jag äntligen!, en uppföljare till z-5500, var ett tag sen dom kom ut. Har själv haft dom i en massa år nu och fast kontrollenheten gick sönder så gav jag inte upp på dom utan köpte en ny på ebay, dock funkar inte 5.1, dts eller dd pga att PID numret skiljer sig på den.

En sak vill ja dock att ni logitech haters och hifi nördar ska ha i åtanke. Z-5500 kom ut 2002-2003 nångång, i en tid inte långt efter det att Cambridge Soundworks (Creative) DTT3500 och 5700 Digital var king of the hill på pcljud marknaden med effekt på 5x7w RMS och en subwofer på runt 21-25w RMS. Z-5500 har totalt 505w RMS och har dominerat marknaden enda sedan dess, altså en sisodär 7-8 år. Enda utmanare var kanske Klipsch Promedia 5.1 och Creative Gigaworks 7.1 men betingade högre pris och båda modellerna hade omfattande problem med förstärkarna samt saknade helt möjligheter för digitalt ljud, dolby digital, dts, uppsampling från stereo till surround etc.

Högtalarna är riktigt grymma för film och spel och pulvriserar vilken lägenhet och villa som helst. Vill man dock ha lite grejer mer åt hifi hållet för musik så erbjuder Edifier lysande högtalarsystem i denna klassen. Ni gör en korkad jämförelse punkt när ni snackar om Dali, B&W, Krell osv. Dessa system kräver separata förstärkare och är ämnad för ett helt annan skara entusiaster med stora plånböcker.

Av Scorpion85
Skrivet av mrqaffe:

Jag undrar hur man tänker när man lägger ut en svensk hemsida om man inte behärskar språket, man borde ha någon som korrekturläser så man inte trasslar in sig i formuleringarna.

Bra fråga, jag försökte förklara det i mitt inlägg ovan.

Låg intelligens

"Flera studier visar att barn från äktenskap mellan släktingar har lägre intelligens än barn med icke-relaterade föräldrar. Forskning visar att IQ:n är 10-19 procentenheter lägre bland födda barn från relaterade föräldrar och att förmågor relaterade till socialt beteende utvecklas långsammare bland inavlade bäbisar"

Av Scorpion85

Ta inte i denna stolen med tång ens. Har en sådan och svanken smärtar utav bara den. Underlaget är alldeles för tunt stoppat så det känns som att sitta på golvet. Den ser ergonomisk ut men det går inte att sitta i den optimala sittställningen mer än några minuter, det slutar alltid med att man sitter i fosterställning och lägger all vikt på svanken.

Köpte denna för att jag trodde att det högre priset gjorde den till en bättre stol än Allak, som numera utgått. Gjorde ett stort misstag dock.

Av Scorpion85
Skrivet av skocke:

Nu tycker jag att du rör till det lite väl mycket när du blandar in växthuseffekten och botemedel till alla sjukdomar...

Det är väl ingen som kan förneka att teknikjättar tar betydligt mindre steg framåt än vad de har kapacitet till av den enkla anledningen att de kan och tjänar mer pengar på det. Varför släppa en så bra processor som de kan nu till ett pris med vanlig vinstmarginal? Då har de ju press på sig att till nästa generation som de kanske inte kan leverara till när marknaden hade nöjt sig med en mindre kliv. Om ni förstår. Mobiltelefoner är ett väldigt bra exempel också tycker jag.

Det här är ju nu inget jag tagit ur en faktabok så ni vet.

Riktigt bra sammanfattning av vad jag menar. tack skocke.
Tycker bara att ni borde vänta med att köpa skiten då tillverkarna bli helt utav sig när dom kan släppa produkter som fortfarande är i "betastadie" men ta ut hutlösa priset för det. Syftar bland annat på SSD diskarna. Man släpper 50gb OCZ diskar för 4500kr, vad är marginalerna? 300% eller? och det värsta är att folk köper dom för detta priset.

Av Scorpion85

Amd och Intel mjölkade marknaden i minst 15 år genom att gradvis höja frekvensen på cpuerna, nu planerar dom att gradvis höja antalet kärnor för att mjölka marknaden 30 år till och ni sitter här och blir helt överlyckliga när dom presenterar en ny arkitektur som att det är något som revolutionerar processor marknaden?

Tycker att vi konsumenter ska vakna upp lite och inse att vi är ett gäng får som går på sånt här. Samma med grafikkortsmarknaden, sätt i stöd för pixel shader 4.0 istället för "förhistoriska" 3.0, sätt in stöd för DX 11, några fler pixel pipelines och vips har vi den nya generationen radeon eller geforce. Igen ska man punga ut med 5000kr för att uppgradera endast pga några fps skillnad i 3dmark.

Ny processorgeneration är lika med ny processorsockel. Då ska man ha nytt moderkort igen pga 2 fler pinnar på mobot. Ny fläkt för den gamla stödjer inte den nya sockeln, oj visst måste ha nya minnen som är kompatibla, några fler mhz ska dom ha också. Sen ska man inte ha en föråldrad hårddisk med skiva som spinner, utan man ska ha en prototyp SSD ultratech disk som kostar 4500kr för 50-80gb, allt detta för att kunna lira senaste spelet med någorlunda bra flyt i grafiken och dra ner sekunderna på rar uppackningen.

Jag är övertygad om att datorkonsumenterna är dom mest mjölkade, ignoranta och lättlurade genom tiderna.

Av Scorpion85

har sweclockers gått till att använda aftonbladet metoder med att återvinna artikel titlar? ersätta samma artikels titel med en annan för att öka intresset, geez

Av Scorpion85

Finns en sak jag skulle vilja byta ut, annars var det precis det jag själv hade planerat att köpa

och det är hårddisken, en Samsung SpinPoint F1 750gb istället för seagaten

Av Scorpion85

är ni plastofober eller, vad är det för fel på det chassit, den är brutal

Av Scorpion85
Av Scorpion85
Av Scorpion85

tanka Creative_X-fi_for_Vista-ISO-CRM-2007 på nån torrentsida så fixar det nog sig.

Av Scorpion85

hur var det nu man kom in i Night Mode så man kan ändra inställningarna där, skulle sänka ljudet men råkade komma in på det men vet inte hur jag gjorde, volymen är väsentligt lägre med night mode på Max

Av Scorpion85

händer mej att ja hör då o då att min maxtor sata hd stängs av o sen varvar upp igen, det typiska klickande ljudet o sen hör man uppstarten, har hört i andra forum att folks diskar har pajjat pga vista, dock ska de gälla Vista.RTM -BillGates

Av Scorpion85

ja ska testa o installera om saker o ting, creatives programvaror riktigt suger

Av Scorpion85

Irriterande Volymsänkning Winamp-Volymkontrollen

Det har alltid vatt så här men nu e jag riktigt irriterad på det o vet inte hur man gör för o ändra de.

Irritationsmomentet är att när man spelar upp en låt så sänker volym kontroll ner sig automatiskt, eller när man stoppar låten i winamp o sen spelar upp den igen så händer samma sak, typ nån auto-sänkning-för-att-eventuellt-inte-spräcka-hörseln-grej men som är så satans störande.
vad kan man göra?

Av Scorpion85

ja de kan verka konstigt, men dom sa att det är så för att bredbandsroutern delar ut fel adresser så att de blir fel på deras server motsvarande

Av Scorpion85

Dela bredband

jo min fråga e hur man kan dela sin bredbandsuppkoppling utan att ta hjälp av en router, eftersom ja har HSB Bolina och dom stänger nätet för en om man använder en router.